Piotrek81 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ten mod z tym chromem mi się podoba musze o tym pomyśleć bardzo fajny mod,polecam
Tomi_81 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 jakie zdjecia;)? Ster zmieniłeś
Piotrek81 Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 jakie zdjecia;)? Ster zmieniłeś jakie zdjecia;)? Ster zmieniłeś No tak zmienilem,porobie pare fotek i wrzuce,w wolnej chwili:)
instruktor83 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Piotrek81 ,super masz te klamki wewnętrzne z RS 4, cholernie ciężko je znaleźc:-(
Piotrek81 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 dawno nic dodawalem,kilka nowych gratow ,ktore pojawily sie w audi grile s4 kierownica z b8 s-line carbony s4,zapach geckon,kubek z audi s3
Piotrek81 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 no wlasnie Lukasz,dzieki za ogarniecie gratow
Tomi_81 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Na bogato panie Taką gałkę z rs4 też bym przytulił, ale ciężko dorwać
Piotrek81 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Na bogato panie Taką gałkę z rs4 też bym przytulił, ale ciężko dorwać moze bede mial taka galke,dam ci znac
Pepe quattro Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Mody odwalone pierwsza klasa az ślina cieknie i tak po napatrzeniu sie na te piękności interesują mnie listwy karbon. można wiedzieć jaka cenę za nie dales moze być pw?? na alledrogo są za 790z a nie mam pojęcia ile takie cos warte ? i ta gałeczka nie masz gdzieś takiej drugiej ?? tez pieknaa muszę taka upolować pozdro
jozek726 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Mody odwalone pierwsza klasa az ślina cieknie i tak po napatrzeniu sie na te piękności interesują mnie listwy karbon. można wiedzieć jaka cenę za nie dales moze być pw?? na alledrogo są za 790z a nie mam pojęcia ile takie cos warte ? i ta gałeczka nie masz gdzieś takiej drugiej ?? tez pieknaa muszę taka upolować pozdro zwróć uwagę jakie są na allegro , to nie jest oryginalny carbon za te 790 zł.
Pepe quattro Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Mody odwalone pierwsza klasa az ślina cieknie i tak po napatrzeniu sie na te piękności interesują mnie listwy karbon. można wiedzieć jaka cenę za nie dales moze być pw?? na alledrogo są za 790z a nie mam pojęcia ile takie cos warte ? i ta gałeczka nie masz gdzieś takiej drugiej ?? tez pieknaa muszę taka upolować pozdro zwróć uwagę jakie są na allegro , to nie jest oryginalny carbon za te 790 zł. no za szybko się podjaralem buu widzę ze 2 są jakieś poprawiane i odchodzi od ori ... to pewnie ich nie biorę ...ale tak mam,, cos upatrzę u kogoś i odrazu chce się miec heh
jozek726 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Oryginał carbony kosztują tysiaka. Za mniej Ci nikt nie sprzeda
moglaj80 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Piotrek kosior autko i mody ktore wykonales .
Piotrek81 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Piotrek kosior autko i mody ktore wykonales . Dzieki Marcin ty tez,dobrze modzisz
moglaj80 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Piotrek kosior autko i mody ktore wykonales .Dzieki Marcin ty tez,dobrze modzisz rowniez dziekuje tylko ze ja jak narazie to kupuje a modzic bede w marcu juz sobie obiecalem tylko ogarne moje sobotnie zaskoczenie na zakrecie
Piotrek81 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Piotrek kosior autko i mody ktore wykonales .Dzieki Marcin ty tez,dobrze modzisz rowniez dziekuje tylko ze ja jak narazie to kupuje a modzic bede w marcu juz sobie obiecalem tylko ogarne moje sobotnie zaskoczenie na zakrecie no miales pecha ,wazne ze tobie nic sie nie stalo
Rekomendowane odpowiedzi