dobry1 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wszystko śmiga aż miło radio DAB 12 stacji aaalle cieszy mnie sterownik pamieci fotela 5 tyg.czekania warto pełen sukces. Jeszcze raz dzieki za poświęcony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No proszę... Wszedłem na forum po wielu m-cach/latach nieobecności i co? Powitac rezacza z dawnych lat Dalej Q7 ? Wszystko śmiga aż miło radio DAB 12 stacji aaalle cieszy mnie sterownik pamieci fotela 5 tyg.czekania warto pełen sukces. Jeszcze raz dzieki za poświęcony czas. Nie wiem czemu nie ma tego MODA u mnie RADIO fajnie smiga Przy okazji uruchmilismy Pamiec lusterek oraz fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Przepiekny wóz - poprostu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Grzesiu pomysły na mody się skończyły ze taka cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboziomal Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie dałem rady przeczytać 308 stron ale............ dekory w karbon ori? Jeśli nie to gdzie robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Tak dekory robione ramki wokół zegarów , obudowy lusterek oraz dodatkowo kiera w carbon .Mam goscia co robi takie rzeczy tylko terminy odległe ( kilka miesiecy czekania) Co do planów to nieszczesny aktywny układ kierowniczy został do zrobienia Graty leza chyba kilka miesiecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Chyba coś jeszcze szykujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No proszę... Wszedłem na forum po wielu m-cach/latach nieobecności i co? Powitac rezacza z dawnych lat Dalej Q7 ? Bez zmian :-) Cały czas mi sie podoba i pod każdym względem mi pasuje. Do innych potencjalnych następców trudno mi sie zmieścić ze wszystkimi bagażami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Pilnuj na Bukowinie, bo przyjadę z złomem po nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 http://otomoto.pl/oferta/audi-rs4-ceramika-bang-olufsen-alkantara-drive-select-carbon-i-wlasciciel-ID6yib0J.htmlGrzegorzowi to brakuje takiej deski w alcantarze jak ma ta RS 4 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 http://otomoto.pl/oferta/audi-rs4-ceramika-bang-olufsen-alkantara-drive-select-carbon-i-wlasciciel-ID6yib0J.html Grzegorzowi to brakuje takiej deski w alcantarze jak ma ta RS 4 :-) troszke duzo tej alcantary W aucie widze ze panel MMI tez poszedł w carbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 w tej rs4 to raczej nie jest fabrycznie obszyta deska bo takich nie było ale i tak wygląda słabo, co innego jakby była w skórzeogólnie twoja a4 Grzesiu naprawdę robi mega wrażenie, jak b8 jakoś mnie nie porywają to ta wyjątkowo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ten RS trochę przesadzony. Jak czegoś też nawalisz za dużo to wygląda słabo. Jedyne co mi się nie podoba u Grzegorza to ramka zegarów w karbonie wolałbym black-piano. Zegar mi się nie widzi bo jest bez tych ringów chromowanych, ale taki chyba tylko pod ACC szły chyba że w polificie było inaczej. Kiere musiałbym zobaczyć na żywo bo tez trochę mi się za dużo karbonu wydaje ogółem. Fotele pasiłyby od Ski lub takie same jak Ska tylko z logo s-line. Reszta jest miazga szkoda że panoramki nie ma jeszcze, ale nie można mieć wszystkiego. Auto ogólnie bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) szkoda że panoramki nie ma jeszcze Edytowane 28 Lutego 2016 przez TOM3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigjasiu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Grzechu, mam dla Ciebie pacjenta ledwie zaczął raczkować, 15km!!!! przebiegu, a takie świństwo się mu przytrafiło.... http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A6-ALLROAD-3.0-TDI-QUATTRO-NAVI/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:1900_10_,frn:2011,frx:2016,ful:diesel,dmg:true,vcg:estatecar,fwd:true/pg:vipcar/223120073.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 kiedy panorama ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 kiedy panorama ? Dlatego jak się rozglądam za autem ma być z panoramą bo weź to wyreżaj to masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 józek nie ma tragedii , poszycie dachu zdejmujesz na zgrzewach , wychodzi jak fabrycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wiem ze z panorama były kłopoty ( duzo reklamacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Eeeetam, ale jest fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi