Opublikowano 24 Lipca 201312 l makao i po makale jest córa Sara 3 kg waży i ma 54cm przejazda gratuluje :thumbup1::thumbup1: jak sie Ulka czuje?
Opublikowano 24 Lipca 201312 l makao i po makale jest córa Sara 3 kg waży i ma 54cm przejazda Witamy na świecie. Graty dla świeżo upieczonego taty
Opublikowano 24 Lipca 201312 l makao i po makale jest córa Sara 3 kg waży i ma 54cm przejazda teraz to się dopiero zacznie córeczka tatusia będzie
Opublikowano 24 Lipca 201312 l makao i po makale jest córa Sara 3 kg waży i ma 54cm przejazda GRATKI DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH RODZICÓW ,żebyś szybko nie został dziadkiem dUUUUUUUUUżo cierpliwości (bo się przyda) FILIP kupuj za wczasu
Opublikowano 24 Lipca 201312 l Autor KURWAAAAAAAAAAAA Pany dzięki Nigdy w życiu się tak nie czułem - nawet po narkotykach nie ma pytań
Opublikowano 24 Lipca 201312 l KURWAAAAAAAAAAAA Pany dzięki Nigdy w życiu się tak nie czułem - nawet po narkotykach nie ma pytań żebyś nie wpadł w nałóg
Opublikowano 24 Lipca 201312 l KURWAAAAAAAAAAAA Pany dzięki Nigdy w życiu się tak nie czułem - nawet po narkotykach nie ma pytań żebyś nie wpadł w nałóg Spróbuj mnie dogonić Miszka jeszcze raz gratulacje
Opublikowano 24 Lipca 201312 l KURWAAAAAAAAAAAA Pany dzięki Nigdy w życiu się tak nie czułem - nawet po narkotykach nie ma pytań żebyś nie wpadł w nałóg Spróbuj mnie dogonić Miszka jeszcze raz gratulacje Ciebie raczej nikt nie dogoni jesteś liderem
Opublikowano 24 Lipca 201312 l makao i po makale jest córa Sara 3 kg waży i ma 54cm przejazda Gratulacje Ze wzrostem to się chyba umówiła z moim synkiem:decayed: