Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Chromowane ramki w liczniku - montaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kazdy wyjmuje ciagle liczniki, ja wyjmowalem 1 raz to mialem problem odpiac to nie problem, ale je wlozyc to juz wiekszy, ale kolego nie klucmy sie^^

Ale ja sie nie kłócę tylko tłumaczę żebyś na przyszłość wiedział :cool1: Uwierz że nie wyciągam licznika co chwila, ale to po prostu łatwe jest :) Żeby włożyć kostki również należy odciągnąć te zatrzaski i wszystko ładnie wychodzi :)

Powodzenia dla innych :hi:

Opublikowano

brałem te same co lakier88 eleganckie są :good:

Karol czyli które bo tam LAKIER88 podał kilka linków, te najtańsze braliście czy te droższe

...ja właśnie się zastanawiam czy nie założyć do siebie, chrom wokół szyb zamontowałem i teraz się zastanawiam czy na zegary nie założyć :mysli:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po tych wszystkich zdjeciach z chromem na FISie - stwierdzam - niestety wyglada to maksymalnie odpustowo. :thumbdown:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pochwale się i ja efektem kilkanastu minut przy moim budziku. Efekt piękny i elegancki udało mi się znalesc takie same ramki co kolega sqizzy strone wcześniej opisywał ale wygląd jest czadowu nawet i w nocy fajnie odbija się światło od wskazówek :good:

przed;

pict4626l.jpg

ramki (ładnie zapakowane);

pict4627l.jpg

pict4628.jpg

po:

pict4629.jpg

pict4632.jpg

na żywo efekt jest jeszcze lepszy zdjęcia tego nie oddają :tongue4: :>

kolego, możesz mi zdradzić jak wpakowałeś te ramki do górnych otworów ? u mnie strasznie ciężko wchodzą :-([br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:45_________________________________________________w zasadzie to mi ledwo wlazły do tych bocznych małych

Opublikowano

Kolego Ogr tez sie z tym meczyłem ale powoli powoli trzeba sie owkurzac i uwarzać na szybke najlepiej coś podłozyc pob nia by nie porysować i wejdzie. Troche nawet czasem urzyć siły. Dasz rade cierpliwosci powodzenia :good:

Pochwal sie jak skończysz fotkami :)

Opublikowano

po 4 godzianach walczenia wczoraj udało mi się :-) dzisiaj wyspałem licznik na naprawę FIS'a a wszystkimi fotkami pochwalę się jak wróci :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

koledzy - jaki symbol mają żarówki w liczniku? chcę wymienić wszystkie przy okazji.

Opublikowano

tam są diody, wlutowywane :cool1:

odpust te ramki jak dla mnie :blink:

Opublikowano

mówię poważnie

widzialem na zywo - wyglada naprawde dobrze - gdyby bylo inaczej - nie decydowal bym sie na nie. odpustowo wyglada tylko ramka na FIS.

Opublikowano

mówię poważnie

widzialem na zywo - wyglada naprawde dobrze - gdyby bylo inaczej - nie decydowal bym sie na nie. odpustowo wyglada tylko ramka na FIS.

zgadzam sie ramki są :good: oczywiście bez fisu

a diody są w liczniku dopiero po lifcie :cool1:

Opublikowano

jako że same liczniki po lifcie mi się przewijają to myślałem że to standard :hi:

Opublikowano

buliking pisał że 1.2W białe w oprawce[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 21:42_________________________________________________te żarówki oczywiście :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi tam się alu ramki na zegary bardzo podobają sam rozważam ich założenie.Przy okazji Fis poleciałby do naprawy :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

po 4 godzianach walczenia wczoraj udało mi się :-) dzisiaj wyspałem licznik na naprawę FIS'a a wszystkimi fotkami pochwalę się jak wróci :-)

Zapodaj foty jak możesz i gdzie FIS robiłeś i jakii efekt?? no i czy cena proporcionalna do jakości?? Jutro dostane ramki i nad FISem sie zastanawiam czy wysyłać do naprawy...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

fajny opis i efekt super ;)

Opublikowano

mam zamontowane u siebie na wzor esy i jest za***isty efekt. odmladza auto :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

też włąsnei dziś zrobiłem taki delikatny zabieg i jest ładnie, montaż prosty ale troszke trzeba było sie omeczyć z tymi małymi budzikami wchodzą na ciasno

Opublikowano

Gdzie można kupić najtańsze ramki? :hi: