Opublikowano 10 Lipca 201412 l Autor Gratulacje !!!!!!! a te 7 wykrzykników to niby, że gratulujesz bardziej ode mnie bo dałem tylko jeden ?
Opublikowano 10 Lipca 201412 l Gratulacje !!!!!!! a te 7 wykrzykników to niby, że gratulujesz bardziej ode mnie bo dałem tylko jeden ? Ha ha :-D I ja gratuluję ;-)
Opublikowano 10 Lipca 201412 l Gratulacje !!!!!!! a te 7 wykrzykników to niby, że gratulujesz bardziej ode mnie bo dałem tylko jeden ? no ..., a niby jak se myślałeś ? wysłane z htc
Opublikowano 24 Lipca 201411 l A więc po 6,5 roku przerwy na świat przyszła siostra Oliwki, Nadia ur 17.07.2014☺trochę latani i małych komplikacji było, ale jutro dziewczyny wracają do domu.
Opublikowano 24 Lipca 201411 l Autor GRATULACJE GRATULACJE:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::decayed:
Opublikowano 24 Lipca 201411 l Niech chowa się zdrowo i daje pospać:banan::banan: Swoją drogą to dobrze starsza zajmie się od czasu do czasu młodszą
Opublikowano 24 Lipca 201411 l Myślę że chociaż minimalne wsparcie ze strony starszej będzie, bo jak na razie młoda zaczyna wprowadzać terror...chce zasypiać tyko na rączkach [emoji6]
Opublikowano 24 Lipca 201411 l graTki moja mała zmija bedzie za miesiąc dzisiaj kupilem sobie nowe 4 kółka
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Van Gogh to ze mnie nie będzie, szybko malowałem ale zebrałem oklaski na stojąco w szkole rodzenia
Opublikowano 15 Sierpnia 201411 l Nie gadaj Van też tak malował jak był w wieku Waszej młodszej pociechy A mówią ze szkoła to takie przestarzałe... Pamiętam że mnie pani w szkole nie trawiła bo byłem jedynym menem Standardowe pytanie bedziesz przy porodzie czy masz coś do poskładania?
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l oczywiście że będe, teraz nie ruszam sie dalej jak kilometr od Loli