Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] [A4 DTM 2.0 TFSI quattro] =REAKTYWACJA=wKrÓtCe NoWe ObLiCzE

dokonac zmian?  

1. 1. dokonac zmian?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autko super się prezentuje :kox: gratulacje zakupu ale tego kondona na kierownicy to koniecznie bym wyrzucił :shocked:

Opublikowano

Jak dla mnie to za dużo lampek, :sick3: przecież to nie ciężarówka.

Opublikowano

kolego mam listwy karbonowe wszedzie, bo to jest oryginalna wersja dtm i zegary niestety tylko w s4 dtm byly niebieskie. pozdr[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 20:10_________________________________________________kolego kmk, fabrycznie z tego silnika mam 220 km i to jest mocniejsza wersja, po zmianie mapy mam teraz 265km bo tyle tylko chcialem moglem max podciagnac to pod 275km bez problemu. pozdr

Opublikowano

Dtm to jest to. Wywal ledy i to coś z kierki, na popiołce też masz jakiś materiał dziwny.

Powywalja to wszystko, obrysówki narazie odpuśc i będzie cacy :good:

Ja bym jeszcze fele zmienił bo te dtm to średnio mi podchodzą :mysli:

Opublikowano

według mnie DTM'owe felgi są super, a to co kupiłeś jest totalną kupą.. ale wiadomo - kwestia gustu..

Opublikowano

dużo lepsze :) pomaluj je w grafit i będzie super.. (sam takie miałem :polew:)

Opublikowano

ok:P poslucham rady:)

kolego a moze mozesz mi pomoc 2 dni temu przestal dzialac mi wskaznik od temperatury wskazowka jest caly czas na dole, co moze byc przyczyna i jak to zrobic?

Opublikowano

Fele dużo ładniejsze. Nie przepadam za rantem bo zmniejszają optycznie fele, ale w 19" to będzie ok. :good:

Opublikowano

IMG_6359copy.jpg

ok:P poslucham rady:)

kolego a moze mozesz mi pomoc 2 dni temu przestal dzialac mi wskaznik od temperatury wskazowka jest caly czas na dole, co moze byc przyczyna i jak to zrobic?

a spalanie wzrosło?

Opublikowano

Te od DTM wcale za łądnie nie są. Może na żywo lepiej wyglądają :mysli:

Opublikowano

może zobacz je gdzieś na żywo :wink4: zresztą tak jak pisałem - kwestia gustu :tongue4:

co do wsaźnika to zacznij od sprawdzenia termostatu

Opublikowano

zostaw DTMowe felgi, zrób je w grafit... i nie bierz tych felg z linka... one pasują do jakiegoś golfa a`la MkIII spod remizy a nie do A4 i do tego jeszcze DTM.

Opublikowano

fajne autko ale w paru miejscach wies spiewa wies tanczy... ale w uk widzialem jeszcze wieksze cuda :naughty:

Opublikowano

nowe kolo takie sobie ale te DTM tez jest slabe, wiesz moze gdzie mozna dorwac taka lotke,spoiler na dach?

Opublikowano

widzę, że masz zwykłe lampy a jako, że lubisz diody może załaduj jakieś lampy dayline, będziesz miał soczewkę + diody + brak pomarańczowego kierunka

np. taki wynalazek

SWA08EGXB.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...