Opublikowano 9 Września 201114 l Polecam trylogię Milenium Stieg'a Larsoona oraz Ojca Chrzestnego (jako klasyk do przeczytania). Skończyłem właśnie te książki czytać i spokojnie mogę polecić.
Opublikowano 9 Września 201114 l Larson też jest na mojej liście i czeka na swoją kolej, zajmuje teraz pozycję nr 16 w kolejce... kupiłem wczoraj książkę za 11zł w Biedronce (taki nasz siedlecki Empik ) o dywizjonie 303.
Opublikowano 9 Września 201114 l Często robię zakupy książek na www.selkar.pl , przy zakupie powyżej 200zł przesyłka free, wysyłka kurierem 10zł, często mają fajne promocje typu rabat na książki, lub wysyłka za free. I do tego są ekspresowi. Może się komuś przyda i u nich coś trafi interesującego.
Opublikowano 9 Września 201114 l Często robię zakupy książek na www.selkar.pl , przy zakupie powyżej 200zł przesyłka free, wysyłka kurierem 10zł, często mają fajne promocje typu rabat na książki, lub wysyłka za free. I do tego są ekspresowi. Może się komuś przyda i u nich coś trafi interesującego. dzięki
Opublikowano 9 Września 201114 l Czytał ktoś Harrego Pottera? :gwizdanie: Jak byłem na studiach to czytałem zawzięcie.... teraz byłem w kinie na ostatniej części przygód.... :gwizdanie:
Opublikowano 15 Września 201114 l No, ja czytałem, jak miałem 12 lat, skończyłem gdzieś na 3-4 tomie. Potem to jakoś już wolałem Sapka i "doroślejsze" fantasy. Bez urazy dla fanów Rowling.
Opublikowano 16 Września 201114 l Andriej Pogożew "Ucieczka z Auschwitz" Moim zdaniem Grzesiuk o wiele lepiej napisał wspomnienia z obozu...
Opublikowano 16 Września 201114 l Moim zdaniem Grzesiuk o wiele lepiej napisał wspomnienia z obozu... Podrzuć pełny tytuł. Z chęcią przeczytam Jeśli chodzi o tematykę obozową mogę polecić "Dymy nad Birkenau" Seweryny Szmaglewskiej.
Opublikowano 16 Września 201114 l Stanisław Grzesik "Pięć lat kacetu" Władysław Bartoszewski "Mój Auschwitz" - tego nie czytałem, ale podobno wstrząsająca książka. A jak chcesz wypaczyć swoje poglądy na temat AK to przeczytaj Stefana Dąmbskiego "Egzekutor". Czytałem też "Złote żniwa" Grossa i takie sobie... strasznie naskakuje na Polaków uogólniając, że to dorobiliśmy się na złotych zębach. Przedstawia pewne prawdy, które raczej na pewno miały miejsce. Ludzie są różni, dobrzy i źli. Jedni się bogacą krzywdą i cierpieniem innych, tak też przecież jest i teraz...
Opublikowano 16 Września 201114 l Podrzuć pełny tytuł. Z chęcią przeczytam przeczytaj te Boso, ale w ostrogach, Na marginesie życia, Pięć lat kacetu, tylko ostatnia jest o obozie ale wszystkie czyta się jednym tchem
Opublikowano 16 Września 201114 l przeczytaj te Boso, ale w ostrogach, Na marginesie życia, Pięć lat kacetu, tylko ostatnia jest o obozie ale wszystkie czyta się jednym tchem Dzięki za podpowiedzi . Zacznę od "Pięć lat kacetu"
Opublikowano 17 Września 201114 l Wczoraj jednym tchem wciągnąłem "Rok 1984" Orwell'a. Jak dla mnie - Orwell był autentycznym wizjonerem Jedna z najlepszych książek, jakie przeczytałem w życiu - bez kitu
Opublikowano 17 Września 201114 l przeczytaj te Boso, ale w ostrogach, Na marginesie życia, Pięć lat kacetu, tylko ostatnia jest o obozie ale wszystkie czyta się jednym tchem Dzięki za podpowiedzi . Zacznę od "Pięć lat kacetu" zacznij po kolei, nie skacz
Opublikowano 17 Września 201114 l Wie ktos gdzie moge ściągną książke elektroniczną czy cokolwiek w PDF-ie takiego : Lub cos innego zwiazanego z Housem... JUŻ MAM... chomik...
Opublikowano 19 Września 201114 l przeczytaj te Boso, ale w ostrogach, Na marginesie życia, Pięć lat kacetu, tylko ostatnia jest o obozie ale wszystkie czyta się jednym tchem Dzięki za podpowiedzi . Zacznę od "Pięć lat kacetu" zacznij po kolei, nie skacz to ze względu na tematykę obozową
Opublikowano 19 Września 201114 l ja też chyba pierwsze 5 lat kacetu przeczytałem ale po lekturze, nie mogłem odpuścić dwóch innych książek, klimaty warsiawskie są za***iste
Opublikowano 22 Września 201114 l wczoraj zacząłem czytać klasyka - "Ojciec Chrzestny", oprócz tego kupiłem sobie "Motoświat" Clarkson'a - tak żeby było co czytać w jesienne wieczory