Reggie Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam Jestem zainteresowany zakupem pewnych felg Może ktoś mi powie co to za model, a najlepiej jakby pokazał foto jak wyglądają na granatowym avancie b5 http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/06/93/92/1706939202
lukaszlsw Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Nie wiem co to za model ale poprzeglądaj zdjęcia klubowiczów i jakie felgi mają może znajdziesz coś ładniejszego, bo szału nie będzie jak to założysz..
KENOiX Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 j.w. niestety nie wiem co to za felgi, ale proszę Cię nie zakładaj tego do
Nizin5 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 napewno nie sa to oryginalne felgi lub jakiejs znanej firmy, felgi pasują do golfa a nie do a4, zeszpecisz nimi auto
Gattis Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam, panowie powiedzcie mi co to za koła? bo strasznie mi sie podobaja
pawel1380 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Bardzo popularny model.Podobaja ci sie bo sa duze i jest gleba..
A-rek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tzw "łopaty", a pochodzą z Audi RS6 C5 ps: następnym razem proszę podłączyć się pod już istniejący temat, a nie zakładać kolejny taki sam.
jihad Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dla mnie podobne do BBS RC, ale nie mają dekielka. Ma ktos może takie cudo w 17-ce na avancie B5?
Nizin5 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ja kiedys miałem bbsa tyle ze ori audi 17cali i dawał rade
MaxsteRR Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 A można po tych znaczkach z foty poniżej odczytać producenta lub chociaż kraj pochodzenia felg? Jeździły w T4, więc lekko nie miały i nie pękły, ale mimo to mam mieszane uczucia co do ich trwałości i nie wiem czy brać...
pete007 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 A można po tych znaczkach z foty poniżej odczytać producenta lub chociaż kraj pochodzenia felg? Jeździły w T4, więc lekko nie miały i nie pękły, ale mimo to mam mieszane uczucia co do ich trwałości i nie wiem czy brać... 18x8j w T4 ?
MaxsteRR Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 A można po tych znaczkach z foty poniżej odczytać producenta lub chociaż kraj pochodzenia felg? Jeździły w T4, więc lekko nie miały i nie pękły, ale mimo to mam mieszane uczucia co do ich trwałości i nie wiem czy brać... 18x8j w T4 ? A dlaczego nie ? Poza tym nie ważne jaki rozmiar w czym, tylko co to za felgi... Gość kupił w Niemczech T4 na tych felgach...
A-rek Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 A można po tych znaczkach z foty poniżej odczytać producenta lub chociaż kraj pochodzenia felg? Jeździły w T4, więc lekko nie miały i nie pękły, ale mimo to mam mieszane uczucia co do ich trwałości i nie wiem czy brać... felgi niemarkowe ale to nie znaczy że kiepskie, jedna felga ma max obciążenie 680 kg więc jeśli twoje auto przy max załadunku nie waży więcej jak 2700 kg spokojnie na nich pojeździsz
Rekomendowane odpowiedzi