Adrenalina Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 A dziękuję, mała ma się dobrze, chociaż dzisiaj będą badania czy jest poprawa, więc się okaże dokladnie ...a sąsiadka owszem, jest wscibska, ale za to "ma internet" Jak Stan jej kiedyś pomógł znieść lodówkę do piwnicy to mu zaproponowala że może u niej skorzystać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 A dziękuję, mała ma się dobrze, chociaż dzisiaj będą badania czy jest poprawa, więc się okaże dokladnie ...a sąsiadka owszem, jest wscibska, ale za to "ma internet" Jak Stan jej kiedyś pomógł znieść lodówkę do piwnicy to mu zaproponowala że może u niej skorzystać :polew: widzę, że znowu się dezynfekowałaś i impreza się przeciągnęła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Mała miala w nocy kolki... Od 3:00 nie śpimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 A dziękuję, mała ma się dobrze, chociaż dzisiaj będą badania czy jest poprawa, więc się okaże dokladnie ...a sąsiadka owszem, jest wscibska, ale za to "ma internet" Jak Stan jej kiedyś pomógł znieść lodówkę do piwnicy to mu zaproponowala że może u niej skorzystać :polew: Co się dziwisz kobiecie chciała się jakoś odwdzięczyć za pomoc . [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 09:19_________________________________________________ bo później długo, długo nic.... żona bedzie miała długą przerwę.... bo przecież nie Ty To pewnie jego " wyjście awaryjne " :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Stasiu, Ty lepiej pamiętaj że sąsiadka z dołu wie wszystko o wszystkich, więc ja też będę wiedziała jak wrócę do domu bylem dzisiaj ze Staskiem u ordynatora i dalismy mu koperte zeby cie jeszcze przetrzymal na weekend w szpitalu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Stasiu, Ty lepiej pamiętaj że sąsiadka z dołu wie wszystko o wszystkich, więc ja też będę wiedziała jak wrócę do domu bylem dzisiaj ze Staskiem u ordynatora i dalismy mu koperte zeby cie jeszcze przetrzymal na weekend w szpitalu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ściul przy okazji okazało się, że w jej pokoju schodzi najwięcej dezynfekującego środka do rąk :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Dbam o higienę ...i dobre samopoczucie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Stasiu, Ty lepiej pamiętaj że sąsiadka z dołu wie wszystko o wszystkich, więc ja też będę wiedziała jak wrócę do domu bylem dzisiaj ze Staskiem u ordynatora i dalismy mu koperte zeby cie jeszcze przetrzymal na weekend w szpitalu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ściul przy okazji okazało się, że w jej pokoju schodzi najwięcej dezynfekującego środka do rąk :gwizdanie: Dbam o higienę ...i dobre samopoczucie :polew: co za rodzinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Dobrali się :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Dobrali się :gwizdanie: dzieki :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Dobrali się :gwizdanie: dzieki :decayed: widzę, że mam rodzine jak w Dynastii - każdy z każdym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Dobrali się :gwizdanie: dzieki :decayed: widzę, że mam rodzine jak w Dynastii - każdy z każdym :gwizdanie: jestem przyjacielem rodziny, zawsze wspieram i pomagam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 prawdopodobnie moja mała ma kolki po ostatnich prywatnych wizytach i badaniach wyszło, że wszystko inne jest ok więc zostaje tylko to.... ma ktoś jakieś doświadczenie w tych sprawach :?: jak sobie z tym radzić i co pomaga :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 prawdopodobnie moja mała ma kolki po ostatnich prywatnych wizytach i badaniach wyszło, że wszystko inne jest ok więc zostaje tylko to.... ma ktoś jakieś doświadczenie w tych sprawach :?: jak sobie z tym radzić i co pomaga :?: uderz do Dimana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 mówisz ma to za sobą :?: wszelkie rady mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 prawdopodobnie moja mała ma kolki po ostatnich prywatnych wizytach i badaniach wyszło, że wszystko inne jest ok więc zostaje tylko to.... ma ktoś jakieś doświadczenie w tych sprawach :?: jak sobie z tym radzić i co pomaga :?: jasne, że mam doświadczenie u mojego Wiktora była lekka masakra mam krople, które stosowaliśmy nazywały się Sab Simplex mogę ci dać na próbę mam pół buteleczki jeszcze zostało mi bo małemu już nie podajemy możesz spróbować czy pomaga jak będzie pomagać to sobie zamówisz dam ci namiary i na czeskie i na niemieckie tu masz na czeskie te które ja mam http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30mlczeskie Witorowi pomagały są jeszcze niemieckie też miałem ale ja różnicy nie zauważyłem oprócz ceny czeskie 16zł a niemieckie 45zł :gwizdanie: małemu jeszcze pomagały ciepłe kompresy podgrzewałem pieluchę żelazkiem i dawałem na brzuszek tylko trzeba uważać, żeby nie zrobić za ciepłej potem kupiłem termofor oprócz tych środków milion innych kołysanie pomagało w samochodowym nosidełku i najważniejsze bardzo dużżżżżżżooooooo cierpliwości a tego czasami brakowało ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 dobrze ze moja mała nie miala kolek ,zycze wytrwalosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Diman mam te krople, przywiozłem je sobie z Austrii ale w tej chwili dostaje witaminy przepisane przez pediatrę i nie chce za dużo dawać akurat przeżywamy męki, dziś od 17:30 i nadal nie widać końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Diman mam te krople, przywiozłem je sobie z Austrii ale w tej chwili dostaje witaminy przepisane przez pediatrę i nie chce za dużo dawać akurat przeżywamy męki, dziś od 17:30 i nadal nie widać końca szczerze współczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi