Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Planuję założenie nawigacji co proponujecie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A są radia które obsługują fis aby wyświetlało napisy co leci

Czyli tobie o wyświetlanie RDS na FISie chodzi, a nie o sam FIS.

A odpowiedź na twoje pytanie brzmi: tak, są takie "radia":

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=146371.msg1895571#msg1895571

Ciekawe, czy kolega waldek22 wstawił już u siebie ten kombajn (miał się pochwalić gdy to zrobi)?...

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor

to powiedzcie teraz przykładowo jak wygląda to wszystko jeżeli chodzi o koszty, koszty rns-e mniej wiecej znam, interesuje mnie teraz ten dynavin?

pozdrawiam

Opublikowano

2,5kafla i masz wszystko czego dusza zapragnie w radiu samochodowym :wink4:

http://allegro.pl/dynavin-audi-a4-i1789529949.html[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 15:43_________________________________________________A tu dla tych co twierdzą że tamto radio wyglada jak w passacie, kopia RNSE z bajerem :naughty:

http://allegro.pl/dedykowane-audi-a4-seat-exeo-od-artax-t2s-promocja-i1781662092.html

Opublikowano

A mnie jeszcze ciekawi co będzie jak ten piękny sprzęt się spierd... bo w RNSe idzie co nieco wymienić (napęd,wyświetlacz itd) i który elektronik będzie dłubał w tej chińszczyźnie.

Opublikowano

Rns-e jednak lepiej wyglada.CO to znaczy,ze nie mozesz odszukac w dobrych pieniadzach?To za ile Ty szukasz??800zl??

Opublikowano

A mnie jeszcze ciekawi co będzie jak ten piękny sprzęt się spierd... bo w RNSe idzie co nieco wymienić (napęd,wyświetlacz itd) i który elektronik będzie dłubał w tej chińszczyźnie.

Myśle że dystrybutor poradzi :decayed:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 10:46_________________________________________________

Rns-e jednak lepiej wyglada.CO to znaczy,ze nie mozesz odszukac w dobrych pieniadzach?To za ile Ty szukasz??800zl??

Jak sie szuka to i za 600 sie znajdzie :wink4: ale przewaznie po 1200 stoją, pół roku przegladałem alegro i ebay za jakaś stacja multi, m.in. RNSe

Opublikowano

Z niewiadomego zrodla.Jak cos sprzedaja za mniej niz 50% wartosci to musi byc lewe. Opcja,ze nie wie co sprzedaje w przypadku rns nie wchodzi w gre....

Opublikowano

Co i tak nie zmienia faktu ze montaż RNSe wychodzi dosć drogi jak sie chce miec to co teraz kazde inne radio oferuje :wink4: a wygląd... kwestia mniejistotna jeśli w role wchodzi jakość dzwięku

Nie piszcie że to radio gra najlepiej z tymi głosnikami bo tak zostało zestrojone, to jest kpina :wink4: też tak kiedyś myslałem mając concerta, już po zmianie radia na starego pionka róxnica w dzwięku była odczuwalna na korzysć :good:

Opublikowano

Ktoś montował już Dynavina? Chyba będę pierwszym :P Byłem za RNSE ale chłopaki macie racje, jak na dzisiejsze standardy troszkę ubogi jest;/ Wiele czytałem o tym Dynavin i jakoś nikt nie narzekał. Komunikuje się z fisem, sterowanie z kiery, można wgrać róże nawigacje, tuner TV, bluetouch, gra całkiem fajnie. Jak dla mnie super :) Aha co do wyglądu to fakt troszkę pasatem podchodzi :P

pzdr

Opublikowano

zainstaluj RNS-E a będziesz zadowolony

Opublikowano

zainstaluj RNS-E a będziesz zadowolony

z pewnoscią :thumbdown: dopóki nie zobaczy co znaczy radio w tych czasach :naughty:

Opublikowano

witam podlacze sie do tematu ale troszke z innej strony co myslicie o BNS 5.0 kosztuje duzo mniej wyglada fajnie ale jakie ma funkcje ????? mp3, nawigacja jak to wszystko wyglada ????

Opublikowano

witam podlacze sie do tematu ale troszke z innej strony co myslicie o BNS 5.0 kosztuje duzo mniej wyglada fajnie ale jakie ma funkcje ????? mp3, nawigacja jak to wszystko wyglada ????

navi do bani ale mp3 czyta no i ten bajecznie czerwony wyświetlacz :naughty:

Opublikowano

jak dziala to navi bo nie ogarniam jak moze wskazac mi droge czerwony wyswietlacz..... :mysli: a jak z radiem mam teraz concerta II gra od niego lepiej czy gorzej ???

Opublikowano

jak dziala to navi bo nie ogarniam jak moze wskazac mi droge czerwony wyswietlacz..... :mysli: a jak z radiem mam teraz concerta II gra od niego lepiej czy gorzej ???

na fisie pewnie pokazuje tylko strzałki :wink4:

Opublikowano

majac do wyboru BNS i concert III co bys wybral ????

Opublikowano

concertIII

Opublikowano

dzieki za info :notworthy:

Opublikowano

concertIII

BNS :> przynajmniej laser sie nie tnie jak w concertach III a i navi pokazuje na tym czerwonym wielkim wyświetlaczu strzałki jak w fisie , tyle że problem jest z mapami bo pokazują większość głównych dróg :confused4: