ryniud Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jak w temacie,mam w podłokietniku zamontowany płaski panel telefoniczny,powiedzcie proszę czy mogę podłączyć do niego np.nokie lub motorole?Zapewne należy kupić do tego redukcję tak?Czy kupię ją w każdym salonie z telefonami komórkowymi, czy muszę udać się do serwisu?Jeszcze jedno pytanko,w schowku mam wejście na mp3 jest tam takie płaskie wejście z małą szufladką wyciąganą,muszę koniecznie kupić tej szerokości mp3 czy też istnieje redukcja jakaś bym mógł podłączyć cokolwiek?Podpowiedzcie proszę. [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
yarek7504 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 sorry za OT....powiedziałbym coś koledze ale widać że u mnie inne rozwiązania są
.Pablo. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nie wiem czy masz rns-a jak masz o po co bawić się z podłączaniem wystarczy użyć opcji bluetooth co do mp3 to nie powiem bo u mnie zmieniarka jest
ksiu85 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ta nakladke do telefonu to najlepiej kupic na allegro badz na ebay bo cenny w ASO masakra
danielo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Daj zdjęcia tego płaskiego wejścia to coś rozpatrzymy.W salonie komórkowym nie kupisz adaptera a ASO Cię zeżre,popatrz na allegro.
quake_cos Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Hej, mi został adapter do nokii z avensisa, jak ktos zainteresowany to na priv, dam fote zobaczymy czy pasuje
Rekomendowane odpowiedzi