vertus69 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja stawiam na Angola.Za dużo tych sygnałów przemawiających za.
Golem1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 z tym okienkiem na vin to niejestem do końca pewny też tak wcześniej sądziłem ale ostatnio widziałem w salonie audi A3 z takim samym okienkiem z lewej strony auto było z 2009r 1,6 disel-chyba że w innych modelach albo nowszych takie rozwiązanie jest dostępne dla wszystkich.
Stichy Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Sprawdz czy jest jakis slad przy zmianie serwa, nagrzewnica czy nie byla odkrecana - w prawiczkach jest po drugiej stronie no i najwazniejsze od strony kierowcy zawsze sa wieksze wytarcia
vertus69 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Sprawdz czy jest jakis slad przy zmianie serwa, nagrzewnica czy nie byla odkrecana - w prawiczkach jest po drugiej stronie no i najwazniejsze od strony kierowcy zawsze sa wieksze wytarcia Wytarcia czego?Przecież jak robią przekładkę to muszą cały środek wymienić,czyli deska,dywany,tapicerka przednich drzwi...
adr1018 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 z tym okienkiem na vin to niejestem do końca pewny też tak wcześniej sądziłem ale ostatnio widziałem w salonie audi A3 z takim samym okienkiem z lewej strony auto było z 2009r 1,6 disel-chyba że w innych modelach albo nowszych takie rozwiązanie jest dostępne dla wszystkich. Tak ale w a4 b6 niema w wersji eu tylko USA i angliki
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Sprawdz czy jest jakis slad przy zmianie serwa, nagrzewnica czy nie byla odkrecana - w prawiczkach jest po drugiej stronie no i najwazniejsze od strony kierowcy zawsze sa wieksze wytarcia Wytarcia czego?Przecież jak robią przekładkę to muszą cały środek wymienić,czyli deska,dywany,tapicerka przednich drzwi... wytarcia siedzeń
kox_nwa Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 fotel kierowcy jest bardziej zużyty, czyli ten po lewej , no i rączka drzwi....no wiecie, ten boczek na którym są przyciski od szyb... jest powycierana
andy_sky Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 fotel kierowcy jest bardziej zużyty, czyli ten po lewej , no i rączka drzwi....no wiecie, ten boczek na którym są przyciski od szyb... jest powycierana raczej mało prawdopodobne by ktoś zmieniał fotele
kox_nwa Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a co ma wynikąć Autko chodzi że aż miło Porównywałem z dwiema sztukami znajomych i w porównaniu z nimi jestem z siebie dumny;p;p
vertus69 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a co ma wynikąć Autko chodzi że aż miło Porównywałem z dwiema sztukami znajomych i w porównaniu z nimi jestem z siebie dumny;p;p Zadajesz pytanie czy to przekładka ,a potem się dziwisz ,że ktoś chce wiedzieć czy to Angol czy nie .Więc po co założyłeś ten wątek?
Stichy Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No przeciez pisze ze czuje sie spelniony bo jego audi lepiej wypadlo niz kolegow furmanki, wiec juz nie jest wazne gdzie ja skladali tfuuu - przekladali
kox_nwa Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Nie nie, panowie, to nie tak Jestem Ciekaw jak to było naprawdę, ale w poście wyżej chodziło mi o to że to naprawdę dobra robota, i jeśli nawet było przekładane, a na 90% było, to nie robił tego byle kto. Napisałem do jednego użytkownika z tego forum, wysłałem VIN, i ma mi niebawem przesłać wszystko co się da odnośnie auta. Sam jestem ciekaw co z tego wyniknie
Lukasch44 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 hehe a zastanawiałeś się kiedyś jak pospinali całą kabelkologię? ja prawie 2 lata bez zastrzeżeń śmigałem przełożonym golfem IV ale jedna myśl nie dawała mi spokoju : co będzie w razie kolizji, po której stronie odpalą poduchy, po takiej ingerencji w elektrykę i znając zdolności polskich mechaników . Sprzedałem auto
gargamel Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Taa teraz jesteś zadowolony ale jak będziesz chciał sprzedać to Ci mina pewnie zrzednie jak się okaże ile na nim stracisz.
tomaszw Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A wycieraczki zgarniaja na lewo czy na prawo?
Lukasch44 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 podstawowa przeróbka bez tego nie przełożysz reszty przynajmniej w golfie IV. Po co takie pytania.
maciekpolanica Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Sprawdz po ktorej stronie slupka masz naklejke z przekreslonym fotelikiem tj: Pozdrawiam
kox_nwa Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wycieraczki zbierają na lewo, natomiast naklejki nie mam
adr1018 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wycieraczki zbierają na lewo, natomiast naklejki nie mam To pewnie zerwali ją żeby nie było widać że anglik
Rekomendowane odpowiedzi