Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l o kurde to niezle panie moja mala 3 miesiace konczy 16 wrzesnia ale juz wazy 5,5kg i dzieki Bogu kolki nie mecza
Opublikowano 19 Sierpnia 201411 l Autor Van Gogh to ze mnie nie będzie, szybko malowałem ale zebrałem oklaski na stojąco w szkole rodzenia trza było ten t-shirt wyżej podciągnąć
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l o kurde to niezle panie moja mala 3 miesiace konczy 16 wrzesnia ale juz wazy 5,5kg i dzieki Bogu kolki nie mecza Ona w ogóle jest "inna"wygląda jak pół roczne bąble,już od miecha śmiga po łóżku z brzucha na plecy i odwrotnie ostatnio podnosi się z pozycji pół leżacej jak się ją za nóżki przytrzyma Jak tak dalej pójdzie to pierwszą miesiączkę dostanie w wieku 7 lat :kwasny: A waży już 8.4kg ale jest tak wielka że do gondoli ledwo ją mieścimy Cyc cyc i tylko cyc takze nie można przekarmić Co by nie było że jestem nie słowny daje fotę z moim chrześniakiem co już rok skończył: Starsza w niedziele kończy 5 lat,już prezencik czeka na nią.tata musiał w nocy składać ze 3h mi to zajęło :banan: Już widzę tą jej radość-bezcenne :buhaha:
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l Ty chyba małej cos dosypujesz ze taka duża hehe Mała 29 kończy 4 m-ce i je tylko milk i teraz dostaje ibum bo dwa ząbki na raz jej wyszły Trochę przerąbane bo nie złapie nic w rączkę i trzeba jej gryzaka trzymać
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l w czasie deszczu dzieci sie nudza )) http://speedy.sh/MGWX9/received-10152348016616977.mp4
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l w czasie deszczu dzieci sie nudza )) http://speedy.sh/MGWX9/received-10152348016616977.mp4 Nie bangla mi :kwasny:
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Retro... :decayed: A jakie heble :naughty: :naughty: Masz do tego fotelik samochodowy i cały zestaw?
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l jest wszystko co potrzeba, strasznie głęboką miałem kieszeń ... a tutaj garderoba smarkuli...
Opublikowano 9 Września 201411 l Witka chłopaki ... My juz w szpitalu ... Zaraz Martynę biorą na cesarkę... Wrzucę foto jak się ogarniemy. PS. Mam na sprzedaż caly zestaw wózka Peg Peregio GT3 z fotelikiem i baza isofixa jak cos bo jednak zamówiliśmy coletto Giovanni caly zestaw Sent from my Nokia Lumia 625 LTE using Tapatalk