Maciej_NMR Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam wszystkich użytkowników forum jestem tutaj nowy i chciałbym przedstawić swoje samochodzik. Samochód mam od stycznia 2011 roku , instalacje gazową zainstalowałem jakoś w marcu. Marka: AUDI Model: A4 B5 Rok Produkcji: 1995 Kolor: taki jaki widać na zdjęciu xD Silnik: ABC 2.6 V6 Moc: 150 KM Wyposażenie: -elektryczne szyby x2 -Klimatronic -elektryczne lusterka -ABS -wspomaganie kierownicy -alarm -centralny zamek -poduszki powietrzne x2 -Podgrzewane lusterka Modyfikacje:... to co widać na zdjęciach Samochodem jeździ się wspaniale, nie żałuję kupna tego samochodu i chyba tak szybko się z nim nie rozstanę ps. Dodam jakieś lepsze zdjęcia jak w końcu przestanie padać na Mazurach
koman Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 ahhh.... te lexsusy :gwizdanie: znam ten zrób tak jak ja i zmień je szybko bo nie pasują do auta i nie zdziw się jak poleci krytyka za nie a co do auta to silnik V6
michal_g84 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 V-ka lampy tył dokładnie taką samą opinie mam
Maciej_NMR Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 te lexy były już jak samochód kupowałem ,a niestety nie mam pieniędzy żeby je zmienić bo muszę dopieścić tą V6 jeśli chodzi o stan techniczny jestem osobą która woli najpierw zrobić samochód pod względem technicznym a później martwić się o estetykę
Xsystoff Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Polifty chodza po 2 stowy, nie majatek a nie bedzie wies tuningu
Olaf Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 dokladnie Xsystoff dobrze mowi nie majatek a do wygladu + 10
Kwinto69 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 dziwny ten co to tuningował to oświetlenie kierunki żółte a lampy lex ogólnie autko spoko szerokości
DAVIDOF89 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 audi jest piekne bez tuningu...wystarczy stylizacja s-line:))
Rekomendowane odpowiedzi