Gattis Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 witam, czy ktos sie orientuje jak sa zrobione te lampy? bo na gotowca mi to nie wyglada
HaVoK Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 O ile dobrze widzę to po I lifcie + folia czerwona.[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 20:06_________________________________________________albo jakiś spray
Gattis Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 wlasnie myslalem o folii, tylko ciekawe jak to swieci
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 wlasnie myslalem o folii, tylko ciekawe jak to swieci normalnie, tylko wszystko ładuje na czerwono, kierunki i wsteczny też, miałem tak chwilę, ale policja nie patrzy na to zbyt przychylnym okiem
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ale wyglada zaje... no razczej [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 20:19_________________________________________________kierunki idzie podobno zrobić ta by swieciły na pomarańczowo, trzeba zastosować mocne zielone żarówki , no a wsteczny niestety by trzebabyło dorezać jakąś lampkę :gwizdanie:
Kabar Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wsteczny można zrobić chowany, znajomy tak zrobił w Renault 5. Siłownik od centralnego + fajny mechanizm i jest Poszukam gdzieś link do filmu jak to działa.
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wsteczny można zrobić chowany, znajomy tak zrobił w Renault 5. Siłownik od centralnego + fajny mechanizm i jest Poszukam gdzieś link do filmu jak to działa. a daj, a gdzie chowany pod zderzak?
Gattis Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wsteczny można zrobić chowany, znajomy tak zrobił w Renault 5. Siłownik od centralnego + fajny mechanizm i jest Poszukam gdzieś link do filmu jak to działa. eeee to juz z samego pomysłu mi sie nie widzi :gwizdanie:
Arek956 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 jak znajdziesz jakiegoś linka to zapodaj bo ja z chęcią zobaczę jak to wygląda. A ktoś z forum ma takie lampki więc podpytaj go czy policjia się nie czepia itp.
Rekomendowane odpowiedzi