martines-76 Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 witam serdecznie Do niedawna byłem posiadaczem Audi A3 ale los sprawił że auto zostało sprzedane i został tylko sentyment do Audi, który zaowocował zakupem w dniu dzisiejszym takiej to właśnie A4. Zdjęcia jeszcze sprzed zakupu, niedługo będą na pewno nowe. klika szczegółów o autku. Silnik AVG 110 KM Climatronic (nie wiem czy to nie nazwa zarezerwowana dla VW - ale każdy wie o co chodzi) 4 poduszki przebieg 208 tys. Chyba autentyczny, sprawdzany w serwisie. jak widzicie biały, wiele osób odradzało a mi się podoba,musi być tylko czysty Co do zmian wizualnych to może leciutko przyciemnione szybki, ale na początek podstawa czyli przegląd, rozrząd, napinacz paska wielorowkowego, jak będzie 100% sprawny pomyślimy o optyce. Co do silnika to raczej bez chipa,nie ten przebieg, pozostanie seria. We wnętrzu chciałbym założyć zegary z kompem, teraz tylko jest kontrola płynu oleju itd. Nie wiem czy się uda, jak z podłączeniem dodatkowych dwóch zegarów, temperatury oleju, i ładowania, czy będą działały. Na pewno dobra myjnia i pranie tapicerki, bo czyściutka nie jest. mam nadzieje że to złe początki dobrego bo godzinę po zakupie samochodu zaliczyłem kamień w szybę i szybka do wymiany. pozdrawiam
ykk Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Ladnie wyglada na tej feli.. :th: Rob scieme..
freon Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Nie mam nic do białych aut. Mają coś w sobie... jak czarne koty. Nikt ich niby nie lubi, a każdy zwraca uwagę. Też mysłałem nad białym, bo cenowo wypadają korzystniej (dla mnie podwójnie - mniej kasy za coś co mi się podoba). No i spójrz iż najdroższe auta w USA też są... białe. Zazdroszczę nagłośnienia. Pzdr[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 17:30 _________________________________________________No i super chrom reling oraz ładne fegi. Naprawdę jest okej.[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 17:33 _________________________________________________I nie wiem, czy też jesteś z okolic WCHa, ale jeśli tak, to najbliższe nam spoty to świdnickie, a przeczytasz o tym TUTAJ Jeszcze nie byłem ale na pewno jakoś się tam pojawię.
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Ładna Kiedyś nie lubiłem białych aut , ale mają one cos w sobie Co do tuningu podam Ci super rozwiązanie na białego Ładna symfonia w środeczku i ładne fele . Ty masz tylko połowe FIS'a ? Jak wykombinujesz coś z linznikiem do wkładaj alu ringi na zegary :th:
wesoly1601 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam kolegę z Wrocławia! Auto ładne, a kolor? Daje mu pewnego uroku Ciekawie wygląda
martines-76 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam witam[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 13:04 _________________________________________________ Nie mam nic do białych aut. Mają coś w sobie... jak czarne koty. Nikt ich niby nie lubi, a każdy zwraca uwagę. Też mysłałem nad białym, bo cenowo wypadają korzystniej (dla mnie podwójnie - mniej kasy za coś co mi się podoba). No i spójrz iż najdroższe auta w USA też są... białe. Zazdroszczę nagłośnienia. Pzdr[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 17:30 _________________________________________________No i super chrom reling oraz ładne fegi. Naprawdę jest okej.[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 17:33 _________________________________________________I nie wiem, czy też jesteś z okolic WCHa, ale jeśli tak, to najbliższe nam spoty to świdnickie, a przeczytasz o tym TUTAJ Jeszcze nie byłem ale na pewno jakoś się tam pojawię. cześć jestem z Wałbrzcha ale po studiach już we Wrocławiu. Auto na DB[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 13:06 _________________________________________________Auto w końcu zarejestrowane, z wymienionymi paskami i wygląda tak wiem wiem wypadałoby go trochę rzucić na glebę ale niestety dojazd mam do domu taki że po obniżeniu bliżej poznałbym się z miską olejową. co zmienić czekam na propozycje
schiller Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 nie wiem jakoś mi sie zawsze biały nie podobał. kojarzył mi sie ze starym golfem MKII czy maluchem. ale odkąd widziałem autko RS4DEVIL-a muszę przyznać ze kolor ten cos jednak w sobie ma. a powiedz gdzie twoje halogenki sie podziały? czyżby kos sobie "pożyczył'?
martines-76 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 na razie sam je sobie pożyczyłem na chwilę dopóki auto nie stanie w garażu, stoi pod domem.
