NexoPL Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 To teraz troszkę informacji o aucie: Marka:Audi Model:A4 B5 Typ:Avant Napęd:FWD Rocznik:1998r. Silnik:AHL 1,6 100km Lakier:LZ5K Wyposażenie: 4xAirBag, Podgrzewane lusterka, Elektrycznie składane lusterka, Skórzana kierownic, 2x Podłokietnik, Planowane mody: Czarna po liftingowa podsufitka Niedługo montaż Brak znaczków Jest Ładniejszy komin, żeby troszkę dźwięk był przyjemniejszy, ale to dopiero po zmianie lamp. Białe kierunki Jest Oświetlenie wnętrza po liftingowe Jest Lampy po liftingowe zespolone Depo Lub ValeoSzukamy Felga 16" Jest Klimatyzowany schowek na upalne dni Jest Pełen "pakiet oświetlenia"85% Licznik FIS, Fotele jakieś lepsze niż obecne naleśniki, Tunel poliftowy 2din + Symphony II lub Navi+ Zderzaki poliftowe + dokładki w kolor. Chrom wokół szyb, lusterka, może relingi, chromy na zegary, ale kiedy kupię fisa Nie będzie, nie lubię błyskotek Kratki nawiewu podświetlane, Rozbudowa audio. Na razie 6 głośników. 2 podłączone pod wzmacniacz reszta na zasilaniu radia. Wzmacniacz w schowku w bagażniku. Jest burdel podczas rezanka lampek poliftowych . Spy photo: Już na aucie: Przed woskowanie: Efekt po: Atrapa w czerni Nawet mi się podoba. Zdjęcia robione odkurzaczem ;D Czekajcie na więcej bo to dopiero początek
barszczyna Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Weź ten pierwszy post ogarnij jakoś, bo źle się to czyta. Dużo tekstu mi wcięło. A autko ładne, dobra baza do zabawy. ;D Tylko kolor jak w passatach.
NexoPL Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Myślę że powinno być już ok. A wyświetlają wam się fotki?
NexoPL Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 cholera nie mogę tych fotek ogarnąć.
HaVoK Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 UU widze że niezłe plany Pan kolega ma wobec auta To może zamiast zmiany na inne auto to powoli realizuj plany, a jak wszystko będzie ok to rób swapa na 1.8T i będzie git malina PS: ja zdjęć nie widzę [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 23:14_________________________________________________Spróbuj sobie założyć konto na fotosiku i z tamtąd pakować zdjęcia na forum. W formie miniaturek i po kliknięciu otwiera się pełne zdjęcie. Przy najbliższym spotkaniu pokażesz mi jak wyrezałeś poliftowe podświetlenie środka
NexoPL Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Nosz kurcze co z tymi fotkam ;/ Panie modzie można prosić o ponowne sprawdzenie ;p HaVoK Dobrze:)
kris_lpgcars Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 nie wiem jak wy ale ja fotek nie widze i co z tym tekstem bo nie do konca moge to przeczytac
HaVoK Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Jest okay! ładny kolorek, żałuję że nie mam sam jakiegoś ciemnego z którego mógłbym robić lustro ;( Bo ja lubie się w to bawić
NexoPL Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 No jak mówiłeś przydała by się polerka i odświeżanie lakieru. Przemyślę to. Na razie muszę zaspokoić pieroolca na punkcie Avusów i gwintu, bo po ostatnim lubelski spocie nie mogę przez to spać w nocy ;D Kowiego fura zszokowała mnie swoim wyglądem
Armi Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Havok nie marudź bo dobrze wiesz, że masz zadbane auto i ładny lakier _________________________________________________ Nexo, powodzenia z modami bo plany są bardzo dobre. Fajnie że nam się ekipa lubelska rozrasta Przy okazji, podpatrzę sobie u Ciebie klimatyzowany schowek
HaVoK Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 No jak mówiłeś przydała by się polerka i odświeżanie lakieru. Przemyślę to. Na razie muszę zaspokoić pieroolca na punkcie Avusów i gwintu, bo po ostatnim lubelski spocie nie mogę przez to spać w nocy ;D Kowiego fura zszokowała mnie swoim wyglądem Kowi nie ma gwintu Pogadaj z nim to Ci opisze swoje mody Albo zajrzyj do jego tematu Ja teraz znowu się rozchorowałem na punkcie opuszczenia go w dół... Jak po każdym zlocie [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 23:36_________________________________________________ Havok nie marudź bo dobrze wiesz, że masz zadbane auto i ładny lakier _________________________________________________ Nexo, powodzenia z modami bo plany są bardzo dobre. Fajnie że nam się ekipa lubelska rozrasta Przy okazji, podpatrzę sobie u Ciebie klimatyzowany schowek Moje Kochanie (ta prawdziwa z krwi i kości a nie ta srebrna na 4 kółkach ) mówi mi to samo.. Ale ja i tak muszę zawsze gdzieś coś wyczyścić, gdzieś coś przetrzeć, kupić jakąś nową pierdółę do sprzątania, czyszczenia, choruję na tym punkcie
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Skoro już załozyłeś watek to mam do niego fotke Kowiego fura zszokowała mnie swoim wyglądem u mnie siedzi -30(realnie ok -35) i wiecej nie będzie póki bede turlał sie na 17kach
NexoPL Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 Dzięki kowi za fotkę. Furkę masz naprawdę spoko.
junior_tdi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 no furanto eleganckie tylko gleba, koło, jakaś soczewka na przód i oooooogień
morsdicti Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Mam identyczne auto, nawet silnik he .... i ..... nie moge na nie patrzeć
pepik Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie widać zdjęć i zle się to czyta Dobrze, że poprawiłeś ten watek i foty wkońcu widać Ładny avancik a avusy to mi się tez marzą
Rekomendowane odpowiedzi