marcin120383 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 panowie chodzi o to że chciał bym ożywić swój lakier żeby poznikały drobne ryski (tempo za słabe ) ;( może ma ktoś coś sprawdzonego z góry
marec-ki Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kolego pierwszy na górze temat w tym dziale !! :gwizdanie: jak na tacy
marcin120383 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ale chodzi mi o to żebym kupił na miejscu bo nie chcę czekać na przesyłkę
HaVoK Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Może masz znajomego lakiernika, to pożyczy Ci kapkę jakiejś swojej dobrej pasty i sobie spolerujesz.
variocustoms Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jak Tempo sobie nie radzi to jak chcesz kupić na miejscu to powinieneś napisać jasno, czy w okolicach Sianowa można coś takiego zakupić, poszukaj sklepu z lakierami samochodowymi, często mają tam profi pasty polerskie ale nie w cenie tempo tylko odpowiednio wyższych, do tego raczej ręczna aplikacja/polerowanie odpada, lepiej poświęcić 200-300 za konkretną korektę lakieru u speca
Nizin5 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 3M pasta jest rewelacyjna, koszt 110-130zł za litr, tez produkty z farecli sa bdb 60-100zł, oczywiście bez maszyny polerskiej nic nie zrobisz bo ręcznie się zajedziesz a efekt będzie średni.. tempo jest kiepskie do porządnej polerki :gwizdanie: ale najlepiej oddaj to do kogos kto sie tym zajmuje bo samemu mozesz lakier przypalić maszyna.
marec-ki Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ręcznie się zajedziesz a efekt będzie średni.. Dobrze gada ja się namachałem z 6h a poprawa znikoma Na przyszły rok kupuję polerkę i nie bólu musi być git majonez Tylko z polerką trzeba uważać, żeby nie narobić kuku na lakierze. Całe szczęście maskę mam ostro poobijaną od kamieni to na masce poćwiczę polerowanie heh
pawel1380 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tempo to pasta scierna..z polerka wiele wspolnego nie ma... :gwizdanie: Recznie w tym temacie niewiele zdzialasz szczegolnie jesli auto bardzo zapuszczone lakierniczo..
wiktorsam Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak chcesz poprawić szybko wygląd to proponuję pastę maskującą tzw filler np autoglym SRP - sam stosuję i jest super, rysy wiadomo zostają ale stają się niewidoczne albo słabo widoczne. Na to kładę dobry wosk, np megs #16 i jest miodzik. Ale wszystko zależy od tego co rozumiesz pod pojęciem drobne rysy skoro tempo nie rusza to drobne one nie są, tym bardziej że tempo u mnie np robi większe rysy niż poleruje
marcin120383 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 dzięki panowie ale zlecę to chyba komuś ;( ;( bo widzę że to nie jest łatwa sprawa
Kamyk Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tempo to pasta scierna..z polerka wiele wspolnego nie ma... :gwizdanie: Recznie w tym temacie niewiele zdzialasz szczegolnie jesli auto bardzo zapuszczone lakierniczo.. dobra uwaga - co ma wspólnego tempo z polerowaniem ????
Rekomendowane odpowiedzi