stanley Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ja wczoraj byłem "zwiedzać" porodówkę gdzie zamierzamy rodzić, nie muszę chyba wspominać co mi się dzisiaj śniło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czytam to i widzę, zdrowe podejście tatusiów do sprawy..... z żartem a nie na sztywniaka. Ja pracuję nad terrorystą jeśli Ci nie wychodzi to we wtorki mamy spoty, jak przywieziesz Swoją kobietę to moglibyśmy Ci jakoś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czytam to i widzę, zdrowe podejście tatusiów do sprawy..... z żartem a nie na sztywniaka. Ja pracuję nad terrorystą jeśli Ci nie wychodzi to we wtorki mamy spoty, jak przywieziesz Swoją kobietę to moglibyśmy Ci jakoś pomóc :polew: Nie na siłę się działa... jak będzie to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czytam to i widzę, zdrowe podejście tatusiów do sprawy..... z żartem a nie na sztywniaka. Ja pracuję nad terrorystą bracie chyba byś nie chciał terrorystę coś o tym już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czytam to i widzę, zdrowe podejście tatusiów do sprawy..... z żartem a nie na sztywniaka. Ja pracuję nad terrorystą jakbys niedawał rady to Tu masz pewniaków ,a ze jestes z forum to załatwimy to po kosztach służymy pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czytam to i widzę, zdrowe podejście tatusiów do sprawy..... z żartem a nie na sztywniaka. Ja pracuję nad terrorystą jakbys niedawał rady to Tu masz pewniaków ,a ze jestes z forum to załatwimy to po kosztach służymy pomocą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czytam to i widzę, zdrowe podejście tatusiów do sprawy..... z żartem a nie na sztywniaka. Ja pracuję nad terrorystą jakbys niedawał rady to Tu masz pewniaków ,a ze jestes z forum to załatwimy to po kosztach służymy pomocą :gwizdanie: ...forum jest od pomagania :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czytam to i widzę, zdrowe podejście tatusiów do sprawy..... z żartem a nie na sztywniaka. Ja pracuję nad terrorystą jakbys niedawał rady to Tu masz pewniaków ,a ze jestes z forum to załatwimy to po kosztach służymy pomocą :gwizdanie: ...forum jest do pomagania :> no ma się rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 no i całe szczęście że go otwarli bo właśnie karmie i nie mam się komu pochwalić Masz swój pokarm czy mleko z puszki? Żeby nie było to bankowo ktoś tutaj będzie dzielił się cennymi poradami. niestety od jakiegoś czasu mleko z puszki ;( ja własnie zakonczyłem podawanie pokarmu z butli :polew: i ide sie wyciągnąc bo "pasozyt"sie obudzi za jakies 3h i bedzie powtórka z rozrywki :> no to podobnie jak ja czas się zdrzemnąć bo zaraz czas wstawać dobrze ze w soboty nie robie :beer1: dopkoncze butle i do wytra[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________diman a ile zajmuje Ci pitstop ??? 1.rozebranie 2.demontaz i montaz pieluchy 3.mycie (przetarcie) 4.smarowanie kremem 5.ubranie BEZ FUSZEREK :> :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: nie dużo daje radę w jakieś 5 no max 7 minut ale cały czas poprawiam czasy [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:03_________________________________________________a dzisiaj w nocy mój dyżur był i niestety 3 razy musiałem wstawać ;( biednemu zawsze wiatr w oczy zapomniałem dodac ze chodzi o sikanie :gwizdanie:w kategorii kupa miałem debiut (staaaaaary masssaaaaaaakra) nawet nie liczyłem :sick3: a jak sobie przypomne :sick3: :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 :kox: są świry na tym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 :kox: są świry na tym świecie się nie śmiej bo do nich należysz... zresztą jak chyba większość z osób tu piszących... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 :kox: są świry na tym świecie się nie śmiej bo do nich należysz... zresztą jak chyba większość z osób tu piszących... o wypraszam sobie ja mam normalną wysokość wózka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 :kox: są świry na tym świecie się nie śmiej bo do nich należysz... zresztą jak chyba większość z osób tu piszących... o wypraszam sobie ja mam normalną wysokość wózka a innych odchyłów nie masz...? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 :kox: są świry na tym świecie się nie śmiej bo do nich należysz... zresztą jak chyba większość z osób tu piszących... o wypraszam sobie ja mam normalną wysokość wózka jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 :kox: są świry na tym świecie się nie śmiej bo do nich należysz... zresztą jak chyba większość z osób tu piszących... o wypraszam sobie ja mam normalną wysokość wózka jeszcze ja nie obnizam bo mała ma czkawke :polew:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 22:35_________________________________________________co tu tak ucichło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 tematy się skończyły Guru miał racje że temat nie potrzebny a tak poważnie z małego terrorysty staję się mój mały synuś potolniutkim kochaniutkim aniołkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 tematy się skończyły Guru miał racje że temat nie potrzebny a tak poważnie z małego terrorysty staję się mój mały synuś potolniutkim kochaniutkim aniołkiem czyli wdał się w tatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 tematy się skończyły Guru miał racje że temat nie potrzebny a tak poważnie z małego terrorysty staję się mój mały synuś potolniutkim kochaniutkim aniołkiem no w końcu z twoim wychowaniem jak będzie miał 6lat to musi iść do roboty i zarabiać na tatusia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi