Bulik Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 po mega przespanej nocy :> stan to moze dzis u mnie stanęło na razie na tym, że mały przesypia całą noc znaczy się jak się walnie o 21 to śpi do 5 - 5.30 rano :gwizdanie: a więc mam się nieźle ze spaniem terroryzm pomału odszedł w zapomnienie u nas jest tak dopiero od 2ch dni (po zmianie mleka) moze bardziej sie najada no to u mnie od jakiś może 2 tygodni dałes mi nadzieje :notworthy: :notworthy: [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 09:23_________________________________________________Stanley pewnie nayebany juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Bulik, nic z tych rzeczy :gwizdanie: ale humor już jest - ćwiczę formę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Bulik, nic z tych rzeczy :gwizdanie: ale humor już jest - ćwiczę formę ćwicz ćwicz przyda się jak się urodzi to podjadę do kato na wizytę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Bulik, nic z tych rzeczy :gwizdanie: ale humor już jest - ćwiczę formę ćwicz ćwicz przyda się jak się urodzi to podjadę do kato na wizytę musimy sobie zrobić spotkanie ojców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Bulik, nic z tych rzeczy :gwizdanie: ale humor już jest - ćwiczę formę ćwicz ćwicz przyda się jak się urodzi to podjadę do kato na wizytę musimy sobie zrobić spotkanie ojców no jak się nam następne klubowe dzieciątko urodzi to cza będzie coś nad tym pomyśleć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 jakis spocik z wozkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 jakis spocik z wozkami spoko ma 17' alumy to się mogę pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 jakis spocik z wozkami będzie więcej wózków jaki audi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Bulik, nic z tych rzeczy :gwizdanie: ale humor już jest - ćwiczę formę ćwicz ćwicz przyda się jak się urodzi to podjadę do kato na wizytę musimy sobie zrobić spotkanie ojców no jak się nam następne klubowe dzieciątko urodzi to cza będzie coś nad tym pomyśleć :> to chyba będzie moje :gwizdanie: :gwizdanie: gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Dzisiaj rano mnie żonka obudziła i poinformowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: no to moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: będzie dziewczynka, bo są dwie różowe kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: co to za termometr? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: co to za termometr? :decayed: Ewelina CI za kilka dni wytłumaczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: co to za termometr? :decayed: Ewelina CI za kilka dni wytłumaczy :gwizdanie: jak na lipiec to zimno 2 kreski :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: co to za termometr? :decayed: Ewelina CI za kilka dni wytłumaczy :gwizdanie: jak na lipiec to zimno 2 kreski :gwizdanie: :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: co to za termometr? :decayed: Ewelina CI za kilka dni wytłumaczy :gwizdanie: no ciekawe bo od kilku miesiecy mam post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: będzie dziewczynka, bo są dwie różowe kreski i do tego blizniaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Mogą być bliźniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 no bedzie dziewczyna dwie mocne krechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi