domjenick Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 jakbym walnął maraton w czasie z trójką z przodu-byłbym happy
Tomeks Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Masz:decayed:http://s30.postimg.org/n3pku9cil/image.jpg a Zuza, to ma takie małe piersi, czy takie duże, że musiała czymś je obwiązać, żeby nie "latały":wink4: moze w BT będziesz miał okazje ocenić
cocoo24 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 nałóg na maxa ja chwilowo mam przymusową przerwe 3 tyg, jak widze biegacza, to mu zazdroszcze treningu. Od stycznia zaczynam ostro
cocoo24 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 coś się stało? mam chwilowo dwie roboty,
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 a ja wczoraj z bolącym gardłem i po wizycie u dentysty...do tego wiatr i deszcz, z temp ok 3-4 stopni już wolałbym -5...
Zaleczeq Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 pany mam nokie e52 macie w prędkości min/km czy km/h ?? bo ja mam min/km i za uja nie moge tego zmienic czy jak macie ta bielizne termo to czy czasem nie macie sutów obtartych i czy macie na to jakis sposób
Tomeks Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzisiaj o 20 na canal+ family jest za***isty dokument o twórcy maratonu nowojorskiego,polecam,oglądałem 2x
cocoo24 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 pany mam nokie e52 macie w prędkości min/km czy km/h ?? bo ja mam min/km i za uja nie moge tego zmienic czy jak macie ta bielizne termo to czy czasem nie macie sutów obtartych i czy macie na to jakis sposób biegaj z licznikiem min na km, bo tak sie biega:) co do sutów, to plastry ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Dzisiaj o 20 na canal+ family jest za***isty dokument o twórcy maratonu nowojorskiego,polecam,oglądałem 2x dzięki za info, ale za późno odczytałem
Tomeks Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pewnie bedą powtarzać,mega dobry dokument,mega za***isty gość,obejrzałem 3 raz i... ...idę pobiegac:wink:
Tomeks Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 http://www.filmweb.pl/film/Biegnij+całe+życie-2008-674319 bignij cale zycie
Pepin Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 pany mam nokie e52 macie w prędkości min/km czy km/h ?? bo ja mam min/km i za uja nie moge tego zmienic czy jak macie ta bielizne termo to czy czasem nie macie sutów obtartych i czy macie na to jakis sposób biegaj z licznikiem min na km, bo tak sie biega:) co do sutów, to plastry ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Dzisiaj o 20 na canal+ family jest za***isty dokument o twórcy maratonu nowojorskiego,polecam,oglądałem 2x dzięki za info, ale za późno odczytałem nigdy podczas zwykłych treningów nie miałem problemów z takim otarciem, może raz .. jak się mocno oblałem przy piciu może za ciepło się ubierasz , za mocno pocisz i dlatego masz ten problem no i plastry bez opatrunku .. i później boli jak zrywasz
domjenick Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 a jakiej koszulki do biegania używasz? mam pytanie dotyczące biegania w śniegu i na śliskiej nawierzchni, co nie powinno być teraz nowością-co myślicie o butach do traila, sprawdzają się, jeśli tak, to co polecacie
Zaleczeq Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 takie termogacie mam Bielizna termoaktywna GRENE GWT komplet XL cz-sz (3786141241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i na to zakladam dres i bluze
Rekomendowane odpowiedzi