Młody_drog Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Dziś poznałem faceta który sam ściąga ochrony komponentu:decayed: No to super, do czasu az przyjdzie pojechac do Aso i podlacza komputer online tapatalk
Hohe Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Dziś poznałem faceta który sam ściąga ochrony komponentu:decayed: No to super, do czasu az przyjdzie pojechac do Aso i podlacza komputer online tapatalk Pół biedy jak wszystko jest legalne, ale jak wyjdzie, że któraś z części była z kradzionego auta, to nie zazdroszczę.
P-U-M-A Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Dziś poznałem faceta który sam ściąga ochrony komponentu:decayed: No to super, do czasu az przyjdzie pojechac do Aso i podlacza komputer online tapatalk Mnie tam rybka niech robi co chce. Po prostu napisałem że kolo sobie zdejmuje:decayed:
NYNA Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Dziś poznałem faceta który sam ściąga ochrony komponentu:decayed: No to super, do czasu az przyjdzie pojechac do Aso i podlacza komputer online tapatalk Przy normalnym serwisie nic nie wyjdzie a jak dobrze zrobi ten co sciągał CP i nowe numery wpisze to się mogą w ASO cmoknąć ze swoim online. ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- Poza tym jak by ASO miało ludzkie ceny na ściąganie CP to też by tak ludzie nie kombinowali a tak sami napędzają ten biznes.
Młody_drog Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No bo Polacy wszystko wynajda zeby kase zbic na boku, po to jest ten CP zeby zatrzymac handel kradzionymi czesciami ale co to dla nas... tapatalk
NYNA Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No właśnie żeby zatrzymać handel kradzionymi częściami, więc w ASO powinno to kosztować niewiele żeby innym nie opłacało się za to wogóle zabierać i z automatu Ci którzy by kupili kradzioną część nie mieli by gdzie tego zrobić bo tylko ASO by to robiło a tak ASO się chce nachapać jak najwięcej bo myślą że są jedyni. Fotoradary w PL też ponoć są po to żeby powstrzymać piratów drogowych a nie do nabijania kasy, tylko jak niby chcą doprawadzić to wyeliminowania piratów dogowych skoro na wniosku o ukaranie mandatem można wybrać opcję wyższego mandatu bez punktów karnych:whistling:
Hohe Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No właśnie żeby zatrzymać handel kradzionymi częściami, więc w ASO powinno to kosztować niewiele żeby innym nie opłacało się za to wogóle zabierać i z automatu Ci którzy by kupili kradzioną część nie mieli by gdzie tego zrobić bo tylko ASO by to robiło a tak ASO się chce nachapać jak najwięcej bo myślą że są jedyni. Fotoradary w PL też ponoć są po to żeby powstrzymać piratów drogowych a nie do nabijania kasy, tylko jak niby chcą doprawadzić to wyeliminowania piratów dogowych skoro na wniosku o ukaranie mandatem można wybrać opcję wyższego mandatu bez punktów karnych:whistling: I to jest trafiona wypowiedź. Podpisuję się pod tym obyma rencami (pisownia celowa - zanim mnie forumowi moraliści objadą).
Młody_drog Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No właśnie żeby zatrzymać handel kradzionymi częściami, więc w ASO powinno to kosztować niewiele żeby innym nie opłacało się za to wogóle zabierać i z automatu Ci którzy by kupili kradzioną część nie mieli by gdzie tego zrobić bo tylko ASO by to robiło a tak ASO się chce nachapać jak najwięcej bo myślą że są jedyni. Fotoradary w PL też ponoć są po to żeby powstrzymać piratów drogowych a nie do nabijania kasy, tylko jak niby chcą doprawadzić to wyeliminowania piratów dogowych skoro na wniosku o ukaranie mandatem można wybrać opcję wyższego mandatu bez punktów karnych:whistling: To fakt:hi: ale wiesz jak to jest w ASO, auta robią już tylko na pare lat i tak naprawdę producenci żyją z serwisów:whistling: ale i tak bym wolał podjechać do tego ASO i zapłacić te 100zł więcej ale mieć tak jak trzeba
simon__75 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzis popołudniu walcze z KOMFORTEM graty przygotowane do rezania .http://s19.postimage.org/rzftd7uoz/IMG_8041.jpg Do czego więc te graty są ?? ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- .... ochrony komponentu:decayed: A co to za cholerstwo ??
NYNA Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 .... ochrony komponentu:decayed: A co to za cholerstwo ?? ADE Group - Advanced Diagnostics & Electronics ---------- Post dopisany at 15:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ---------- ochrona komponentu component protection active (2893664680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
P-U-M-A Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No właśnie żeby zatrzymać handel kradzionymi częściami, więc w ASO powinno to kosztować niewiele żeby innym nie opłacało się za to wogóle zabierać i z automatu Ci którzy by kupili kradzioną część nie mieli by gdzie tego zrobić bo tylko ASO by to robiło a tak ASO się chce nachapać jak najwięcej bo myślą że są jedyni. Fotoradary w PL też ponoć są po to żeby powstrzymać piratów drogowych a nie do nabijania kasy, tylko jak niby chcą doprawadzić to wyeliminowania piratów dogowych skoro na wniosku o ukaranie mandatem można wybrać opcję wyższego mandatu bez punktów karnych:whistling: I to jest trafiona wypowiedź. Podpisuję się pod tym obyma rencami (pisownia celowa - zanim mnie forumowi moraliści objadą). Nie przesadzaj Marcin po prostu chodziło mi o to że co raz więcej chamstwa na forum jest. Ale po twojej drugiej wypowiedzi stwierdzam że nie masz nic z chamstwem wspólnego:wink:
Hohe Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Spoko. Tak sobie zażartowałem z tą klapką. Ale chyba w złym momencie. Kolega H4mm3R niepotrzenie się napiął.
P-U-M-A Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Spoko. Tak sobie zażartowałem z tą klapką. Ale chyba w złym momencie. Kolega H4mm3R niepotrzenie się napiął.
Brysio Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 panowie ASO to ku** zdziercy kolega robi liczniki do A6 S6 i RS6 i wiecie ile Audi placi za licznik (wliczone koszty materialu produkcji "wynalezienia" opracowania i testow) 95€ a sprawdzcie w ETCE po ile sprzedaja ma ktos jakies pytania jeszcze i dobrze ze ludzie sciagaja na boku ja sie ciesze i producent tez myslicie ze nie oto wyjasnienie producentowi zalezy na handlu autami ma gowniany interes z tego jak auta sie nie sprzedaja jak komus ukradna to sie sprzedaja wiec tak sa te pseudo zabezpieczneia robione zeby przeszly przez certyfikatora ma byc alarm bo ubezpiecznie bedzie za drogie ma byc immobilizer zeby utrudnic zawiniecie auta i ma byc system ochrony czesci jak ten CP - cyfrowy polsat tak mi sie to zawsze jakos kojarzy bo to takie samo gown* wiec nie myslcie jak wam zapiernicza auto ze to kogos obchodzi i producent aut sie tym martwi otoz nie bo sie cieszy sprzeda kolejne gdyby samochodow nie kradli nie bylo by wiekszosci stac na naprawe bo nie bylo by uzywek bo i skad??? tyle az sie psuje? w dodatku jesli by takowe byly to w takiej cenie ze wzgedlu na popyt ze tez nie bylo by wiekszosci stac a tego producent nie chce on chce sprzedac i doic na serwisach i czesciach bo z tego maja aktualnie jakies 78% dochodu i to kazda z firm - amen! PS. dlatego wazne jest dobre ubezpiecznie jak zwina auto zeby dostac inne -- wspolczuje tym co im ukradli a nie bylo ubezpieczone i nie w tym rzecz ale takie czasy auta beda ginely czesci beda sie sprzedawaly takie sa prawa rynku ! ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- dodam jeszcze gdyby byly takie systemy zabezpieczen ktorych nie da sie zlamac wiele osob by stracilo prace wiele rzeczy przez przypadek by nie wynaleziono bo niestety potrzeba matka wynalazkow a czasem cos przy okazji sie uda zaczaic nawet nieplanowanego ....
simon__75 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 .... ochrony komponentu:decayed: A co to za cholerstwo ?? ADE Group - Advanced Diagnostics & Electronics ---------- Post dopisany at 15:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ---------- ochrona komponentu component protection active (2893664680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Podziękował
wrclaguna Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 Też znam ode mnie goscia co sciaga OCHRONE Ale bierze wiecej niz w ASO wiec wniosek jest prosty . A tak poza tym KOMFORT ogarniety i mozna dalej rezać
wrclaguna Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 W pyte wyszły czekam na przesyłke i montuje wszystko Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 800x536px.
Młody Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 http://i1126.photobucket.com/albums/l619/raggaman555/DSC09260_zps1d305753.jpghttp://i1126.photobucket.com/albums/l619/raggaman555/DSC09258_zps91897bcf.jpg A mi ?
Rekomendowane odpowiedzi