Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
makao i po makale :kox:

jest córa Sara 3 kg waży i ma 54cm

przejazda :kox:

Gratulacje :kox:

Ze wzrostem to się chyba umówiła z moim synkiem:decayed:

nie zagaduj, przyszły mąż mojej córki urodził się ponoć dwa dni temu w UK :decayed:

• Odpowiedzi 3.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratulacje :kox:

Ze wzrostem to się chyba umówiła z moim synkiem:decayed:

nie zagaduj, przyszły mąż mojej córki urodził się ponoć dwa dni temu w UK :decayed:

no co Ty gadasz.... na pudelku pisali, że będzie gejem :wink:

Opublikowano

gratulacje Miszka :yeah::yeah::yeah::yeah: i pozdrowionka dla Małżonki :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

Opublikowano

no ale dobra dobra wszyscy gratulują spoko a tu się dziecko urodziło czyli okazja do małego co nie co :kox::kox: to kiedy jakie pempkowe będzie :naughty:

Opublikowano
no ale dobra dobra wszyscy gratulują spoko a tu się dziecko urodziło czyli okazja do małego co nie co :kox::kox: to kiedy jakie pempkowe będzie :naughty:

nie znając terminu- mi pasuje.... :decayed:

Opublikowano

mam pewien plan, przyszły tydzień sobota wstępnie możecie sobie zarezerwować ale tak od 17 :naughty:

*chyba, że mama się nie ogarnie do tego czasu

Opublikowano

ok bede :decayed:

Opublikowano
mam pewien plan, przyszły tydzień sobota wstępnie możecie sobie zarezerwować ale tak od 17 :naughty:

poniedzialek brać wolny ? :decayed:

Opublikowano

do wtorku brac wolne :kox:

Opublikowano

mam na noc na 2 :facepalm::decayed::whistling:...coś wymyślę..........:grin:

do wtorku brac wolne :kox:

k**wa będę na L4 na wszystkich nocach :wallbash::wallbash::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::kwasny::kwasny::kwasny::kwasny:

.....................życie :kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

no i taki rozwój sprawy mi pasuje :kox::kox: tylko jak ja się na te zadupie dostanę :decayed::facepalm: a tam coś wymyślę :naughty:

Opublikowano

diman PKS-em :grin:

Opublikowano
diman PKS-em :grin:

dam radę - do tychów z gliwic śmiga autobus 33 więc dam radę :kox:

Opublikowano

dziewczęta już w domu :kox:

Opublikowano

pokaż jakie foto swojej Małej :wink:

Opublikowano

zdjęcia wrzucę niebawem

póki co kilka pytań:

jaki macie sposoby na czkawkę, podobno to dziecka nie boli ale wolałbym to wyeliminować

mała cały czas chce cyca, np dziś w nocy 2h i jak Ula odstawiała to był płacz... why ?

jak ja ubierać na taką pogodę ? krótkie rękawki ? a jak śpi to przykrywać ją w taki upał ?

no to na razie na tyle

Opublikowano

zdjęcia wrzucę niebawem

póki co kilka pytań:

jaki macie sposoby na czkawkę, podobno to dziecka nie boli ale wolałbym to wyeliminować

mała cały czas chce cyca, np dziś w nocy 2h i jak Ula odstawiała to był płacz... why ?

jak ja ubierać na taką pogodę ? krótkie rękawki ? a jak śpi to przykrywać ją w taki upał ?

no to na razie na tyle

1. czkawki nie wyeliminujesz (raczej) i przechodzi sama - nie ma się czym przejmowac

2. chce cyca bo pewnie jest głodna lub chce jej się pić, ew może chce być blisko mamy

3. ubieraj tak, jakbyś siebie ubrał, krótkie rękawki, a jakby miała zimne stópki no to jakieś cienkie skarpetki. Z przykrywaniem też nie ma co przesadzać

taki moje zdanie:wink:

Opublikowano

1.stasiu ma rację z czkawką jest lipa bo mała na razie pije tylko mamy cyca więc jedyne co mona jej podać na czkawkę to właśnie jego, aby się napiła i przejdzie

2. z tym przystawianie to pewnie jest bardziej związane właśnie z dużymi temperaturami chce się jej pić dlatego taka reakcja ale to normalne

3. ubieranie lekkie a przykrywanie to w takiej tempraturze to chyba przesada za ciepło

Opublikowano

dzięki Pany, od wczoraj jak mam obie w doma wyglądało to tak, przyjechaliśmy do domu, mała całą podróż spała (jechałem jak emeryt v-max 90km/h żeby nie telepało) na chacie z początku spała tak od 15 do 19 i później się zaczęło do 23 jazda, następna pobudka o 3, następna o 5 i od 7 do teraz spała dwa razy raz 30min i raz 40min, tylko przy cycu się uspokaja jak już myślimy, że śpi i chcemy ja położyć to zaczyna się jazda :doh::decayed:

mama się stresuje, ja próbuję odstresować mamę i tak w koło Macieju :facepalm:

Opublikowano
dzięki Pany, od wczoraj jak mam obie w doma wyglądało to tak, przyjechaliśmy do domu, mała całą podróż spała (jechałem jak emeryt v-max 90km/h żeby nie telepało) na chacie z początku spała tak od 15 do 19 i później się zaczęło do 23 jazda, następna pobudka o 3, następna o 5 i od 7 do teraz spała dwa razy raz 30min i raz 40min, tylko przy cycu się uspokaja jak już myślimy, że śpi i chcemy ja położyć to zaczyna się jazda :doh::decayed:

mama się stresuje, ja próbuję odstresować mamę i tak w koło Macieju :facepalm:

Spokojnie. Unormuje się :decayed: U nas 2 tygodnie i juz jest lepiej. Fak cyc mamusi najlepiej uspokaja:wink: i tego się trzymajcie:wink: