andynl Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ślicznie a co to za graciak w uchwycie na kubki z loggo OOOO ma to jakiś number ?? i na jakim bazarku w aso tego szukać to je popielniczka.....chyba elegancko sie prezentuje To je na pewno popielniczka cena w ASO około 40€ :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Super komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wszystko oky, ale ten karbon na kierze bee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dla tych co pytaja sie o NAVI jaka mam otóż pochodzi z RS5 czyli Panel jest z przyciskami w chromiku .Popielniczke mam cos takiego ===> http://allegro.pl/audi-a8-popielniczka-i4914146049.htmlNowa gdzies 220 PLN w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 widziałem dzisiaj kierę aż ślina leci świetnie wygląda na całym wykończeniu normalnie na bogatoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 super kiera. moim zdaniem to jest dopełnienie i wnętrze nabrało charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakoUSM Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kiera konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dla tych co pytaja sie o NAVI jaka mam otóż pochodzi z RS5 czyli Panel jest z przyciskami w chromiku . Popielniczke mam cos takiego ===> http://allegro.pl/audi-a8-popielniczka-i4914146049.html Nowa gdzies 220 PLN w ASO o dziękuję Grześ i przy okazji proszę o kontakt właśnie w sprawie navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jak ktos chce to mam dwa Komplety NAVI do załozenia Dodatkowo wpadnie kolejny MOD w tym roku czyli MMI 3G+ SIM GOOGLE Dorwłem tak cięzko dostepną jednostke 8R1 035 670C z 2013 roku Cena............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To pochwal się ile taka przyjemność, bo te ceny w necie faktycznie zabijają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To pochwal się ile taka przyjemność, bo te ceny w necie faktycznie zabijają. Sama jednostka to koszt około 3 tys. PLN Soft sprawdziłem w ETCE 8R0060884AR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Lecisz do przodu jak rakieta. Niebawem tylko po VINie człowiek dojdzie że to przedlift. Pełen szacunek za to co robisz i za wiedzę jaką trzeba posiadać aby to ogarnąć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Sporo, ale u Ciebie to chyba jedyne co trzeba wymienić, mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Będziesz miał neta w aucie? [emoji15] [emoji33] [emoji122] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Nie tylko neta ale zobaczymy jak odpale na kartach SD filmy, teledyski itd.https://www.youtube.com/watch?v=ShXc8LOdr2o#t=12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Łeee a tego jeszcze nie masz [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Lecisz do przodu jak rakieta. Niebawem tylko po VINie człowiek dojdzie że to przedlift. Pełen szacunek za to co robisz i za wiedzę jaką trzeba posiadać aby to ogarnąć ! Ja to jestem cienias Duzo musze sie jeszcze nauczyc a tu stronka ( kopalnia wiedzy od ruskich ) z opisami 3G 3G+ full wypas ===> http://www.club-q5.ru/forum/forumdisplay.php?f=69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Od razu cienias...rzuć tą pracę moda to będziesz miał więcej czasu na rezanie [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Lecisz do przodu jak rakieta. Niebawem tylko po VINie człowiek dojdzie że to przedlift. Pełen szacunek za to co robisz i za wiedzę jaką trzeba posiadać aby to ogarnąć ! Ja to jestem cienias Duzo musze sie jeszcze nauczyc a tu stronka ( kopalnia wiedzy od ruskich ) z opisami 3G 3G+ full wypas ===> http://www.club-q5.ru/forum/forumdisplay.php?f=69 Chciałbym jako cienias mieć taką wiedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Hi, Nice car you have, congratulations. Can you tell me the part number of your rear bumper and 3.0 tdi difuser? I want to buy one like yours. Thanks Miguel Oliveira czasami mam takie PW Kto ma to ? ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301029-audi-music-stream-mmi-3g/#entry4282735 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi