WhyMe? Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ładna A4 teraz tylko ładną felgę i elegancko
deal Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Ładna A4 teraz tylko ładną felgę i elegancko tongue4 spokojnie fela wejdzie na wiosne... na dniach wymiana tarcz i klocków na TRW bo przy montazu gwintu stwierdzilem ze sa zabite zdjęcia beda z prac ;p [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 18:08_________________________________________________http://tablica.pl/oferta/sprzedam-alufelgi-od-audi-a4-IDICvw.html co wy na to?
deal Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 no wlasnie cena okazyjna tylko dla mnie 19" to troche przesada do b5
junior_tdi Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no wlasnie cena okazyjna tylko dla mnie 19" to troche przesada do b5 19stki dooobre 18 minimum bardzo twardo się jeździ na MTSie?
deal Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 bardzo twardo się jeździ na MTSie? twardo jak ktos na miescie chce mi to wkrecic to runda i zmienia zdanie pracuje miekko i nie wiem czy na 18' momentami by nie przytarł na wybojach
junior_tdi Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 bardzo twardo się jeździ na MTSie? twardo jak ktos na miescie chce mi to wkrecic to runda i zmienia zdanie pracuje miekko i nie wiem czy na 18' momentami by nie przytarł na wybojach z tego co czytałem to może czasami przycierać no ale co zrobić, trzeba jeździć nisko, jak mówi pismo...
deal Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 pewnie ze tak... teraz ma stali to gleba max i nic nie przyciera nawet z ladunkiem. i tez czytalem ze 17" to najlepsze wyjscie mala sesja w śniegu narazie,jest podniesiony wiec nie przycieram nigdzie na wiosne przod 3 cm i tyl 4cm tarcze po demontażu jaki widac zabite ;/ a tu juz nowy zestaw TRW
junior_tdi Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 u mnie tak samo tarcze wyglądały i wpadł przód i tył nowy TRW ładnie suka leży
deal Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 zaciski beda do pomalowania i ponownego przesmarowania ale to jak bedzie troche cieplej w tym tygodniu jade do elekktryka ogarnac ABS i wymienic misze łącznik stabilizatora znowu ;/
deal Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 fotki robione na szybko komem jutro na spokojnie i cos wrzuce ;p ale wiem jedno musze na gwincie skrecic w doooool ;p
gucionexia Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Ja bym z tyłu coś pokombinował bo strasznie sie chowa te koło Jednak co duże koło to duże koło odrazu inaczej wygląda.Tylko te ET nie bardzo.
konus Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Tarcze zmieniałeś to dlaczego nie pomyślałeś nad zrobieniem z nich dystansów chociaż na tył? Mi przetoczyli je za 20 zł tylko musze coś pomyśleć coś z centrowaniem bo trochę biją
deal Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dystanse wejda w przyszlym tygodniu bo jest malo miejsca miedzy kolem a sprezyna bo fela ma duze ET ---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:33 ---------- mam pytanko ostatnio myslalem w lampach przedliftowych bo takiem mam Kierunkowskazy przednie w stylu amerykańskim widzieliscie juz cos takiego jak to wyglada ? http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?186934-ALL-Kierunkowskazy-przednie-w-stylu-ameryka%F1skim&highlight=kierunki+usa
deal Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 hmm teraz nie pamietam ale 50 kilka...
Rekomendowane odpowiedzi