Gattis Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 hehehe :polew: niestety takie wrażenie robi ukształtowanie terenu i tył 17'' a przód 15'' [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 13:42_________________________________________________ foto prosto ze spa :> oraz tymczasowe alu
lukaszooo Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 grube mody wydaje mi sie czy kolor bedzie troszke inny ???? skoro robisz takie ostre rezania nie bylo wygladzic drzwi ???? polukaj byl kiedys na forum dobrze zakrecony gosc ktory mial taka a4 lecz poszla w calosci na czesci..... do dzis nie moge pojac dlaczego poszukajcie tematu Hawaja .... prawie 40 stron ale warto przeczytac bo mody byla naprawde grube ...
Gattis Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Kolorek bedzie taki sam z małym dodatkiem a co do wygładzania drzwi to nie dla mnie ma być w miare ori
lukaszooo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 to twoje autko i napewno masz na nie pomysl, ale co do wygladzonych drzwi to naprawde rabią robote gość zrobil ta sztuke ze zwyklej b5 dokonczył projekt i sprzedal na czesci ..........
GRYFI Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 No Grzechu to ja już wiem czemu fele sprzedawałeś
Gattis Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 No Grzechu to ja już wiem czemu fele sprzedawałeś Nie nie... :gwizdanie: one jeszcze nie sa moje i nie wiem czy będą, chociaż sa w bardzo dobrych $$$ zastanawiam sie ciągle.. ale poki co oooo bedzie stało na nich
GRYFI Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 moze wybierz coś z małym et to fajnie wyjdą z błotników
Gattis Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 pożyjemy zobaczymy, Obecnie oczekuje na powrót ze spa
GRYFI Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 a kiedy ma wrócić to wpadnę i oblookam[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 20:20_________________________________________________masz to auto już?
Gattis Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 jeszcze nie kurde... zostały detale...... [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 22:45_________________________________________________a wiec, ostatnie godziny na lakierni, zostały zderzaki i listwy..trochę to trwa ale mam nadzieje że efekt bedzie :naughty: spy photo robione kalkulatorem
davidoff82 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Taki mały prezent 6,8l. teraz jeszcze musze dorwać mocowanie dysz A tutaj zabawa ze swiatłami w oczekwianiu na lekiernika WTF??? Pierwszy raz widze takiego potwora... Wygląda jakbyś miał dwa zbiorniki Spoko jest, gdzie go dorwałeś? U mnie w garażu leży poliftowy muszę się powoli zabrać za jego ogranięcie... Furka miodzio, gratuluje!
Gattis Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Taki mały prezent 6,8l. teraz jeszcze musze dorwać mocowanie dysz A tutaj zabawa ze swiatłami w oczekwianiu na lekiernika WTF??? Pierwszy raz widze takiego potwora... Wygląda jakbyś miał dwa zbiorniki Spoko jest, gdzie go dorwałeś? U mnie w garażu leży poliftowy muszę się powoli zabrać za jego ogranięcie... Furka miodzio, gratuluje! hehe to są dwa zbiorniki połączone ze soba dorwałem je u szwabów przez przypadek oczywiscie ori
davidoff82 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Taki mały prezent 6,8l. teraz jeszcze musze dorwać mocowanie dysz A tutaj zabawa ze swiatłami w oczekwianiu na lekiernika WTF??? Pierwszy raz widze takiego potwora... Wygląda jakbyś miał dwa zbiorniki Spoko jest, gdzie go dorwałeś? U mnie w garażu leży poliftowy muszę się powoli zabrać za jego ogranięcie... Furka miodzio, gratuluje! hehe to są dwa zbiorniki połączone ze soba dorwałem je u szwabów przez przypadek oczywiscie ori niezły kox
Gattis Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 OOOO w domu zdjecia na szybko robione przed chwila. oczywiscie wyszły jak wyszły hehe oczywiscie auto nie jest złożone ale pochwalić sie trzeba :kox: i nowe graty które dotarły dzisiaj pocztą polska :gwizdanie:
Gattis Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 no no no :gwizdanie: co sie smiejesz? :tongue4:
Gattis Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 narazie brak postepów...siedze w niemczech i nie bardzo mam tu mozliwość dlubania. Złożone byle jak bo jest mi potrzebne na co dzień... [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:06_________________________________________________ Po niemiecku i zimowoooo
Rekomendowane odpowiedzi