Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Planuję założenie nawigacji co proponujecie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję założenie nawigacji, konkretnie szukałem typowego RNS-e ale strasznie ciężko znaleźć coś w rozsądnych pieniądzach i rozsądnym stanie. Może macie jeszcze jakieś pomysły jaka inna nawigacja podeszłaby do mojego samochodu. Głównie zależy mi na odtwarzaczu mp3/kart sd/ a w nastepnej kolejnośći na samym systemie nawigacyjnym.

Dzieki

Opublikowano

Szukaj czegoś z windowsem CE :) Będziesz miał wszystko czego chcesz... ;)

Opublikowano

A ten peiying to pasowałby bez żadnych problemów? tzn podłączenie przewodów itp[br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 11:13_________________________________________________ori sub z tyłu? też

Opublikowano

odpusc sobie peingi dalca i inne szmelce zapychajace rynek, jak chcesz cos solidnego to szukaj w markowych stacjach 2DIN :)

Opublikowano

Jest ktoś w stanie dać jakąś opinię natemat tego radyjka??

Pozdr...

Opublikowano

windowsa CE ma, montował już to ktoś? foto chciałbym zobaczyć czy pasuje do wnętrza i jeśli mam concertaII to jak z wszystkimi kostkami?[br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 11:46_________________________________________________widziałem kiedyś na tvn turbo w gadżecie, może nie ten model ale ta sama firma też 2din w skodzie i z tymi samymi funkcjami to nic negatywnego nie mówili a raczej poz.[br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 11:49_________________________________________________http://www.peiying.pl/content_pl/systemy_multimedialne_pe_na_rozrywka_w_samochodzie

Opublikowano

Nie zapominaj, że RNS-E nie obsługuje kart SDHC, tylko SD które mają maksymalnie 2GB pojemności.

Opublikowano

ale ma dwa wejścia na sd czyli w sumie 4gb muzy a to chyba sporo :)

i przed wszystkim idealnie pasuję do wnętrza samochodu, podświetlenie, sterowanie z kierownicy itp.

może i nie odtwarza divix, czy jakiś tam rmvb ale kto tego tak naprawdę używa . zresztą jak chcesz to można podłączy dvd, tv i już masz wypas

pozdr

mariusz

Opublikowano

ale ma dwa wejścia na sd czyli w sumie 4gb muzy a to chyba sporo :)

i przed wszystkim idealnie pasuję do wnętrza samochodu, podświetlenie, sterowanie z kierownicy itp.

może i nie odtwarza divix, czy jakiś tam rmvb ale kto tego tak naprawdę używa . zresztą jak chcesz to można podłączy dvd, tv i już masz wypas

pozdr

mariusz

jaki wypas, zobacz ile musisz kupić modułów żeby mieć ten wypas :thumbdown: jeśli ma mozliwosć odtwarzania divx(czyli filmy w formacie AVI) to ściagasz byle teledyski i wszystko odpala, takie RNSE nie poradzi sobie :gwizdanie: żeby mieć bluetooth musisz kupić kolejny moduł kolejna kasa :thumbdown: 4gb łacznie to bardzo mało w tych czasach :gwizdanie:

A jak ma pasować idealnie to moze warto pomyśleć o Dynavin :gwizdanie: ma wszystko co w tych czasach radio mieć powinno i pasuje do wnętrza

Opublikowano

Pozdr...

Moja opinia jest taka, jeździsz autem dobrej marki a chcesz montować w nim dziadostwo jakieś.

Opublikowano

Pozdr...

Moja opinia jest taka, jeździsz autem dobrej marki a chcesz montować w nim dziadostwo jakieś.

dokładnie peing to sobie mozna wstawiać :gwizdanie: do garazu co by cos tam brzdękało

Opublikowano

...niewiem ale w B6/B7 nie widze innego radia niż RNS-E :wink4:

Opublikowano

Też jestem takiego zdania,zapodajesz zmieniarkę na 6cd,plus dwa wejścia na karty SD,plus mp3 do navi,plus dvd i jest :good:

Masz tyle muzy :gwizdanie: i to ma ręce i nogi :naughty:

Opublikowano

Też jestem takiego zdania,zapodajesz zmieniarkę na 6cd,plus dwa wejścia na karty SD,plus mp3 do navi,plus dvd i jest :good:

Masz tyle muzy :gwizdanie: i to ma ręce i nogi :naughty:

to zbaczcie na stacje dynavin, wygląd RNSE,DVD, BT, navi i najwazniejsze WINDOWS CE i czyta karty SDHC, a nie max 2GB SD :thumbdown:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 12:45_________________________________________________a4_ipas.jpg[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 13:27_________________________________________________http://www.audizine.com/forum/showthread.php/359695-The-DYNAVIN-navigation-review-thread.-PICS./page3

Opublikowano

No i to wygląda tak jakbyś siedział w Passacie z kierownicą OOOO :nabijasie:

Opublikowano

... to zbaczcie na stacje dynavin, wygląd RNSE,DVD, BT, navi i najwazniejsze WINDOWS CE i czyta karty SDHC, a nie max 2GB SD

Ortodoksów nie przekonasz. Dla nich RNS-E to relikwia - tylko TO i nic innego...

Ja wiem jedno - że jeśli już będę wymieniał na coś swojego Concert'a, to na pewno nie będzie to RNS-E - zbyt mała funkcjonalność za zbyt wysoką cenę.

Jeśli już wymienię to właśnie na taki kombajn jak ten Dynavin.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

tylko że nie będzie działać fis ?

Opublikowano

tylko że nie będzie działać fis ?

A czemuż to FIS miałby nie działać? :blink:

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano