Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Caractere Avant by junior_tdi [SPRZEDANA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dżunior ile puszek PlastiDipa poszło Ci na komplet 18"? Dwie czy więcej?

dwie to max na komplet 18stek :wink:

dzięki za info:thumbup1:

mogłeś się jeszcze skusić większe wtryski, byłoby fajne 160hp:naughty:

narazie w zupełności mi wystarcza te prawie 150, ale naczytałem się że apetyt rośnie w miarę jedzenia więc nie wykluczone że jakieś wtryski wpadną :decayed:

Opublikowano

Powiedzcie mi czy fmic przy takich mocach coś daje?? U mnie mam też prog na 150 i w lato przy bucie temp nie wchodzi ponad 90, nawet jadąc z prędkościa ponad 180 przez parenaście km:eusathink:

Opublikowano

Wygląda super :thumbup1:

Opublikowano
Powiedzcie mi czy fmic przy takich mocach coś daje?? U mnie mam też prog na 150 i w lato przy bucie temp nie wchodzi ponad 90, nawet jadąc z prędkościa ponad 180 przez parenaście km:eusathink:

Przecież fmic temperatury silnika nie obniża tylko temperature w dolocie.:wink:

Opublikowano

Dżunior gitaara wyszło :thumbup1:

Opublikowano

Qrde na szybko pisałem i źle dobrałem słowa:doh: Warto zakładać i czuć tą różnicę w lecie z fmiciem czy dopiero przy mocniejszym setupie ??

Opublikowano

Qrde na szybko pisałem i źle dobrałem słowa:doh: Warto zakładać i czuć tą różnicę w lecie z fmiciem czy dopiero przy mocniejszym setupie ??

jak nie grzebiesz w mechanice to nie warto:wink:

Opublikowano

jak nie grzebiesz w mechanice to nie warto:wink:

takie zabezpieczenie gdyby w razie przyszło na wyższe moce grzebać :decayed:

Opublikowano

Szafa, ja od późnej zimy do czerwca jeździłem z zestawem t.AWX + 216'tki bez FMICa, który dopiero zagościł pod maską w połowie czerwca i powiem Ci że różnica jest odczuwalna. Zwłaszcza jak jest gorąco i ostrzej jeździsz, czuć że samochód ma cały czas tą samą moc, a nie jak w przypadku SMIC że gorzej ciągnie po paru butach :wink:

Opublikowano

aaaaaa to Ty masz 0,216:decayed: myślałem że na 0,205 taki wynik:doh:

to bez szału... :decayed:

Opublikowano

Po prostu w lecie nie puchnie jak seria.

Nie wiem czy tak będzie przy serii ale u mnie dawno temu przy niewystrojonym awx+.216 dało się odczuć laga po montażu fmic-a.

Po strojeniu nie, ciekawe jak w serii albo po chipie...:eusathink:

Opublikowano
aaaaaa to Ty masz 0,216:decayed: myślałem że na 0,205 taki wynik:doh:

to bez szału... :decayed:

chyba taka norma :wink:

Opublikowano

Auto miazga :) Już się nie mogę doczekać wiosennego setupu na felgach od x5 będzie kosa.Ładnie wstaje :)

Opublikowano
Auto miazga :) Już się nie mogę doczekać wiosennego setupu na felgach od x5 będzie kosa.Ładnie wstaje :)

dzięki, ale fela nie będzie od X5 tylko od e64 :decayed:

Tak czy inaczej to fela z BWM ,a o to mi chodziło. :decayed:

Opublikowano

cudo.. widze nie tylko ja mam takie ciśnienie :decayed:

Opublikowano

Miód, cud i orzeszki :banan:

Opublikowano

No jest ogien ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...