Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7]Przeróbka lamp w audi b7 i ledy z R8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lampy posiadają ledy z z audi r8 poukładane blisko siebie..steruje tym moduł który generuje 2 napięcia..fotki z mniejszym napięciem pokazane na zdjęciu (światła postojowe) jak się włączy na dziennie efekt jest piękny :notworthy: : dodatkowo zostały zmienione kierunki na przezroczyste oraz oringi wokół soczewki na czarne z audi TT..:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Opublikowano

efekt jest naprawdę niesamowity :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

wyglada pieknie tylko pogratulowac :naughty:

Opublikowano

JA TEZ TAKIE CHCE !! :slina: [br]Dopisany: 10 Luty 2008, 08:42 _________________________________________________Bardzo prosze o wiecej fotek

Opublikowano

Wyglada rzeczywiscie swietnie.. Przy zgaszonych nie rzuca sie w oczy..

Fakt przydaly by sie fotki "od przodu" :)

Czy to kwestia ustawionego trybu w aparacie, bo wyglada jakby swiecily na zoltawo.. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

świecą tak samo jak r8..zdjęcia kiepskie bo robiłem komórką..ledy na zdjęciach świeciły 8v jako postojowe..jak się włączy tryb dzienny to mają 40v i świecą jak psu..niektórzy myślą że to długie..

Opublikowano

Ale gruuuuuuuuuuuubo !! :th:

Napisz kto,gdzie,jak i za ile robi takie mody !!

Jestem w W-wa więc chętnie bym to zobaczył i pogadał !!

Więcej fotek proszę !!

Opublikowano

efekt piorunujący... :th: moze do B5 by takie zrobił... :mysli:

Opublikowano

Szuder daruj sobie.. :)

Opublikowano
  • Autor

Więcej fotek proszę !!

Myślę że to jedyny egzemplarz w takim wydaniu..bardzo kosztowne, czasochłonne..itd itp.

basior jak coś to możemy razem podjechać i zobaczysz jak wygląda na żywca :D

Opublikowano

Więcej fotek proszę !!

Myślę że to jedyny egzemplarz w takim wydaniu..bardzo kosztowne, czasochłonne..itd itp.

basior jak coś to możemy razem podjechać i zobaczysz jak wygląda na żywca :D

Eee to lipa :(

Koszty przy tego typu modach zawsze są wysokie.

No nic próbowałem się dowiedzieć kto,gdzie,jak i jakie koszty.

Jedno wiem W-wa - wysokie koszty :):tongue4:

Jeżeli uda się Tobie namówić właściciela to poproś o jakieś fotostory z przebiegu pracy lub opis modu.

Ja zostaje narazie przy LEDach od S6 ale wkład lampy na czarno bym pomalował,od TT Black ringi i biały kieruneczek :th: ale jak soobie pomyśle o tym rozklejaniu reflektorów... ;(

Super mod a4fanqp3.gif

Respect dla twórcy i pomysłodawcy tej modyfikacji :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

wasze lamp mają łatwo ściągające sie szkło..więc problemu nie będzie żeby to rozebrać..pomalować też :) teraz szukaj rozwalonych lamp od TTki i kierunków białych..te co teraz ten koleś ma są kiepskie..

umówimy się z nim może Ci to zrobi :)

Opublikowano

za odpowiednią cenę... :evil:

Opublikowano

Takie dodatkowe led'y z tego co pamietam idzie na ebay kupic. ale trzeba by bylo pokombinowac z umiejscowieniem...

Opublikowano

Takie dodatkowe led'y z tego co pamietam idzie na ebay kupic. ale trzeba by bylo pokombinowac z umiejscowieniem...

Znalazłem ciekawe diody a ich cenn nie jest wysoka ale przeraża mnie montaż... :shocked:

http://cgi.ebay.de/LED-Lichtpaket-12LEDs-vom-Audi-R8-S6-A8-S8-S5-Optik_W0QQitemZ220201244841QQihZ012QQcategoryZ72686QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Opublikowano

biale dekieleki od mercedesa na kierunkach srednio prezentuja sie na tych zdjeciach.. ma moze ktos dostep do rozbitych lamp ??? chetnie odkupie ta czesc

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem ciekawe diody a ich cenn nie jest wysoka ale przeraża mnie montaż... :shocked:

http://cgi.ebay.de/LED-Lichtpaket-12LEDs-vom-Audi-R8-S6-A8-S8-S5-Optik_W0QQitemZ220201244841QQihZ012QQcategoryZ72686QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

to nie są te same co w r8..w ogóle inaczej wyglądają..

Opublikowano

to nie są te same co w r8..w ogóle inaczej wyglądają..

Ok rozumiem.

Ciężko jest dostać orginalne diody od R8 chyba, że rozbite lampy sie trafią ale koszty są i tak bardzow ysokie. Tak mysle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozebrałem zwykłą lampę od b7 z myślą przerobienia jej np w tym stylu i już widzę że mi to nie wyjdzie :P:kwasny:

Opublikowano

Rozebrałem zwykłą lampę od b7 z myślą przerobienia jej np w tym stylu i już widzę że mi to nie wyjdzie :P:kwasny:

A czemu tak myślisz ?? :cool: