darecy Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tak szczerze, to ASO powinno od Ciebie wynajmować to-to z kółkami do kalibracji - bo nawet nie mają pojęcia jak to się używa
Staszek20VT Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Do kalibracji kamery potrzeba specjalnego przyrzadu tym samym sprzetem kalibruje sie SIDE ASSIST Jest tylko jedno takie urzadzenie w Polsce i trzeba wczesniej zamowić je w ASO . Ja czekałem miesiac czasu To z tym kalibrowaniem poczekam na lusterka z Side Assist, żeby się dwa razy w ASO nie pałętać... Dzięki za info
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Zderzak wreszcie poszedł do malowania miałem swego czasu mała przygode po domem . Zdecydowałem sie tez pomalowac dyfuzor w kolor nadwozia , zobaczymy jak to bedzie wygladać . Dodatkowo wyczysciłem końcowki wydechu
darecy Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Grześ, co masz na klapie? "executive club" czy jakiś inny napis? Jak ciężko w porównaniu do zwykłych ledów jest zakodować tylne neony?
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Wszystko sie da tylko trzeba miec lepszy sprzet do tego . VCDS jedynie nadaje sie do prostych kodowan i kasowania błedow . Niestety sa takie sterowniki co nie wszystko idzie do końca zrobić , sam sie o tym przekonałem . Udało mi się ostatnio u kolegi ode mnie przerobić przednie zwykłe lampy na BIXENON Sketny z samopoziomem oraz spryskami reflektorów . Jest to masa kabelkologii i rozbierania częsci ale wszystkie kodowanie poszły . Powiem tylko ,ze laik sobie z tym nie poradzi .
darecy Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jak bym kupił led bym u Ciebie z rana pod drzwiami stał
dziadek Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jak bym kupił led bym u Ciebie z rana pod drzwiami stał http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-154/sprzedam-komplet-tylnych-ledow-a4-b8-avant-264784/
darecy Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jak bym kupił led bym u Ciebie z rana pod drzwiami stał http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-154/sprzedam-komplet-tylnych-ledow-a4-b8-avant-264784/ BTW dobra cenka... ja czaję się na neon
wrclaguna Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Dzieki Panowie za zyczonka Trzymajcie kciuki za moja żonkę , jej stan uległ zdecydowanej poprawie
Staszek20VT Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego Grzegorz !! Dla żonki również najlepsze życzenia - oby tak dalej
MARCIN607 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 STUUUUUFKA GRZESIU :decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ---------- dzisiaj świętuj jutro się odezwę
dziadek Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Dzieki Panowie za zyczonka Trzymajcie kciuki za moja żonkę , jej stan uległ zdecydowanej poprawie
wladi Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Dzieki Panowie za zyczonka Trzymajcie kciuki za moja żonkę , jej stan uległ zdecydowanej poprawie Jedwabiście Grzesiu oby tak dalej
Rekomendowane odpowiedzi