Pawlo 2004 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Grzesiu jakią masz ustawione jasność diód LED przy właczonych światłach mijania?? bo zmieniłem z 9% na 20% i nie wiem czy moge sie jeszcze bardziej rozpedzić bo nie chce oslepiac jadacych z przeciwka Zauważyłem wczoraj przy Lap Timerze, że pokazuje mi też temp. oleju:banan: no i dzis zakodowałem pokazywanie efektywnosci energetycznej pomimo, że mam system START/STOP i auto jest z roku 2009 ale modelowo 2010 i może dlatego mam temp. oleju i ta efektywność energetyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Grzesiu jakią masz ustawione jasność diód LED przy właczonych światłach mijania?? bo zmieniłem z 9% na 20% i nie wiem czy moge sie jeszcze bardziej rozpedzić bo nie chce oslepiac jadacych z przeciwka Zauważyłem wczoraj przy Lap Timerze, że pokazuje mi też temp. oleju:banan: no i dzis zakodowałem pokazywanie efektywnosci energetycznej pomimo, że mam system START/STOP i auto jest z roku 2009 ale modelowo 2010 i może dlatego mam temp. oleju i ta efektywność energetyczną. U mnie LED jest ustawione na 30 % WRC byłes na korekcie programu Tak byłem u Witka w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 a kiedy to auto zacznie latać ???? dobra robota :thumbup1::thumbup1::thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ja mam LED na 100% przy włączonych i wyłaczonych i jest gitarra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ja mam LED na 100% przy włączonych i wyłaczonych i jest gitarra:) Ja kiedys tez tak miałem a kiedy to auto zacznie latać ???? dobra robota :thumbup1::thumbup1::thumbup1: Latać to raczej watpie ,ze bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Grzegorz a oryginalnie sam led bez swiateł mijania na ile jest ustawiony?? Wiesz może?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Grzegorz a oryginalnie sam led bez swiateł mijania na ile jest ustawiony?? Wiesz może?? ORI ma ustawione na 9% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ale chodzi mi o same światła dzienne?? One świecą zdecydowanie mocniej i jak sie właczy xenon to one wtedy przygasają. Teraz zmieniłem te przy swiatłach mijania z 9% na 20% ale interesuje mnie z jakim natężeniem świeci sam LED bez świateł mijania. Wiesz co mam na mysli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 ja mam LED na 100% przy włączonych i wyłaczonych i jest gitarra:) Ja też mam na 100% przy św. mijania, ale raczej z konieczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 a mi się akurat podoba że się ściemniają ledy jak się kierunkowskaz włączy lub światła mijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 a mi się akurat podoba że się ściemniają ledy jak się kierunkowskaz włączy lub światła mijania Mi też, ale niestety z poliftowymi nie mogę jeszcze dojść do ładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ja mam LED na 100% przy włączonych i wyłaczonych i jest gitarra:) Szczegolnie dla jadacych z naprzeciwka :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ja mam LED na 100% przy włączonych i wyłaczonych i jest gitarra:) Szczegolnie dla jadacych z naprzeciwka :-( błagam... nie mów mi tylko że ledy ustawione na 100% ślepią w nocy jadących z naprzeciwka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ja mam LED na 100% przy włączonych i wyłaczonych i jest gitarra:) Szczegolnie dla jadacych z naprzeciwka :-( błagam... nie mów mi tylko że ledy ustawione na 100% ślepią w nocy jadących z naprzeciwka... Oślepiają, zaufaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ja mam LED na 100% przy włączonych i wyłaczonych i jest gitarra:) Szczegolnie dla jadacych z naprzeciwka :-( błagam... nie mów mi tylko że ledy ustawione na 100% ślepią w nocy jadących z naprzeciwka... Oślepiają, zaufaj w takim razie koniecznie muszę to sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jesli cholernie dobrze widac je w dzien, to pomysl jak musza razic w nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Po BUKOWNIE na aucie jest kilka kg soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No w Bukowinie zima trzyma wiosnę za jaja i ni c**ja nie chce puścić Twoja B8 wymiata Może nie tak jak mój Golf IV ale też daje radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Grzesiu, rejestrator video nic nie nagrał ciekawego po drodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 mój wygląda podobnie auto mega doposażone od czasu wizyty w Samociążku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi