tymonA4 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Zobaczymy jakie beda moje odczucia narazie jestem troszkę zaniepokojony
diman Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Zobaczymy jakie beda moje odczucia narazie jestem troszkę zaniepokojony luz weź to sobie na spokojnie a będzie dobrze
hornet Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Zobaczymy jakie beda moje odczucia narazie jestem troszkę zaniepokojony nie stresuj się
stanley Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 He He dzięki na pewno nie zapomnisz tego do końća życia Ja byłem przy porodzie, szacun dla naszych Kobiet, że tak dzielnie przez to przwchodzą PS. Moja Żona chce następne, więc pewnie jeszcze raz przeżyję tą dzicz
tymonA4 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 I chyba dzisiaj lipa Choć dzień się nie skończył
mlodyabc Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 U mnie było 2 tyg po terminie i do tego wyganiany bo nigdzie się młodemu nie spieszyło.
mlodyabc Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 No właśnie średnio było bo jak robili badania po 2 tyg to po 3 min po wynikach była już na stole i cesarka. Mały był zagrożony ale wszystko DOBRZE się skończyło:) Spokojnie kilka dni to normalka u mnie 2 tyg było a to juz sporo. ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ---------- <br /><br /> A tu już 3 latka stuknęło. ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- <br /><br />
Arturoo Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 He He dzięki na pewno nie zapomnisz tego do końća życia Ja byłem przy porodzie, szacun dla naszych Kobiet, że tak dzielnie przez to przwchodzą PS. Moja Żona chce następne, więc pewnie jeszcze raz przeżyję tą dzicz ja byłem przy cesarce.....masakra....duży szacun się należy Kobietom tak jak stanley pisze :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:
hornet Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 He He dzięki na pewno nie zapomnisz tego do końća życia Ja byłem przy porodzie, szacun dla naszych Kobiet, że tak dzielnie przez to przwchodzą PS. Moja Żona chce następne, więc pewnie jeszcze raz przeżyję tą dzicz ja byłem przy cesarce.....masakra....duży szacun się należy Kobietom tak jak stanley pisze :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: Chyba za szybą bo na sali na 100000% ie mogłeś być
Arturoo Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 a jednak ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- mam chody
tymonA4 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Młody sie pcha jesteśmy w trakcie
hornet Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Dawno tu nie zaglądałem... mój 30 8 miesiąc skończy i skubaniec już ma 4 zęby, i sam stoi w łóżeczku jak również staje o meble.... masakra jakaś wszędzie go pełno
stanley Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 jak było na weekendzie? bedzie coś z tego ?
hubtychy Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 tak se gwizdam Tyle Ci zostało :polew:
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 tak se gwizdam Tyle Ci zostało :polew: eee....no chyba jakieś możliwości tam jeszcze chłopak ma
Rekomendowane odpowiedzi