Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Perfidne granatowe padliszcze w avancie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, :hi:

:a4fan: kupiłem w lutym 2011 w sumie to z dnia na dzien taka decyzja, wczesniej był passek b5 afn :naughty:

Wyposażenie jak widać, nie chce mi sie opisywać :tongue4:

Jakie plany na przyszłość ? hmm

-ściema wszystkich szyb (czołową oszczędzę) :decayed:

-chrom w okół szyb - ZROBIONE

-xenon (chyba fhilips 4300k)

-1BE - ZROBIONE

-jakaś ładna felga 17"

-antena na dach by się jakas przydała :decayed:

-Wycięcie kata - ZROBIONE

to chyba naraznie na tyle :tongue4:

Kilka fotek :) :

DSCN3479.jpgDSCN3486.jpg

DSCN3465.jpgDSCN3468.jpgDSCN3478.jpg

To narazie na tyle, Jak coś zmienię to napewno się pochwalę

DSC00204.jpgDSC00205.jpg

Opublikowano

ładny polift :good:

+ za pełny FIS

+ za radio 2din

chromy wokół szyb.... mam nadzieje, że masz na myśli oryginalne a nie te z metra :cool1:

Opublikowano

Rzecz jasna,tylko ori. wchodzi w grę :naughty:

Opublikowano

Dobre autko, plus za silnik i za 2DIN :good: nie zakładaj czasem chromów na metry :wink4: nie sprawdzaja sie, lepiej poszukać ori ramek z tym że bedziesz musiał szyby wycinać tylne boczne :wink4:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 14:46_________________________________________________Az głupio nie wykorzystać możliwosci konsoli 2DIN, ładuj jakieś sensowne radio :good:

Opublikowano

plus za silnik

:polew:

Opublikowano

plus za silnik

:polew:

:decayed:

no co AJM fajnie sie odpycha napewno lepiej niz stary kondon AFN :decayed:

Opublikowano

Wcześniej miałem AFN i nie ma porównania z AJM :) Jestem w 100% zadowolony z tego auta , jeszcze tylko troche przymodze i bedzie malina jak dla mnie :naughty:

Opublikowano

No rzeczywiscie padaka :naughty:

hehe zartuje

Co do planow najpierw zaczoł bym od spraw technicznych a pozniej dobre koło 17" to mało

i 1BE to tez mało wrzucaj gwint i ile sie da w dół :cool1:

Opublikowano

Mam ją od lutego więc sprawy techniczne mam juz dawno za Sobą, no moze tylne amorki juz się kończą ale wszystko w swoim czasie :) a co do gwintu to moja okolica nie pozwala mi na taki rarytas :decayed: felga 17" w zupełności mi wystarczy :tongue4:

Opublikowano

ładna...

+ takie jak koledzy wyzej pisali a od siebie dodam...

...te znaczki a4 i 1.9tdi wywal :sick3:

Opublikowano

Znaczki wywaliłem bo faktycznie brzydko wyglądały, i teraz jest mały problem :confused4: Mam fakture z 2003r z ASO na malowanie tylnej klapy i zderzaka, fachowcy przykleili znaczki chyba na za świeży lakier i zostały ślady po nich, przeleciałem to lekko papierem 2,5k i przetarłem delikatnie klar i jest teraz mała plamka a ślady widac dalej ;(

Do tego założyłem jej 1BE i teraz ładnie sztywno sie trzyma w zakrętach :good:

Opublikowano

Znaczki wywaliłem bo faktycznie brzydko wyglądały, i teraz jest mały problem :confused4: Mam fakture z 2003r z ASO na malowanie tylnej klapy i zderzaka, fachowcy przykleili znaczki chyba na za świeży lakier i zostały ślady po nich, przeleciałem to lekko papierem 2,5k i przetarłem delikatnie klar i jest teraz mała plamka a ślady widac dalej ;(

Do tego założyłem jej 1BE i teraz ładnie sztywno sie trzyma w zakrętach :good:

ładuj stickery :polew:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 10:19_________________________________________________a tak serio to bardzo ładna baza do modów :naughty: mi okolica też nie pozwala za bardzo szaleć z kołem, dlatego mam tylko 18stkę i profil 40 :decayed:

Opublikowano

: mi okolica też nie pozwala za bardzo szaleć z kołem, dlatego mam tylko 18stkę i profil 40 :decayed:

:polew: :polew: :polew::decayed:

Opublikowano

Lu-Gi, jak Ci znaczek 1.9 TDI niepotrzebny, to chętnie przygarnę :naughty: Po co ma leżeć w garażu, jak może u mnie na klapie ładnie się prezentować.

Opublikowano

Ja sam nie pamietam gdzie go podziałem :mysli:

Opublikowano

Jakbyś znalazł i zechciał się podzielić, to chętnie przyjmę. Wszyscy wyrzucają go z klapy, a mi się właśnie podoba jak jest :decayed:

Opublikowano

Z podziękowaniami dla kolegi MASATO za chromy

Obraz_042.jpg

<br /><br />

DSCN2962.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Mi jakoś te chromy się nie podobają,ale o gustach się nie dyskutuje i to kierownikowi ma się podobać :)

Opublikowano

A co to za srebrne lusterka :naughty: popraw zdjęcia bo tak klikać na wszystko z osobna trochę denerwujące.

Opublikowano
Az głupio nie wykorzystać możliwosci konsoli 2DIN, ładuj jakieś sensowne radio :good:

mam symphony na sprzedaż ale konkretne :naughty::kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...