Bulik Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Dobry temat no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: nie dużo daje radę w jakieś 5 no max 7 minut ale cały czas poprawiam czasy [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:03_________________________________________________a dzisiaj w nocy mój dyżur był i niestety 3 razy musiałem wstawać ;( biednemu zawsze wiatr w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: nie dużo daje radę w jakieś 5 no max 7 minut ale cały czas poprawiam czasy [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:03_________________________________________________a dzisiaj w nocy mój dyżur był i niestety 3 razy musiałem wstawać ;( biednemu zawsze wiatr w oczy to trenuj hopek (3:13) bez dojazdu do łóżeczka :evil: ja wstawałem raz i nawt sie wyspałem,,,,ale za to teraz marudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: nie dużo daje radę w jakieś 5 no max 7 minut ale cały czas poprawiam czasy [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:03_________________________________________________a dzisiaj w nocy mój dyżur był i niestety 3 razy musiałem wstawać ;( biednemu zawsze wiatr w oczy to trenuj hopek (3:13) bez dojazdu do łóżeczka :evil: ja wstawałem raz i nawt sie wyspałem,,,,ale za to teraz marudzi a ja mam dzisiaj rezanko moja na zakupach wiec mały sprzedany do babci ale spokojniutki dzisiaj jak się patrzy a tu poglądowe fotki i lansik u babci na wsi w Sośnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: nie dużo daje radę w jakieś 5 no max 7 minut ale cały czas poprawiam czasy [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:03_________________________________________________a dzisiaj w nocy mój dyżur był i niestety 3 razy musiałem wstawać ;( biednemu zawsze wiatr w oczy to trenuj hopek (3:13) bez dojazdu do łóżeczka :evil: ja wstawałem raz i nawt sie wyspałem,,,,ale za to teraz marudzi a ja mam dzisiaj rezanko moja na zakupach wiec mały sprzedany do babci ale spokojniutki dzisiaj jak się patrzy a tu poglądowe fotki i lansik u babci na wsi w Sośnicy chyba se zrobię takiego, niezły ziomal z niego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: nie dużo daje radę w jakieś 5 no max 7 minut ale cały czas poprawiam czasy [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:03_________________________________________________a dzisiaj w nocy mój dyżur był i niestety 3 razy musiałem wstawać ;( biednemu zawsze wiatr w oczy to trenuj hopek (3:13) bez dojazdu do łóżeczka :evil: ja wstawałem raz i nawt sie wyspałem,,,,ale za to teraz marudzi a ja mam dzisiaj rezanko moja na zakupach wiec mały sprzedany do babci ale spokojniutki dzisiaj jak się patrzy a tu poglądowe fotki i lansik u babci na wsi w Sośnicy chyba se zrobię takiego, niezły ziomal z niego jest do dego trzeba kobity Miszka (rączkowska) tego niepochyta dimek kórtka ze stojką szybko bedzie synowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: nie dużo daje radę w jakieś 5 no max 7 minut ale cały czas poprawiam czasy [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:03_________________________________________________a dzisiaj w nocy mój dyżur był i niestety 3 razy musiałem wstawać ;( biednemu zawsze wiatr w oczy to trenuj hopek (3:13) bez dojazdu do łóżeczka :evil: ja wstawałem raz i nawt sie wyspałem,,,,ale za to teraz marudzi a ja mam dzisiaj rezanko moja na zakupach wiec mały sprzedany do babci ale spokojniutki dzisiaj jak się patrzy a tu poglądowe fotki i lansik u babci na wsi w Sośnicy mały terrorysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 mały terrorysta :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 mały terrorysta :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 mały terrorysta :naughty: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 mały terrorysta :naughty: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 to mi kurde dziecko przerobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 zbędny spam będzie usuwany :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ale dzisiaj mały pospał wyspany jestem jak nigdy od 21.30 jak go uspałem do 5.30 na butle się obudził :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ale dzisiaj mały pospał wyspany jestem jak nigdy od 21.30 jak go uspałem do 5.30 na butle się obudził :kox: :kox: to co było w tej butli [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 08:35_________________________________________________ mały terrorysta :naughty: jak tak patrze to przynajmniej KAKAAAŁŁŁŁOOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi