junior_tdi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dżunior ile puszek PlastiDipa poszło Ci na komplet 18"? Dwie czy więcej? dwie to max na komplet 18stek dzięki za info:thumbup1: mogłeś się jeszcze skusić większe wtryski, byłoby fajne 160hp:naughty: narazie w zupełności mi wystarcza te prawie 150, ale naczytałem się że apetyt rośnie w miarę jedzenia więc nie wykluczone że jakieś wtryski wpadną
szafa Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Powiedzcie mi czy fmic przy takich mocach coś daje?? U mnie mam też prog na 150 i w lato przy bucie temp nie wchodzi ponad 90, nawet jadąc z prędkościa ponad 180 przez parenaście km:eusathink:
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Powiedzcie mi czy fmic przy takich mocach coś daje?? U mnie mam też prog na 150 i w lato przy bucie temp nie wchodzi ponad 90, nawet jadąc z prędkościa ponad 180 przez parenaście km:eusathink: Przecież fmic temperatury silnika nie obniża tylko temperature w dolocie.
szafa Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Powiedzcie mi czy fmic przy takich mocach coś daje?? U mnie mam też prog na 150 i w lato przy bucie temp nie wchodzi ponad 90, nawet jadąc z prędkościa ponad 180 przez parenaście km:eusathink: Przecież fmic temperatury silnika nie obniża tylko temperature w dolocie. Qrde na szybko pisałem i źle dobrałem słowa:doh: Warto zakładać i czuć tą różnicę w lecie z fmiciem czy dopiero przy mocniejszym setupie ??
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Powiedzcie mi czy fmic przy takich mocach coś daje?? U mnie mam też prog na 150 i w lato przy bucie temp nie wchodzi ponad 90, nawet jadąc z prędkościa ponad 180 przez parenaście km:eusathink: Przecież fmic temperatury silnika nie obniża tylko temperature w dolocie. Qrde na szybko pisałem i źle dobrałem słowa:doh: Warto zakładać i czuć tą różnicę w lecie z fmiciem czy dopiero przy mocniejszym setupie ?? jak nie grzebiesz w mechanice to nie warto:wink:
junior_tdi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Powiedzcie mi czy fmic przy takich mocach coś daje?? U mnie mam też prog na 150 i w lato przy bucie temp nie wchodzi ponad 90, nawet jadąc z prędkościa ponad 180 przez parenaście km:eusathink: Przecież fmic temperatury silnika nie obniża tylko temperature w dolocie. Qrde na szybko pisałem i źle dobrałem słowa:doh: Warto zakładać i czuć tą różnicę w lecie z fmiciem czy dopiero przy mocniejszym setupie ?? jak nie grzebiesz w mechanice to nie warto:wink: takie zabezpieczenie gdyby w razie przyszło na wyższe moce grzebać
radimm Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Powiedzcie mi czy fmic przy takich mocach coś daje?? U mnie mam też prog na 150 i w lato przy bucie temp nie wchodzi ponad 90, nawet jadąc z prędkościa ponad 180 przez parenaście km:eusathink: Przecież fmic temperatury silnika nie obniża tylko temperature w dolocie. Qrde na szybko pisałem i źle dobrałem słowa:doh: Warto zakładać i czuć tą różnicę w lecie z fmiciem czy dopiero przy mocniejszym setupie ?? Szafa, ja od późnej zimy do czerwca jeździłem z zestawem t.AWX + 216'tki bez FMICa, który dopiero zagościł pod maską w połowie czerwca i powiem Ci że różnica jest odczuwalna. Zwłaszcza jak jest gorąco i ostrzej jeździsz, czuć że samochód ma cały czas tą samą moc, a nie jak w przypadku SMIC że gorzej ciągnie po paru butach
Michał Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 aaaaaa to Ty masz 0,216:decayed: myślałem że na 0,205 taki wynik:doh: to bez szału...
Armi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Po prostu w lecie nie puchnie jak seria. Nie wiem czy tak będzie przy serii ale u mnie dawno temu przy niewystrojonym awx+.216 dało się odczuć laga po montażu fmic-a. Po strojeniu nie, ciekawe jak w serii albo po chipie...
radimm Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 aaaaaa to Ty masz 0,216:decayed: myślałem że na 0,205 taki wynik:doh:to bez szału... chyba taka norma
junior_tdi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 dla mnie jest torpeda jak narazie tutaj reszta zdjęć, zapraszam fejsbukowiczów AUDI A4 1.9TDI 110 KM AFN + TURBO AWX + COOLER + DOLOT 2" | Facebook
robertjudi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Auto miazga Już się nie mogę doczekać wiosennego setupu na felgach od x5 będzie kosa.Ładnie wstaje
junior_tdi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Auto miazga Już się nie mogę doczekać wiosennego setupu na felgach od x5 będzie kosa.Ładnie wstaje dzięki, ale fela nie będzie od X5 tylko od e64
robertjudi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Auto miazga Już się nie mogę doczekać wiosennego setupu na felgach od x5 będzie kosa.Ładnie wstaje dzięki, ale fela nie będzie od X5 tylko od e64 Tak czy inaczej to fela z BWM ,a o to mi chodziło.
kamilus Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 cudo.. widze nie tylko ja mam takie ciśnienie
Rekomendowane odpowiedzi