Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oki dzieki ale jak otwieram long coding mam inne parametry

co porobiłem...a sprytny jestem :polew: :polew: :polew: :polew:

przed moim kombinowaniem wszystko było dobrze :decayed: :decayed:

Musiales sobie cos nie tak zakodowac :( Tak to jest z poczatkujacymi :decayed:

• Odpowiedzi 6.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jak znalezc te parametry??

no trzeba się uczyć , jak mi pokazesz to juz nigdddy nie bede ci zawracał gitary :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

jak mi pokazesz to juz nigdddy nie bede ci zawracał gitary :wink4: :wink4: :wink4:

do odważnych świat należy :wink4:

Opublikowano

jak mi pokazesz to juz nigdddy nie bede ci zawracał gitary :wink4: :wink4: :wink4:

tylko za jaka cene :kox: :kox:
Opublikowano

tylko za jaka cene :kox: :kox:

:tongue4:

Opublikowano

Tu masz zaznaczone tzw. LongCoding ( dlugie kodowanie ) kazdy BYTE odpowiada za cos . Musisz sobie zapisac co masz w wyposazeniu auta . Klikajac na poszczegolny Byte wyswietlaja ci sie podpowiedzi za co ktory Bit odpowiada , zaznaczasz klikasz EXIT pozniej Do It ! i tyle

Bez_tytulu_4.jpg

Opublikowano

No i co dales rady ?

Dzis podlaczone zostaly lampki pod oswietlenie przestrzeni nog lewai prawa strona :decayed: Maly mod a cieszy , przynajmiej cos widac w nocy pod nogami :przebiegly:

Wszystko podlaczone ORI :wink4: Oczywiscie musimy wszystko zakodwac w MCE 09

img6349k.jpg

img6348i.jpg

img6498d.jpg

img6500f.jpg

mce1.png

mce2.png

Wchodzimy w MCE 09 Coding 07 LongCoding i w Byte 16 odfajkowywujemy :wink4:

beztytulu8.png

Dla tych co maj MMI dodaja sobie funkcje Ambient Lighting . Wchodzimy w 07 Adaptacje 10 kanal 1 i dodajemy +2 do istniejacych wartosci . Resetujemy MMI i tyle :)

Opublikowano

No i co dales rady ?

Dzis podlaczone zostaly lampki pod oswietlenie przestrzeni nog lewai prawa strona :decayed: Maly mod a cieszy , przynajmiej cos widac w nocy pod nogami :przebiegly:

Wszystko podlaczone ORI :wink4: Oczywiscie musimy wszystko zakodwac w MCE 09

img6349k.jpg

img6348i.jpg

img6498d.jpg

img6500f.jpg

mce1.png

mce2.png

Wchodzimy w MCE 09 Coding 07 LongCoding i w Byte 16 odfajkowywujemy :wink4:

beztytulu8.png

Dla tych co maj MMI dodaja sobie funkcje Ambient Lighting . Wchodzimy w 07 Adaptacje 10 kanal 1 i dodajemy +2 do istniejacych wartosci . Resetujemy MMI i tyle :)

niestety tylko zmieniłem tylko kodowanie na stare, darek pomogl mi to zrobić, tak jak mowiles mam inne wyposazenie i kodowanie jest inne, zmieniłem na stare kodowanie i wszystko jest oki, ty masz oznaczenie H17 0224 a ja mam H14 0224, i tu chyba jest pies pogrzebany!! :wallbash: :wallbash:

zegary działaja!!! :)

Opublikowano

wrc ty chyba kupowales felgi z S5 jakie tam jest ET i szerokosc bo nigdy nie pamietam 8,5J ET32 ?

Opublikowano

Tak :) ET jest 32 i 8,5J

[br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 09:21_________________________________________________Dzis wpadl komplet listw z S LINE aluminium szczotkowanego 1NK :)

Jutro nareszcie jade zmieniac wydech od 3.0 TDI :kox:

img6503w.jpg

img6504g.jpg

Opublikowano

Sam wpadł? :)

Opublikowano

te listwy dodają mega uroku... nie wyobrażam sobie innych dekorów w środku :decayed:

Opublikowano

Piękne :)

Opublikowano

drewno lub piano ładniejsze :decayed:

Opublikowano

Drewno to sie nadaje na kredens, a nie do samochodu :)

:good: :good: :good:

Opublikowano

Wczesniej byly u mnie listwy tez aluminiowe tylko tzw. rybia luska czy tam wzor pileczki do golfa :kox:

drewno lub piano ładniejsze :decayed:

Na panelu do sterowania MMI jest kawalek wlasnie piano , kto ma to wie jak to sie brudzi :(

Drewno to sie nadaje na kredens, a nie do samochodu :)

Wydruk do twojej B7 jest gotowy :wink4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 17:27_________________________________________________W moim B6 jest podwojny wydech to i w B8 tez zawital :decayed: Przy rezaniu jest to samo czyli brakuje pare centymetrow rurki .Mala przerobka kumpla i wszystko siedzi :)

img6516p.jpg

img6511q.jpg

img6517cq.jpg

img6518g.jpg

img6519y.jpg

Fotki auta z wydechem i dokladka S LINE zrobie kiedy indziej :tongue4: bo jest ciutke brudne :wink4: