romco Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Lampy zakladas skrentne, lub nie skrentne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Lampy idą BIXENON nieskretny Skretne nie będa działac z poliftaDzis poszło webasto , instalacja . Czekam na piedólki z AS0 ( Niemcy )Co chwila jakis zonk wyskakuje w polifcie wszystko jest do wymiany , praktycznie kazda śrubka i mocowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Lampy idą BIXENON nieskretny Skretne nie będa działac z polifta Dzis poszło webasto , instalacja . Czekam na piedólki z AS0 ( Niemcy ) Co chwila jakis zonk wyskakuje w polifcie wszystko jest do wymiany , praktycznie kazda śrubka i mocowanie . jestem ciekaw efektu końcowego. co do każdej pierdułki nowej to niestety nie jest stara radziecka technologia że części z pralki pasowały do auta i naprawiłeś coś dwoma kluczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Błotniki załozone nie wiedziałem ze aby je ustawic bedzie tyle zabawy Konserwacja błotników i nadkola zrobione .Dzis odbieram pierdółki z ASO i kończymy przód W poliftowych błotnikach na rancie inzyniery z DE dali juz plastikowe osłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 a te błotniki nie są aluminiowe? bo u mnie są - dziwne by było gdyby tylko w A5 takie były a w a4 nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 A sa aluminiowe ? przyznaje ze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 W poliftowych błotnikach na rancie inzyniery z DE dali juz plastikowe osłony Podejda do starych blotnikow? Czy jest to integralna czesc jak w allroadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 W nowym błotniku sa otwory mocujace ten plastik a w starym tego nie maMoze wystarczy zeszlifować bolczyki w plastiku i przylepic na tasmie 3M do rantu błotnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 grzesiu niezly tam masz sajgon - nie ma co ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Grześ wklej foty z placu boju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Samemu robic to ...........jutro kumpel mi pomożeW polifcie aby wyciagnać lampe trzeba zrzucić zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Troszkę trzeba sie napracować , żeby mieć polifta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nabiera kształtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 W B5 bylo latwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A sa aluminiowe ? przyznaje ze nie wiem w moim napewno nie są stalowe, bo ani mój miernik nie ogarnia ani magnes się nie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A sa aluminiowe ? przyznaje ze nie wiem w moim napewno nie są stalowe, bo ani mój miernik nie ogarnia ani magnes się nie trzyma W moim przedlifcie miernik rowniez nie pokazuje nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nie ma aluminiowych błotników w b8 ,chyba że po liwcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No właśnie jest mowa o błotnikach po lifcie Grzesiu czym psikałeś na błotniki od wewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No właśnie jest mowa o błotnikach po lifcie Grzesiu czym psikałeś na błotniki od wewnątrz? Psikałem czym sie dało Dzis RETURN do bixa ( wcesniej był skrętny) INSTALACJA kodowanie i zatrybiły lampeczki . Foty na szybko z phona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) No właśnie jest mowa o błotnikach po lifcie Grzesiu czym psikałeś na błotniki od wewnątrz? Psikałem czym sie dało Dzis RETURN do bixa ( wcesniej był skrętny) INSTALACJA kodowanie i zatrybiły lampeczki . Foty na szybko z phona . Mordka się pewnie cieszy. Edytowane 4 Września 2014 przez Hohe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi