miron78 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Grzesiu będzie miał 4 takie same 8,5 ET35 jak się nie mylę Do B8 nie ma się co napalać w mega szerokośc felgi bo i tak głębi się nie uzyska a tylko się naciąg niepotrzebnie na oponie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Z tego co się orientowałem to można wybrać sobie nawet ET felgi przy zamówieniu. Tylko nie wiem czy przy każdej feldze z jego oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 tu akurat nie poszalejesz - to co wybrał musi być OK i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Miron, miałeś te rs6II w B8 na gwincie, czy na ori zawiasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Grzesiu będzie miał 4 takie same 8,5 ET35 jak się nie mylę Do B8 nie ma się co napalać w mega szerokośc felgi bo i tak głębi się nie uzyska a tylko się naciąg niepotrzebnie na oponie zrobi Zgadza sie takie beda parametry Posłuchałem Mirka bo troszke tego przewalił u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 ori zawiasie - nigdy gwintu nie miałem tu moja B8 była na 20 calach 8,5' i ET35 + eibach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 ori zawiasie - nigdy gwintu nie miałem THX To będzie Ferrari Bardzo kozacki wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam, zamontowałem felgę od a5 et32 opona 19 35 255 i tył ociera o nadkola przy dużych nierównościach , coś da się z tym zrobić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Będzie Ci ocierać na taką felgę opona 245.35.19 powinna być. Zawias masz 1BE czy 1BV ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Grzesiu będzie miał 4 takie same 8,5 ET35 jak się nie mylę Do B8 nie ma się co napalać w mega szerokośc felgi bo i tak głębi się nie uzyska a tylko się naciąg niepotrzebnie na oponie zrobi Zgadza sie takie beda parametry Posłuchałem Mirka bo troszke tego przewalił u siebie fajny Grzes wzor wybrales, podobny do moich AXE [ja mam et40, wiec bede miec porownanie u ciebie bo pewnie 1 zamontujesz fele na auto] i dobrze ze cale srebne bedzie mega to wygladac na naszych ciemnych furkach (kontrast) na glebie ja tez na swoje czekalem u niego jakos miesiac , pozdroooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 1BE mam , modyfikacja nadkola pomoże ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wsadź gumy w sprężyny dostępne na Allegro i nie bedzie ci dobijało i obcierało. Ja mam takie gumy u sie je i zdaje egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 jest jakaś różnica w jeździe z tymi gumami przy dobijaniu na nierównościach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 ja nie zauważyłem różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 a czy 255 na 8,5 j nie bedzie baloniasto wrc czemu tak szerokie opony?? ja do siebie biore 225 (ale to specjalnie dla lekkiego naciagu, sadze ze wyjdzie OK). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) powiem Wam ze przy 20 calach felgi jest jeden mankament... te hamulce z esy... sa taaakie male.... Edytowane 1 Marca 2015 przez niestandardowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 a czy 255 na 8,5 j nie bedzie baloniasto wrc czemu tak szerokie opony?? ja do siebie biore 225 (ale to specjalnie dla lekkiego naciagu, sadze ze wyjdzie OK). ja zadnych naciągów nie robie poka te twoje fele z 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) a czy 255 na 8,5 j nie bedzie baloniasto wrc czemu tak szerokie opony?? ja do siebie biore 225 (ale to specjalnie dla lekkiego naciagu, sadze ze wyjdzie OK). ja zadnych naciągów nie robie poka te twoje fele z 225 fele jeszcze nie gotowe czekaja na kapcie , montaz w kwietniu Edytowane 1 Marca 2015 przez kristof2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ty z nimi śpisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ty z nimi śpisz hhehehehe to ich łóżko grzecznie śpią na zime (hibernacja), ale za miesiac je wybudze ..... wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi