Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Czy to nie przekładka??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jasne możesz żądać unieważnienia transakcji ponieważ sprzedający ukrył przed tobą historię auta natomiast z drugiej strony może się też bronić że podał ci wszystkie informację,musisz poszukać w necie jak to najlepiej zrobić chyba że ktoś z forum ma większą wiedzę na ten temat.

Opublikowano

W wydziale komunikacji powinni mieć wszystkie papiery od auta więc tobie jako obecnemu właścicielowi powinni je udostępnić i sobie sprawdzisz.Ja obstawiam że to angol.Jeśli tak to lepiej posprawdzaj mocowanie przekładni kierowniczej,zawieszenia itd.A tak na przyszłość najpierw sprawdzaj a potem kupuj.32tys. za angola z 2002 roku to trochę dużo.

Opublikowano
  • Autor

w poniedziałek zadzwonię do aso i umówię się na diagnostykę.

Panowie, a czy jest wśród was ktoś, komu mógłbym wysłać zdjęcie tej wkładki, i kto by mi to wszystko na niej rozszyfrował? Rozszyfrowałem sobie sam sprzęt.. ale reszta to czarna magia :)

Opublikowano

Napisz do mateoosh i poproś go o pomoc w rozkodowaniu nr VIN i podaniu wyposażenia pojazdu.

Opublikowano

auto jak jest zrobione bdb to czym się bać...

wole takie po przekładce niż składane z kilku innych i cofnięta szafą o 50% :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Powiem tak: autko jest świetne. Jak dotąd nie mam z nim żadnych problemów. Wszysko jest tak jak powinno być. Wnętrze jest zadbane i czyste. Karoseria, jak na auto z 2002 roku, też jest super. Silnik jest bardzo dynamiczny.

Jedyne co zauważyłem, to że gdy zapalam to strasznie nim rzuca (poduszki?) i sprzęgło wysoko łapie (dwumas?), i to tyle z moich obserwacji.

A co do tej przekładki, to nie przejmuję się tym zbytnio, bo nawet jeśli zaszła taka sytuacja, to było to zrobione dobrze, poprostu chciałbym wiedzieć :)

Opublikowano

Jedyne co zauważyłem, to że gdy zapalam to strasznie nim rzuca (poduszki?) i sprzęgło wysoko łapie (dwumas?)

i tak ma sprzęgło łapać, gdyby brało na samym końcu to by oznaczało że się kończy,

sam jestem ciekaw co się okaże

jeżeli masz książkę serwisową, w co wątpię to poszukaj nalepki z oznaczeniami wyposażenia

jeżeli nie to poszukaj jej w bagażniku gdzieś koło zapasu

Opublikowano
  • Autor

Wysoko, czyli lepiej jak łapie w położeniu bardziej na dole (przy podłodze) czy bardziej na górze (w stronę kierownicy?;p)

Kolego, mam tą nalepke, i książkę też, sprzęt sobie rozszyfrowałem, ale reszty nie potrafię znaleźć w internecie.

Opublikowano

nie lepiej jak sprzęgło bierze u góry czyli bliżej kiery.

Opublikowano

Z tego co wiem to audi maja to do siebie, że sprzeglo bierze u góry. Ja powymienia sprzegla mialem tak, że z poczatku mi brało na dole a za jakies 2 tyś brało mi u góry i tak mam do dziś.

Opublikowano

nie lepiej jak sprzęgło bierze u góry czyli bliżej kiery.

A to bardzo odkrywcze co piszesz... Czyli wymieniłem sprzęgło z 200kkm przebiegiem (dobre) na nowe (popsute) :good:

Opublikowano
  • Autor

heh, to jak to wkońcu jest? :)

Opublikowano

heh, to jak to wkońcu jest? :)

Im później łapie sprzęgło, tym większe jest jego zużycie

Opublikowano

jak to angol to przepłaciłeś jakieś 8tys

Opublikowano

32 koła to kupa kasa, no chyba ze rocznik i wersja tłusta jest ;)

Opublikowano
  • Autor

był to najlepszy egzemplarz jaki oglądaliśmy z mechanikiem. Zarówno wizualnie, jak i pod względem technicznym. Wyposażenie ma dosyć bogate, jestem bardzo zadowolony, a należę do kapryśnych :)

Opublikowano

był to najlepszy egzemplarz jaki oglądaliśmy z mechanikiem. Zarówno wizualnie, jak i pod względem technicznym. Wyposażenie ma dosyć bogate, jestem bardzo zadowolony, a należę do kapryśnych :)

Zobacz czy masz okienko z nr vin na szybie przedniej, czy skrzynka bezpieczników jest z prawej strony jeśli ta to był to anglik

Opublikowano
  • Autor

Okienko z Vin mam po lewej stronie, a położenie bezpieczników dziś wieczorem sprawdzę i dam znać.

Edit: Skrzynka bezpieczników jest po lewej stronie:)

Słuchajcie, bo zaglądałem dziś w silnik, to tuż przy akumulatorze jest taka gumowa uszczelka, przez całą szerokość silnika - chodzi o podszybie, i taka plastikowa maskownica, która kryje mi.n akumulator i filtr kabinowy. I teraz, od tej uszczelki odchodzi taka płetwa. Czy ta płetwa powinna być nad rantem maskownicy czy też pod nim? Ma to jakieś znaczenie?? No i jeszcze niepokoi mnie maskowanie samego akumulatora, bo chroni go tylko luźno położona płytka z plastiku. Czy nie wpłynie na niego źle kontakt z wodą??

Opublikowano

Okienko z Vin mam po lewej stronie, a położenie bezpieczników dziś wieczorem sprawdzę i dam znać.

Słuchajcie, bo zaglądałem dziś w silnik, to tuż przy akumulatorze jest taka gumowa uszczelka, przez całą szerokość silnika - chodzi o podszybie, i taka plastikowa maskownica, która kryje mi.n akumulator i filtr kabinowy. I teraz, od tej uszczelki odchodzi taka płetwa. Czy ta płetwa powinna być nad rantem maskownicy czy też pod nim? Ma to jakieś znaczenie?? No i jeszcze niepokoi mnie maskowanie samego akumulatora, bo chroni go tylko luźno położona płytka z plastiku. Czy nie wpłynie na niego źle kontakt z wodą??

widzę kolego że jesteś typem hipochondryka samochodowego, nie szukaj na siłę kłopotów ciesz się autkiem :wink4:
Opublikowano

Okienko z winem wskazywało by na anglika tylko te bezpieczniki może przełożone