freon Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Opublikowano 17 Lutego 2008 Ladnie zrobione to cudo ale nie moge powiedziec ze kolor jest fajny Moja znajoma, która dzwoniła do Niemiec aby mnie ustawić ze sprzedawcą (nie potrafili po angielsku, a ja zakończyłem przygodę z niemieckim w LO) nie chciała mi uwierzyć, iż o to auto mi chodzi. Kolor ten można lubić, bądź nienawidzić, wiem o tym doskonale. Felgi ykk są od eSy, muszą być inne, lekko masywne, ale eSowe. Ja myślałem nad szprychami, takimi jak te: Są mniej masywne. A za zderzakiem też zacząłem się rozglądać i robić wstępny kosztorys w głowie.
Piter504 Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 a ja też miałem mieć żabe i tesh avant, podobało mi się ale był jednym z 2 a ten drugi jest też ok, jak wszystki AUDI :cool: srebrny sedan jest też ok... ale żaba fajny sportowy kolorek ma :th: i w tłumie ciężko nie zauważyć takiego autka pozdro
freon Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Opublikowano 1 Maja 2008 A to prawda, gdziekolwiek się pojawię, zawsze za kilka dni wraca do mnie nius, iż byłem tu i tam, o godzinie takiej i takiej... Czasem jest to frustrujące
rafalekx Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 A to prawda, gdziekolwiek się pojawię, zawsze za kilka dni wraca do mnie nius, iż byłem tu i tam, o godzinie takiej i takiej... Czasem jest to frustrujące Skąd ja to znam Co prawda teraz mam srebrnego avancika, ale kiedyś miałem Opelka w podobnym kolorku co Twoja żaba Jak gdzieś pojechałem to na drugi dzień każdy kto mnie spotkał pytał co robiłem tu i tam i siam... Dlatego teraz jest srebro Tego przynajmniej jest więcej, ale... i tak mnie rozpoznają, ale to akurat uznaję za plus bo Audi samo w sobie jest tak piękne że rzuca się w oczy robiąc wrażenie na ludziach hehehe A żeby nie było OT bardzo ładna żaba - podobna do mojego avancika, tylko kolor inny i ciut starsza od mojej A co do twoich planów: zakładaj valeo, ja właśnie czekam na przesyłkę a potem rezanko, też mam boscha z halogenami, ale nie używam tego zbyt często (halogenów) i postanowiłem poprawić wygląd Audiczce nadając jej młodszy wygląd :th: Alu też fajne wybrałeś chociaż ja myślę o innym wzorze i o 17'', a zderzak od Ski to też świetny pomysł, ale jak już go założysz to koniecznie pomaluj dokładki w kolor Tyle... pozdrawiam!
domelq Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Fajna zabka. Właśnie jak taka żabe zobaczyłem na ulicy to wtedy zacząłem się kręcić koło A4 :>
freon Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 Fajna zabka. Właśnie jak taka żabe zobaczyłem na ulicy to wtedy zacząłem się kręcić koło A4 :> A przyznam szczerze, że Żab ostatnio przybywa, w samym Wrocławiu reguralnie widuję około 7. Po Dolnym Śląsku też jakoś częściej trafiam na podobne.
topor Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 ladna zabcia:) na te kola od esy mam chcice:d wpadaj do oblookania mojej Zabci:)
freon Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Niebawem wrzucę nowe foty i chyba zabieram się za mody :gwizdanie: Lampy tył polift, oraz lusterko od Anglika, plus zbadam sprawę grzania tych lusterek... jak nie mam, a raczej nie mam, to szykuje się nano-rezanie[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 18:42_________________________________________________Wrzuciłem jakieś badziewne foty, takich naprawdę ładnych nie mogę znaleźć... chyba poszły razem z dyskiem Będzie wiosna, będą nowe. Kwestia lamp - ruszyła.
AdamsDH Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Rezasz w Walbrzychu czy we Wrocku? Mozemy ustawic sie na rezaczo-spota :-) Ja bede rezac soczewe lewa, albo obie na bixenon:-)
freon Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Na razie kompletuję części. Rezać będę u mnie w garażu, tam mam mini warsztat, tutaj we Wrocławiu raczej kiepsko nawet o dobrą podchmurkę.[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 09:22_________________________________________________ No to lusterko już jest, czaki22 - profesjonalna sprawa!
nowal Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Bardzo ładny kolor mamy prawie identyczne plany i samochody. Powodzenia w modach
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kolor taki sobie mody na plus
freon Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 kolor taki sobie Najbrzydszy!
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kolor taki sobie Najbrzydszy! no ba
luxiw Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 zobacz rs jednego z forumowiczow.. ;D kolega kupil auto po kuzaju.. ajc.. ;D
Rekomendowane odpowiedzi