wrclaguna Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Moze na wiosne wrzuce jakieś 20" jezdze na tych z S5 juz czwarty sezon i moze trzeba cos odswiezyć .Co do skretnego to nie jest to takie proste ( inne sterowniki oraz komunikacja )Jutro popołudniu sciagam CP z webasta , mam nadzieje ze bedzie wszystko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Moze na wiosne wrzuce jakieś 20" jezdze na tych z S5 juz czwarty sezon i moze trzeba cos odswiezyć . Co do skretnego to nie jest to takie proste ( inne sterowniki oraz komunikacja ) Jutro popołudniu sciagam CP z webasta , mam nadzieje ze bedzie wszystko OK Grzesiu modz ładnie na przyszły sezon to pojedziemy na zlot miedzynarodowy i tak nałapiesz nowych inspiracji na sezon 2015 Ja na pewno na przyszły rok jade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 kolega @wojtsen chyba się tam wybierał ale miał przygodę w Czechach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Chyba jestem za stary na takie impry i gleba za słaba ...............chociaż kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Chyba jestem za stary na takie impry i gleba za słaba ...............chociaż kto wie nie kokietuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Impreza nieoficjalnie zaczyna się tydzień wcześniej. Z gleba u mnie tez ciężko, ale z bazą mógł bym pomoc . Edytowane 15 Września 2014 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Gdzie to jest dokładniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Gdzie to jest dokładniej ? no, teraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Gdzie to jest dokładniej ? no, teraz lepiej https://maps.google.com/maps/u/0/ms?gl=US&ie=UTF8&ptab=2&oe=UTF8&msa=0&msid=110605346517322075037.000473207882076b26fde&dg=feature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Też bym się karnął tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Webasto działa dzis sciagnąłem bez problemu CPTakie tam https://www.youtube.com/watch?v=Q4vBsrKx9mI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Cos mi się zdaje ze będzie czwórka tej zimy częściej na dworze stała. Pilot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A pilota do webasto też masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Grzesiek Ty wariacie - coś Ty tam znowu wymodził - PIĘKNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Miszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jest pilot jest wszystko Telefon dałem blisko pieca dlatego tak wyje https://www.youtube.com/watch?v=xeG3TttMgNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Super! To teraz jeszcze jakiś tutek i webasta z Allegro znikną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturodob Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 U mnie też all chodzi tak głośno tylko ja ma fabrycznie zamontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No to na zimę jesteś gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 ja pierdziele ten koles to nigdy nie zwolni tempa ..... gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi