Hohe Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jeszcze takie znalazłem Taki modzik jeszcze wleciał Lewy ma większe opóźnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 pokrecic trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepud1 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Audiczka robi furorę w sieci https://www.facebook.com/dawmacpolska/posts/889302151159041 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toczi1 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 U lala ale felunek szacun odpieprzyles Grzesku auteczko miodzio Jeszcze takie znalazłem Taki modzik jeszcze wleciał Lewy ma większe opóźnienie. Grzesku kiedy moge wpasc na modzika z kierunkami? Myslisz ze u mnie to bedzie dzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Pare ostatnich fotek ze SPOTA u nas Te koła wydają się ogromne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Grzesiek, nie pomyślałeś by trochę "odjąć" napisów z grilla? Nie za dużo tam tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Grzesiek, nie pomyślałeś by trochę "odjąć" napisów z grilla? Nie za dużo tam tego? Moze i masz racje Pewnie ten mały zdejme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jeśli mogę wyrazić swoją opinię, to pozbyłbym się ramki na tablicę. Sama tablica też lekko zjechała z jednej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 mi tam bardzo ładnie wygląda i nic nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Autko mega :slina: :slina: :slina: Grzesiek, nie pomyślałeś by trochę "odjąć" napisów z grilla? Nie za dużo tam tego? Rejestracja tam przeszkadza, reszta ok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Sama tablica też lekko zjechała z jednej strony. Hohe ty to normalnie zegarmistrzem chyba jesteś, wszystko musi zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Grzesiek, nie pomyślałeś by trochę "odjąć" napisów z grilla? Nie za dużo tam tego? Wie ktoś czy można dostać gdzieś polskie blachy "in blanco"? Czyli niebieski pasek z gwiazdkami uni i pl, tylko bez numerów? Czy to jakoś strasznie limitowane jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Strasznie limitowane, jak się nie ma znajomości kiedyś było łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) To np. na bagażniku na rowery muszę sobie pędzlem namalować numery? Edytowane 9 Lipca 2015 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 To np. na bagażniku na rowery muszę sobie pędzlem namalować numery? od 1.51 sobie obejrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Miałem pomysla dla Grześka... Ale widzę ze będzie ciężko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Miałem pomysla dla Grześka... Ale widzę ze będzie ciężko... My wszyscy wiemy Grzesiu że najlepiej byś Grześkowi wcisnął świecące tablice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Miałem pomysla dla Grześka... Ale widzę ze będzie ciężko... My wszyscy wiemy Grzesiu że najlepiej byś Grześkowi wcisnął świecące tablice Zobaczymy co sie da zrobic. Miałem pomysla dla Grześka... Ale widzę ze będzie ciężko... My wszyscy wiemy Grzesiu że najlepiej byś Grześkowi wcisnął świecące tablice U Patryka to fajnie wyglądało. Raczej coś takiego miałem na myśli: To jest DIN1451, czyli teoretycznie dozwolony w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 tydzień ciszy - ciekawe co grzechu kombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) A no ...................... tik tak ........................................................................................................................................................................................."'Przerwa urlopowa"............................................................................................................................ Edytowane 18 Lipca 2015 przez krystian3769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi