Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dasz rady-musisz:kox:

Poszły wody położyli ją na sali:decayed:

Wciągne coś i jadę wspomagać żonkę:decayed:

no to powodzenia :kox:

Ja już dwa razy przeżyłem tą dzicz :decayed:

Tyś kuźwa przeżywał....:nabijasie: .....Ty :polew:

Spoko jak na razie moja ucięła sobie drzemkę bo nic się nie rusza.

Jak wstanie a skurcza mocnego nie dozna to dadzą wspomagacze:wink:

Dobrze ze szpital mam pod nosem:decayed:

Co by nie było już zacząłem majówke teraz tylko poczekamy a potem będę :drunk:

Dzieki za wsparcie:lol1:

---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ----------

No i już po:grin:

Masakra jak to kobieta musi się namęczyć:facepalm:

Jest zdrowa dzioucha 58cm i 3.7kg.

Przyszła po 3h od momentu podania wspomagacza na skurcz i tatuś pilnował jej 40 min po urodzeniu jak nigdy.

Piękna chwila:banan::banan:

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 165,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratulacje :kox:

Opublikowano

moje gratulacje:wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Gratulacje:wink:Ja jeszcze miesiąc i tez bedzie akcja:shock3:

Opublikowano
  • Autor

Gratulacje

Opublikowano

Gratulacje ;)

Opublikowano

no gratulacje :hi:Dobra robota :wink:

Opublikowano

Gratuluje .a byles przy porodzie

Opublikowano

Gratulacje :kox:

Opublikowano

Dzieki raz jeszcze:hi:

Tak byłem i jak dla mnie to muszę mojej pani pokłon oddać :hi:bo ja bym chyba nie dał rady.

Jak zawsze lekko się dotknie już beczy tak teraz podołała w 100%

Nawet bez nacinania się obeszło:kox:

Na porodówce szło wyczuć że facet nie jest tam mile widziany:kwasny:

Dzisiaj pani salowa mnie załamała,bo powiedziała że takich ojców jak ja to ona w roku może policzyć na palcach jednej ręki(w sensie że pozytyw wielki):facepalm:

Polecam każdemu kto może być.

Od pierwszego samodzielnego oddechu jesteś z maleństwem-super sprawa.

Opublikowano

Ja się o tym 15.04.2014 przekonałem. Nie było łatwo. Poród jeden z najdłuższych, około 20h:facepalm: Bóle krzyżowe od początku do końca:kwasny: Byłem i wspierałem moją żonę i odcinałem pępowinę. :wink:

Opublikowano

Szczerze to widok troche mnie oodrzucil ale przeciecie pempowiny .bycie ze swoja partnerka podczas porodu i pomaganie jej daje satysfakcje tak samo jak wlasnie pierwszy oddech .poprostu wszystko wynagradza uwarzam ze kazdy ojciec powinien przy tym byc.bo warto

Opublikowano

Zygmunt niech zagadnę 1 dziecko????

Moja pani pierwszy raz rodziła podobnie ale ja nie byłem z nią bo to była noc tj w pierwszej fazie i odpoczywała sobie.

Tak zgadzam się pomoc dla naszej panie jest równie ważna jak pierwsze chwile maleństwa.

Ja mam zasadę nie patrze miedzy nogi żeby potem nie było złych skojarzeń:decayed:

Pępowiny nie przecinałem bo przy pierwszej małej była 3 razy zawinięta na szyjce i nie było szans a wczoraj nie byłem mile widziany na sali:kwasny:

Nic trzeba będzie o 3 myśleć to może wtedy:grin:

Dziwie się że facety nie chcą być przy tej chwili ale wiadomo każdy inaczej do tego podchodzi :wink:

Opublikowano

Ja tam z żonka byłem do pełnego rozwarcia i kilka godzin wspierałem i masowałem plecki. Na samą akcję porodową jednak wyszedłem i to nie dlatego że jakies przeciwskazania były tylko stwierdziliśmy z małżonka że wyjde i wróce juz jak dzidzia będzie koło mamusi itp. Wiadomo że dziecko matke od razu poznaje. Wbrew pozorom nie sądziłem że dziecko zaraz po porodzie będzie w stanie zareagować na kogoś innego. W trakcie ciąży dużo gadałem do dzieciaka w brzuchu i jak po porodzie podszedłem i zacząłem się odzywac to ewidentnie było zainteresowane głosem i sie rozglądało. Mega uczucie.

Opublikowano
Ja tam z żonka byłem do pełnego rozwarcia i kilka godzin wspierałem i masowałem plecki. Na samą akcję porodową jednak wyszedłem i to nie dlatego że jakies przeciwskazania były tylko stwierdziliśmy z małżonka że wyjde i wróce juz jak dzidzia będzie koło mamusi itp. Wiadomo że dziecko matke od razu poznaje. Wbrew pozorom nie sądziłem że dziecko zaraz po porodzie będzie w stanie zareagować na kogoś innego. W trakcie ciąży dużo gadałem do dzieciaka w brzuchu i jak po porodzie podszedłem i zacząłem się odzywac to ewidentnie było zainteresowane głosem i sie rozglądało. Mega uczucie.

:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Mała istotka jest przerażona po wyjściu z brzuszka,boi się dlatego trzeba mówić do niej bo nasze głosy dobrze zna:decayed:

To nie wiedziałeś dziecka w "maśle" :decayed:?

Opublikowano

Nie, ja już widziałem wytarte w beciku i różowiutkie. :decayed: Podobno na początku jest sine i w ogóle wiec nie miałem okazji tego widzieć ani przecinać pępowiny :wink:

Ale nawet będąc tak blisko, do pewnego momentu i później uczucie mega. Teraz będzie drugie, ciekawe czy takie samo przezycie :kox: Choć znając życie jak któraś mamusia nie przyjedzie to nie będzie mi dane byc z żonką bo ktoś musi zostać z drugim małym :whistling:

Opublikowano

Ja miałem to szczęście że teście przypilnowali mi małą,ba nawet tam nocowała:decayed:

Ja sam poród mniej przeżywałem ale narodziny tak samo:wink:

Właśnie skrobie o ojcowski a my jeszcze imienia nie wybraliśmy:decayed:

Opublikowano

Ja tylko raz nie byłem bo drugie dziecko, córka, urodziła się o 5 nad ranem a z 2-letnim synem w domu byłem ale później już przy każdym porodzie asystowałem, nigdy bym sobie nie wybaczył aby nie być i nie czuć tej dzidzi małej na rękach zaraz po porodzie :decayed: także wszystko przed Wami jeszcze chłopaki :wink:

Opublikowano

Pozatym obecnosc faceta wskazana. Przynajmniej baby zle nie traktuja.