kileeer Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ja kiedyś biegałem ale na krótkie dystanse 100-400m 100m-10.90s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ja dzisiaj rekreacyjnie 7,5 km, idealna pogoda na bieganie, ciepła lekka mrzawka, super nic do szczęscia wiecej nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Moja przygoda z bieganiem trwa 3 tygodnie. Ale juz moge przebiec 11.5 km. Do konca roku chcialbym przebiec pol maraton ale zobaczymy jak to bedzie. Korzysta ktos moze z Sporttrackera? Fajny program na komorke, ktory pokazuje nam ile przebieglismy w jakim czasie itp. Mierzy to po GPSie. Zapamietuje treningi wiec mozna sledzic postepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Moja przygoda z bieganiem trwa 3 tygodnie. Ale juz moge przebiec 11.5 km. Do konca roku chcialbym przebiec pol maraton ale zobaczymy jak to bedzie. Korzysta ktos moze z Sporttrackera? Fajny program na komorke, ktory pokazuje nam ile przebieglismy w jakim czasie itp. Mierzy to po GPSie. Zapamietuje treningi wiec mozna sledzic postepy zrobisz 1 półmaraton w 2 h i bedzie dobrze. Sportstracker jest nawet ok, ale przez telefon to średnio, ja osobiscie używam garmina 305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Chyba jutro strzelę sobie jakąś trasę, bo już miesiąc nie biegałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Moja przygoda z bieganiem trwa 3 tygodnie. Ale juz moge przebiec 11.5 km. Do konca roku chcialbym przebiec pol maraton ale zobaczymy jak to bedzie. Korzysta ktos moze z Sporttrackera? Fajny program na komorke, ktory pokazuje nam ile przebieglismy w jakim czasie itp. Mierzy to po GPSie. Zapamietuje treningi wiec mozna sledzic postepy zrobisz 1 półmaraton w 2 h i bedzie dobrze. Sportstracker jest nawet ok, ale przez telefon to średnio, ja osobiscie używam garmina 305 Mam nokie E7 i wszystko w jak najklepszym porzadku. Wczoraj zamowilem tylko utui na ramie zeby go nie trzymam w dloni. Pozatym lubie muzyke podczas biegania co telefon mi to zapewnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ja dzisiaj rekreacyjnie 7,5 km, idealna pogoda na bieganie, ciepła lekka mrzawka, super nic do szczęscia wiecej nie potrzeba a ja wczoraj nie biegłem planowo bo pogoda fatalna. Widać, że organizm przyzwyczajony do wysiłku bo wczoraj aż mnie nosiło żeby pobiegać Dziś koniecznie pod wieczór trza zrobić plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Fajny program na komorke, ja osobiscie używam garmina 305 Mam nokie E7 Czy wy nawet tak prozaicznej czynności jak bieganie nie potraficie zrobić bez telefonu ??? :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Czy wy nawet tak prozaicznej czynności jak bieganie nie potraficie zrobić bez telefonu ??? :thumbdown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Fajny program na komorke, ja osobiscie używam garmina 305 Mam nokie E7 Czy wy nawet tak prozaicznej czynności jak bieganie nie potraficie zrobić bez telefonu ??? :thumbdown: Przesadzasz. Lubie wiedziec ile km i w jakim czasie przebieglem. Czy robie postepy i sledzic na biezaco czy forma sie polepsza czy nie. Po prostu sie czepiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Wojtek_A4 ja używałem Sporttrackera ale wiesz co lepszy jest zdecydowanie Endomondo pobiegałem z nim juz kilka razy mi wydaje mi się lepszy sproboj u siebie na telefonie, powinien byc na 100% ja go pobierałem ze marketu Androida, dla ciebie bedzie to pewnie OVI store Pepin z ta stronka z ćwiczeniami to mi z niaba spadłeś, ostatnio mimo rozgrzewki tak mi łydka siadła, że po bieganiu następny dzień mam problem z chodzeniem ja tez na razie dystanse max. 10km ale planuje do 20 moze 30 dobic fajnie byloby pokusic sie na maraton, ale do tego trzeb wiecej przygotowan nigdy nie bylem typem biegacza, ale teraz juz systematycznie XII tydzien po 2 do 4 biegow tygodniowo i jestem mega zadowolny. Na poczatku bylo ciezko bo jak ktos nie biegał tak jak ja 2 lub wiecej lat to masakra ale po maltku najpierw zczynalem 2,5 min bieg 2,5 min chodzenie i tak 5 razy - 3 lub 4 razy w tygodiu pozniej zwieksza sie czas biegu a skraca chodzenia 3-2,5; 4-2,5 tip tak zeby po 4, 5 czy 6 tygodniach dobic do 30 minut biegu (jak kogos interesuje moge podac dokladniej na priv lub szukac programow biegowych na necie) ja po 3 tygodniach biegalem juz po 30minut , nie wliczajac rozgrzewki. teraz biegam po 10 km i forma stale rosnie zachecam innych do biegania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 chlopaki co sadzicie o butach reebok zig tech'ach ;>? zaczynam bieganie bo cykl masowy bede robil i planuje ograniczyc do minimum tluszczyk na brzuchu tzw oponke :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja ostatnio kupiłem Adidasy Duramo Luxury i nie mogę w nich chodzić, nie mówiąc o bieganiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja używam asics podstawowy model i jest Biegam w nich od 2 lat średnio 20km w tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A ja nabawilem sie jakiejs kontuzji. Kolano mnie boli jak zaczynam nawet szybciej isc... Chyba musze do jakiegos lekarza sie wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 A ja nabawilem sie jakiejs kontuzji. Kolano mnie boli jak zaczynam nawet szybciej isc... Chyba musze do jakiegos lekarza sie wybrac. moze cos tylko delikatnie nie wskoczyło tam gdzi miało, będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 http://www.endomondo.com/workouts/teYweToMkf0 10-szka ode mnie kto coś dorzuci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 http://www.endomondo.com/workouts/teYweToMkf0 10-szka ode mnie kto coś dorzuci? lajtowo pykałeś, bo czas troche duży ja dyche daje w 50 min, i cały czas próbuje zejsć poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 pykałem na tyle na ile mnie stać na razie. zadnym typem biegacza nie jestem robie to dla fun-u, a jak forma bedzie rosła to bedzie fajnie pozdrawiam biegaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi