wrclaguna Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 No i lampy na tyl LED wpadly w moje rece Oczywiscie wtyki wczesniej zamowilem a piny mam swoje Ciekawe co wyjdzie z rezanka , mysle ze wiekszych problemow nie bedzie przy przerobce . Chociaz martwie sie o Modul Komfortu czy sie jakies bledy nie wysypia ...no i czy beda swiecic Zaczne gdzies w przyszlym tygodniu pewnie :>
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Grzesiu Ori czy Depo? ORI można kupić nówki za 800 zł :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:22_________________________________________________ Chociaz martwie sie o Modul Komfortu czy sie jakies bledy nie wysypia ...no i czy beda swiecic Wszystko zależy jaki masz moduł i czy przyjmie kodowanie , Ja u siebie mam zrobioną instalację.
wrclaguna Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 ORI przecie Pany MADE IN POLAND :gwizdanie: Cuber z jaka masz koncowka Komfort pamietasz ?
virus Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Z ledami będzie wyglądał za***iście
mystic.pl Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 ORI przecie Pany MADE IN POLAND :gwizdanie: Cuber z jaka masz koncowka Komfort pamietasz ? Jak zwykle wymiatasz tylko oby szkła nie pękały
wrclaguna Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 No wlasnie slyszalem o tych lampach ze pekaja Byla jakas seria ktora puscili na rynek .
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 No wlasnie slyszalem o tych lampach ze pekaja Byla jakas seria ktora puscili na rynek . No ja użytkuje ledy od roku i nic a nic się nei dzieje u mnie WRC nie pamietam końcówki komfortu..... NAVI serwis ponoc sa w stanie to zrobic , Ja wolałem instalacje zrobic osobna do LEDów zawsze mozna później wyjac ledy i wsadzić zwykłe a ledowe sprzedać PS. zadzwoń do Marcina 501 963 597 moze Ci wysłac gotowa instalacje i sam sobie załozysz powiedz ze odemnie to będzie dobra cena
WITT33 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 trochę OFF topic ale grześ myłeś i konserwowałeś już auto na zimę ?? mam fajnego fachmana... skóra jak nowa a ja się męczyłem dwie godziny
mystic.pl Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Japitolę, chyba gościu myślał, że to myjka parowa :kox:
alvaro Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 za ile wyrwałeś ?? dawaj na PW :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 za ile wyrwałeś ?? dawaj na PW :gwizdanie: 799 zł juz stoją, ten chłopak co sprzedaje to pewny gość, ja u niego kupowałem lampki Są ORI! http://moto.allegro.pl/kpl-lamp-audi-a4-avant-b8-8k-led-nowe-oryginalne-i1856897070.html
WITT33 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 za ile wyrwałeś ?? dawaj na PW :gwizdanie: 799 zł juz stoją, ten chłopak co sprzedaje to pewny gość, ja u niego kupowałem lampki Są ORI! http://moto.allegro.pl/kpl-lamp-audi-a4-avant-b8-8k-led-nowe-oryginalne-i1856897070.html wg. mnie nawet nie leżały koło oryginalnych, sprawdźcie po zakupie czy robi je Hella, Made in Slovakia też musi być, wygląd to nie wszystko
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 wg. mnie nawet nie leżały koło oryginalnych, sprawdźcie po zakupie czy robi je Hella, Made in Slovakia też musi być, wygląd to nie wszystko Nie prawda Do AVANTÓW robi Automotiv i te własnei sa oryginalne Do sedanów robi HELLA :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: taki psikus zrobilo Audi
wrclaguna Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 Dalem za lampy tyle co Cuber pisze Lampy do avanta LED sa Made in Poland
WITT33 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Dalem za lampy tyle co Cuber pisze Lampy do avanta LED sa Made in Poland hehe no wiem oglądałem je, no daj Wam Boże jak działają to zakładać i tyle, oby świeciło... jest chociaż numer seryjny części Audi wybity na nich ? patrzyłeś?
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 no daj Wam Boże jak działają to zakładać i tyle, oby świeciło... zamówisz w ASO i dostaniesz te same lampy
WITT33 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 no daj Wam Boże jak działają to zakładać i tyle, oby świeciło... zamówisz w ASO i dostaniesz te same lampy z ASO mam w domu, mogę wstawić zdjęcie tyłu lampy, te które są na aukcji to inna bajka
Brysio Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 no daj Wam Boże jak działają to zakładać i tyle, oby świeciło... zamówisz w ASO i dostaniesz te same lampy z ASO mam w domu, mogę wstawić zdjęcie tyłu lampy, te które są na aukcji to inna bajka nie zazdrosc ze chlopaki kupili po 800zl a nie po 2000zl jak do sedana
alvaro Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 wrclaguna Lampy do avanta LED sa Made in Poland To teraz wiadomo dlaczego pękają WITT33 to poka te Twoje lampy w TROOPIE
Rekomendowane odpowiedzi