aju Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 od ponad godziny po wejściu na facebook.com mam Warning: mysql_connect(): Too many connections in /usr/local/www/data-dist/myred/include/mysql.php on line 10Too many connections a jak wchodzę na .pl to w ogóle nie można wyświetlić strony
aju Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 u mnie z jednego ip działa a z tego na którym teraz pisze nie działa... z komórki też działa
adamq Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 u mnie z jednego ip działa a z tego na którym teraz pisze nie działa... z komórki też działa Posiadasz komputer w jakiejś lokalnej sieci? Możliwe, że administrator zablokował, albo zrobił przekierowanie z FB, stąd taki problem
aju Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dokładnie ten komputer jest w sieci lokalnej (osiedlowej) a reszta jest u niezależnych operatorów typu dialog
jozek726 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dokładnie ten komputer jest w sieci lokalnej (osiedlowej) a reszta jest u niezależnych operatorów typu dialog no to już wiesz
Zaleczeq Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Chłopaki sie pomylili nie facebook a faceboobs
Rekomendowane odpowiedzi