Nowak_zg Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 bielutka w ogole ladnie sie prezentuje i wyglada na zadbana masz radio symphony 2 din wiec ja bym tam wsadzil RNS-E lub Navi + fajne rejestracje masz .... placiles cos ekstra za takie cos czy tak ci sie udalo trafic ? ode mnie duzy + dla tej AUDI
..::CZARNY::.. Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 bardzo mi się podoba, czysta seria, kolor dubai style trochę mi drewno w a4 nie podchodzi, ale i tak jedna z ładniejszych na forum. co zmienić? nic. :th:
martines-76 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 bielutka w ogole ladnie sie prezentuje i wyglada na zadbana masz radio symphony 2 din wiec ja bym tam wsadzil RNS-E lub Navi + fajne rejestracje masz .... placiles cos ekstra za takie cos czy tak ci sie udalo trafic ? ode mnie duzy + dla tej AUDI Nie bardzo chcę wstawiać navi, miałem w passacie i codzienna udręka z zostawianiem auta pod domem, zawsze jakaś szmata na desce rzucona na noc żeby złodziej się nie zainteresował. W ostatnim passacie maiłem navi w palmie. Oczywiście jak debil zostawiałem uchwyt na szybie na noc i któregoś ranka nie było już szyby w drzwiach pasażera i navi którą zostawiłem schowku. Cóż za błędy się płaci. Zakładając szybę ludek który tam pracuje opowiadał że tygodniowo przyjeżdzają 3-4 auto z wybitymi szybami i skradzionymi ori navi. No cóż to tylko Wrocław. Co do blach to niestety nie było nic fajnego. To to co jest DB 99999 to 10 minut roboty w paint-cie
pet3r Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 niesamowicie podoba mi się kolorek - pasuje do Avanta. moja wizja Twojego auta wygląda tak: dokładki w kolor, ciemna szyba, obniżenie zawiasu i czarna/grafitowa felga (ewentualnie z polerowanym rantem) - podobna do tej, którą pokazał raggaman
freon Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Oddawaj jedną dziewiątkę!!! Albinos, ha, nowe, dobre! http://images31.fotosik.pl/141/42248cc91caae6a0.jpg - nie wierzę abyś się tak bawił z tego konta w Paincie Super się prezentuje, aż gul mi skoczył iż kiedyś nie skusiłem się na białego, a miałem okazję, tylko "inni' mieli "inne" zdanie. Super fura. Co do przyciemnienia szyb to będąc w USA widziałem takie zestawienia w Q7 jak niżej i bardzo mi się podobały. W Twoim aucie pasowało by wg mnie także. A tu ostateczne foto, co może mówić o indywidualności białych aut... (fotki do usunięcia w każdej chwili - wszak to wątek o Albinosie)
martines-76 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Zrobić blachy w paintcie to nie problem. Wyślij mi ma prv fotę Trojej zaby to coś wymyślimy fajnego. Spójrz na a3 które miałem wczesniej naprawdę miała DB 49998 co do felg to mam w garaż po passacie coś takiego http://www.allegro.pl/item309129479_felgi_vw_golf_v_jetta_touran_nowe_fak_vat.html
Gość puchatek27 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 bialy kolorek jest super,jeszcze jak bys ja troszke na glebie posadzil ,to by bylo poprostu miodzio
wojtusania Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 nie ma co bialy najladniejszy, skoncze przy swojej to tez sie pochwale, uwazaj na dekielki od felg mi juz 2 razy zawineli , i do zobaczenia gdzies na trasie
ulti Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 bardzo ladne autko, jedyne co bym zrobil to wlasnie przyciemnil szybki a co do obnizania to nie trzeba tego robic wystarczy wszystkie progi pod kolor pomalowac i zobaczysz jak bedzie lazela
martines-76 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 A co myślicie o takich grafitowych felgach? Leżą w garażu i się kurzą. Niestety tylko 16" http://www.allegro.pl/item320100656_16_alu_vw_golf_v_jetta_touran.html
Maxxx Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Moim skromnym zdaniem 16" to za mało... Wsadzaj 17" i opony 205/50. 225/45 moim zdaniem za szeroko, mam w 2.5 TDI V6 i odczułem spadem mocy
martines-76 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Założyłem dzisiaj letnie laczki GoodYear F1. Strasznie twardo.Zimówki mimo że też 17''były bardziej miękkie.
Rekomendowane odpowiedzi