_Makki_ Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dziś walczyłem z pierwszym DIY-em na nowym FORUM jakby ktoś chciał sobie podłączyć lusterko FOTOCHROM : http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230480-Monta%BF-i-Dzia%B3anie-wewn%EAtrznego-lusterka-FOTOCHROM RESPECT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehugos Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zobaczcie gość już na lampach poliftowych tylnych Czyżby pasowały idealnie bez żadnych zmian? http://otomoto.pl/audi-a4-C23613212.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 tak ma poliftowe i pasują , temat juz był opisywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehugos Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 W takim razie sorry za odkopanie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Już nie będę zaglądał na ALLEGRO http://allegro.pl/audi-kierownica-s-line-a3-a6-s4-a4-s5-a5-s3-q5-q7-i2243746990.html Grzesiu, jak chcesz to podjadę i sie troche potarguję znam goscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zobaczcie gość już na lampach poliftowych tylnych Czyżby pasowały idealnie bez żadnych zmian? http://otomoto.pl/audi-a4-C23613212.html Do tego jeszcze są potrzebne przetworniki napięcia aby wszystko świeciło normalnie Lampy z montażem 1600 PLN . Już nie będę zaglądał na ALLEGRO http://allegro.pl/audi-kierownica-s-line-a3-a6-s4-a4-s5-a5-s3-q5-q7-i2243746990.html Grzesiu, jak chcesz to podjadę i sie troche potarguję znam goscia Od tego sprzedającego kupowałem wszystkie graty polecam wszystkim , ceny OK no i wszystko legalne jezeli chodzi o B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehugos Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Próbowałeś się zorientować co potrzeba na przeszczep przodu z poliftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 zapewne maska, lampy, błotniki (choć tu nie jestem pewien) no i zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 błotniki są takie same- słyszałem, reszta tak jak napisałeś jederekx - nie wiem czy sterowniki swiateł będą podchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehugos Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Teraz pytanie ile wyjdzie za odmłodzenie A4 B8 na polift? Apropo a tylne światła poliftowe do sedana podchodzą też bezkolizyjnie jak do avanta? Jeśli było pisane o tym to sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.J Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Kurcze, miałem wolny wieczór żeby się na szybko rozejrzeć jakie B8ki są na forum ale trafiłem na początek na ten wątek i po prostu musiałem przeczytać od deski do deski wrclaguna, jesteś Mega Mistrzem Brawo za upór i wytrwałość. No i za te DIY to Ci chyba powinni pomnik postawić Z drugiej strony, zrobiłeś kiedyś statystki ile czasu masz furę na chodzie a ile rozgrzebaną do modzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Fotele w B8 facelifcie miazga . Będe chyba składał co miesiąc do skarbonki i niech mnie **j strzeli ze takie kiedyś będą u mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a to nie sa przypadkiem opcjonalne fotele S? Kiedys do A6 i Allroada mozna bylo zamowic fotele z S6 ktore wygladaly identycnzie jak te z fotki. moze przy okazji lifta doszla kolejna opcja do cennika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 w przedlifcie też była opcja w konfiguratorze "Sportowe siedzenia typu S" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Pewnie cena będzie pare ładnych tysi . Trafić na takie i będzie miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To sa chyba takie same stołki jak w S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 w przedlifcie też była opcja w konfiguratorze "Sportowe siedzenia typu S" no to to jest wlasnie to ---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:46 ---------- To sa chyba takie same stołki jak w S4 na pierwszy rzut oka roznia sie tylko wytloczeniem - tak samo bylo wlasnie w A6/allroad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 w przedlifcie też była opcja w konfiguratorze "Sportowe siedzenia typu S" Nawet nie wiedziałem To sa chyba takie same stołki jak w S4 Tak zgadza się U kumpla jak siedziałem w S4 to są takie same . Porownując jakość skóry między S LINE ( standard ) a S4 to jest róznica w jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 W C6 też takie są http://allegro.pl/audi-a6-tdi-233ps-quattro-s-line-alu19-bixenon-led-i2240405353.html na allegro za 10.800 widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 W C6 też takie są http://allegro.pl/audi-a6-tdi-233ps-quattro-s-line-alu19-bixenon-led-i2240405353.html na allegro za 10.800 widziałem. Tu te przednie jakoś tak dziwnie śmiesznie wyglądają. Swoją drogą to niezła cena to chyba netto bez opłat jest bo jak ja szukałem w zeszłym roku w DE to takich wersji poniżej 20 tys euro nie było ani pół sztuki a tu u nas wisi sobie spokojnie na allegro. Mógł ją na mobile.de wystawić za taką cenę poszła by od ręki:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi