wrclaguna Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Na poczatku kupilem galeczke z S LINE B8 ale byla troszke powycierana jak to uzywka i stad pomysl zakupu nowej za 115 PLN w ASO Co do wyposazenia z tych wazniejszych to auto posiada : - Bixenon - NAVI 2G - Zmieniareczka 6 CD - Bluetooth - Audi Music Interfejs w schowku - AUDI Sound System - Multifunkcja - Parctronic - Kolorowy wyswietlacz miedzy zegarami - Climatronic dwustrefowy - fotele sportowe - zawieszenie 1BE a co z tym idzie najgrubsze stabilizatory przod i tyl obczailem juz temat :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 No to nareszcie ktoś będzie pisał DIY'e do B8 w warsztacie bo cisza tam
skrab Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Czy nie za dużo tych karawanów NA FORUM :polew: ogólnie :good:
turdzi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 zawieszenie 1BE a co z tym idzie najgrubsze stabilizatory przod i tyl obczailem juz temat ooo tego nie wiedzialem ze 1BE ma inne staby niz 1BV
mystic.pl Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Gratki auto, wygląda szczególnie z przodu BTW Grześ czy w tym Rzeszowie nie macie nazw ulic tylko wszyscy dostają numery posesji :decayed:
AndyN Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 pierwszy mod- fotele Noo, fotele kiepskie Zostały plamy po tym deszczu? W końcu ruszy dział o rezaniu B8 ....
jedrekx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 bardzo ładne autko, mam nadzieję, że i ja w końcu znajdę moje upragnione B8 a to czasem nie jest 1-strefowa klima?
variocustoms Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Co do wyposażenia z tych ważniejszych to auto posiada : - Bixenon - NAVI 2G - Zmieniareczka 6 CD - Bluetooth - Audi Music Interfejs w schowku - AUDI Sound System - Multifunkcja - Parktronic - zawieszenie 1BE a co z tym idzie najgrubsze stabilizatory przod i tyl obczaiłem już temat :gwizdanie: Gratuluję i życzę fajnych modyfikacji i użytkowania bez problemów
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 WRC graty zakupu oj to cię czeka rezania no ale w końcu jak by wszystko było odrazu to by nudno było Dobrze że Ja juz mam pewne rzeczy w rezaniu za sobą a to czasem nie jest 1-strefowa klima? tak, to jest 1-strefowa klima
pawel1380 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Myslalem ze to jest dwustrefowa a 3 strefowa ma wyswietlacz..
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Myslalem ze to jest dwustrefowa a 3 strefowa ma wyswietlacz.. tak i odrazu w podlokitniku nawiew na tył ( 3-strefa)
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 No i doczekaliśmy się. B8 w kombiaku dla mnie... Miłego rezanka. :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 no fura nieczego sobie Laguna gratki zakupu szkoda mi tylko pieknej B6-stki
alvaro Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dobra jest ! Czemu nie poczekałeś i zapodałeś całego S-line od strzała ?? Nie szło wytrzymać co ?? Furka Daszek też będzie ? Jak co mam czarne relingi do B8
antonio Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 gratuluję autka. powodzonka przy modach
David Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 no wkoncu ¨troche trza bylo czekac zebys sie pochwalil co dzwon byl i musiales pomalowac najpierw kolor jak zwykle czarny-najlepszy kiere RS4 przekladasz do nowej? jak nie dawaj zamienimy sie kierami
virus Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 No Grześ wreszcie wrzuciłeś fotki kiedy 19" zakładasz [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 07:35_________________________________________________Wcale nie jest taki golas, dojdzie fela, skóry, i kilka drobiazgów i będzie
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 gratki nowej furmanki i zasilenia grona B8 na forum pewnie będziesz (już jesteś) mega zadowolony
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 WRC graty zakupu oj to cię czeka rezania no ale w końcu jak by wszystko było odrazu to by nudno było Dobrze że Ja juz mam pewne rzeczy w rezaniu za sobą a to czasem nie jest 1-strefowa klima? tak, to jest 1-strefowa klima Nie pomyslalem o tym , mialem ustawione na KOLOROWYM wyswietlaczu AUTO Wlasnie ciekawi mi w czym sa roznice w tych klimatronikach sa z dwoma pokretlami ( wyswietlacz miedzy nimi) i z jednym jak u mnie No Grześ wreszcie wrzuciłeś fotki kiedy 19" zakładasz [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 07:35_________________________________________________Wcale nie jest taki golas, dojdzie fela, skóry, i kilka drobiazgów i będzie Musze cos poszukac w 19" masz cos dla mnie gratki nowej furmanki i zasilenia grona B8 na forum pewnie będziesz (już jesteś) mega zadowolony no pewnie szkoda mi tylko pieknej B6-stki Jezdze nia non stop ....ale staruszka cos krzywa patrzY na B8
Rekomendowane odpowiedzi