stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...no to dołączam do wątku , wczoraj po 3x teście okazało się , że będę tatą , trzeba teraz zmądrzeć to jaką książkę będziesz czytał teraz ? Gratulacje.... Btw moja też coś ostatnio coraz częściej wspomina o dziecku nie martw się, koledzy pomogą
Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...no to dołączam do wątku , wczoraj po 3x teście okazało się , że będę tatą , trzeba teraz zmądrzeć to jaką książkę będziesz czytał teraz ? Gratulacje.... Btw moja też coś ostatnio coraz częściej wspomina o dziecku niemartw się, koledzy pomogą własnie jak synek to wal do Dimana a jak córa to Stanley albo Ja :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
Miszka82 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...no to dołączam do wątku , wczoraj po 3x teście okazało się , że będę tatą , trzeba teraz zmądrzeć to jaką książkę będziesz czytał teraz ? Gratulacje.... Btw moja też coś ostatnio coraz częściej wspomina o dziecku niemartw się, koledzy pomogą własnie jak synek to wal do Dimana a jak córa to Stanley albo Ja :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: wiem wiem powiedzieli mi że mają u mnie dług wdzięczności i że też pomogą
Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...no to dołączam do wątku , wczoraj po 3x teście okazało się , że będę tatą , trzeba teraz zmądrzeć to jaką książkę będziesz czytał teraz ? Gratulacje.... Btw moja też coś ostatnio coraz częściej wspomina o dziecku niemartw się, koledzy pomogą własnie jak synek to wal do Dimana a jak córa to Stanley albo Ja :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: wiem wiem powiedzieli mi że mają u mnie dług wdzięczności i że też pomogą a tu jeeeeeb 6raczki
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...no to dołączam do wątku , wczoraj po 3x teście okazało się , że będę tatą , trzeba teraz zmądrzeć to jaką książkę będziesz czytał teraz ? Gratulacje.... Btw moja też coś ostatnio coraz częściej wspomina o dziecku niemartw się, koledzy pomogą własnie jak synek to wal do Dimana a jak córa to Stanley albo Ja :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: i ja też ja też :banan:
diman Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 jakbym widział moją małą nie no jakbym filmik z Wiktorem nagrał te dzieci są identyczne
diman Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 no i poimprezowane teraz to już z górki czas poleci jak szalony roczek za nami
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 ale ucichło teraz do komunii trzeba się przygotować
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 My do chrzcin na 8 lipca to już niedługo , żartowałem z tą komunią :polew: mała ma 13 miesięcy
Miszka82 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać Jak nie będziesz dawał sobie rady to daj znać...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać Jak nie będziesz dawał sobie rady to daj znać... już pół śląska mu zaoferowało pomoc ......i bynajmniej nie z powodu tego ,że to fajny gość ale z powodu jego kobitki działaj Miszka działaj i powodzonka
Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać Jak nie będziesz dawał sobie rady to daj znać... jak co to się odezwę ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać Jak nie będziesz dawał sobie rady to daj znać... już pół śląska mu zaoferowało pomoc ......i bynajmniej nie z powodu tego ,że to fajny gość ale z powodu jego kobitki działaj Miszka działaj i powodzonka już pisałem chcą pomagać Ci którym i ja pomagałem
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać Jak nie będziesz dawał sobie rady to daj znać... jak co to się odezwę ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać Jak nie będziesz dawał sobie rady to daj znać... już pół śląska mu zaoferowało pomoc ......i bynajmniej nie z powodu tego ,że to fajny gość ale z powodu jego kobitki działaj Miszka działaj i powodzonka już pisałem chcą pomagać Ci którym i ja pomagałem no tak ale Ty tylko dzwoniłeś i podtrzymywałeś mnie na duchu
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać jak z twoja? przeciez mowiles ze na spiocha ja bierzesz i ona nic niewie
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no ja z moją zaczęliśmy się tzw.starać jak twoja dalej będzie udawać orgazm, to dzieci z tego nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi