Gość Damian A4 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Sory za tyle pytań, jednak szukam dobrej feli, którą będę cieszył swe oko przez najbliższe 2 sezony Zastanawiam się jeszcze nad tą felą: Również "wsadzoną" w poler bądź "mieszaninę" jakichś fajnych kolorów Oczywiście myślę o 18stce. Jak sądzicie? Pewnie dałeś za nie 900zł? Poznaje po zdjęciu miałem je brać ale odpuściłem temat [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 23:24_________________________________________________ Sory za tyle pytań, jednak szukam dobrej feli, którą będę cieszył swe oko przez najbliższe 2 sezony Zastanawiam się jeszcze nad tą felą: Również "wsadzoną" w poler bądź "mieszaninę" jakichś fajnych kolorów Oczywiście myślę o 18stce. Jak sądzicie? Pewnie dałeś za nie 900zł? Poznaje po zdjęciu miałem je brać ale odpuściłem temat
Kowi87 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 troche lipne parametry, o cal za mało ma w szerokosci
Kulis Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 @kudlaty.lukas - Jutro zaczynam bawić się w polere, zobaczymy co da radę wskurać Jak nie to będę myślał nad malowaniem, jednak spróbuję wyciągnąć jakiś efekt z tego alu @Damian A4 - Trochę mniej niż 900 Zdj już u mnie w garażu robione W sumie dowiedziałem się, że kolega też tutaj na forum jest zarejestrowany @Kowi - możliwe Jednak dla mnie ok. Najwyżej jak będzie brakło to może dystans da radę coś poprawić Podoba mi się ta fela Jednak dzięki za opinię
junior_tdi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jedna "malutka" zmiana (jednak jaka ważna - przynajmniej znak rozpoznawczy jest :> ) : A tutaj pierwszy etap "Summer setup" (18stki, 7.5J, ET 40 02r.): Dalej sam się zastanawiam, polerka? może całość biel? a może polerka + czarne "wnęki" ? dobre te kółka, sam myślałem do siebie takie poleruj tłusto aż będzie lustro i gitarka troche lipne parametry, o cal za mało ma w szerokosci fakt, troche chude. obowiązkowo dystanse
junior_tdi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dystanse dajemy 10mm wystarczą z tyłu załadował bym 20mm
Gość Damian A4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Et40+10mm dystans wyjdzie et30 czyli takie które wygląda super ale do gleby się nie nadaje
Kulis Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Test: Od góry: Od góry: Tutaj 2 foty robione kalkulatorem: Taki efekt uzyskaliśmy po filcu z białą pastą, bawełną z autosolem (x2). Co myslicie o wyglądzie polerowanego ramienia, na fotce od góry ? Też macie takie coś? Jak widać felga postawiona tak jakby miała leżeć na aucie daje efekt ... lustra. Jakieś rady? Komentarze te złe i dobre? Z góry dzięki
Polko_V Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 jak dla mnie...felgi w kolor, ale to mój gust a o gustach się nie dyskutuje
kuternik Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ładnie ci to wychodzi, dobrze że te felgi mają jasne aluminium wtedy to ładnie wygląda. Poczekam na śnieg, zmienię koła i robię to samo.Co robisz z wnękami? Malujesz pod kolor auta?
Kulis Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 ładnie ci to wychodzi, dobrze że te felgi mają jasne aluminium wtedy to ładnie wygląda. Poczekam na śnieg, zmienię koła i robię to samo.Co robisz z wnękami? Malujesz pod kolor auta? Myslę nad czarnym, bądź właśnie w kolorze autka. Czekam na jakiś VT i podejmę decyzję ale wstepnie jest daję na czarny
marshall-vw Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 nie słuchaj ich dawaj je poler - już część masz zrobioną bo po trakowany lakier jakimś specyfikiem , a co do polerki to proponuję Megsa metal polish na prawdę daję radę , korzystałem z niego przy polerce paraboli z tt i się spisał w 100% p.s sam szukam takich felg bo są na prawdę piękne i się zakochałem w nich :>
lolek3003 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 jak dla mnie to takie kolo pierwsze co to w polerke... dobrze dzialasz
junior_tdi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 poleruj po zewnątrz, a wnęki w jakiś oczojebny kolor daj tak to widzę, bo sama polera oklepana już trochę
maron_d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgodzę się z juniorem, do tych felg najlepiej pasuje poler i wnęki w kolur P.S. Tanio dałeś za te felgi, na alledrogo po 1700+ stoją za kpl.
Kulis Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dzięki za opinie, podpowiedzi i nawet negatywy Polerka będzie całej felgi - jednak wnęki w 99% w kolorze czarnym. Głównie dlatego, aby pył hamulcowy itp rzeczy nie były zbytnio widoczne we wnękach Mam tylko nadzieję, ze do kwietnia się wyrobię :kox:
maron_d Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wnęki mógłbyś dać w kolor auta, dobrze by się zgrało razem
Rekomendowane odpowiedzi