MARCIN607 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Andrzej zakładaj fele bo zamieszki w końcu będą załóż już nie będzie zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Andrzej zakładaj fele bo zamieszki w końcu będą załóż już nie będzie zimy Taa a ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 nie bądź mientki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Felgi już na samochodzie jutro zrobię fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Felgi już na samochodzie jutro zrobię fotki jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Felgi już na samochodzie jutro zrobię fotki jak wrażenia? Przyciąga uwagę mało jest na letnich. Stwierdzam fakt że srebrne na czarnym wyglądają o niebo lepiej niż grafit czy czarne. Ładne kolory ale na czarnym samochodzie giną no chyba że 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Felgi już na samochodzie jutro zrobię fotki jak wrażenia? Przyciąga uwagę mało jest na letnich. Stwierdzam fakt że srebrne na czarnym wyglądają o niebo lepiej niż grafit czy czarne. Ładne kolory ale na czarnym samochodzie giną no chyba że 19" 19 jakie by nie były to straszną robotę robią myślałeś coś na podmianką ramek wkoło szyb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Felgi już na samochodzie jutro zrobię fotki jak wrażenia? Przyciąga uwagę mało jest na letnich. Stwierdzam fakt że srebrne na czarnym wyglądają o niebo lepiej niż grafit czy czarne. Ładne kolory ale na czarnym samochodzie giną no chyba że 19" 19 jakie by nie były to straszną robotę robią myślałeś coś na podmianką ramek wkoło szyb? Na razie walczę z środkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Fotki zrobiłem ale w garażu mam stromy podjazd i pewnie już bym do niego nie wrócił po wyjeździe A tak mam na zewnątrz :gwizdanie: teraz musze do pracy śmigać Matizem siostry ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 18? h*ja widać na zdjęciach ale ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 18? h*ja widać na zdjęciach ale ciekawa 18" na 8.5 " ET 35 Lepsze fotki zrobię jak wyjadę z garażu tylko nie wiem kiedy to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 18? h*ja widać na zdjęciach ale ciekawa 18" na 8.5 " ET 35 Lepsze fotki zrobię jak wyjadę z garażu tylko nie wiem kiedy to będzie a to już chcesz je tak zostawić ja to już na zimówkach znów za duże dziury na takie duże alu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 18? h*ja widać na zdjęciach ale ciekawa 18" na 8.5 " ET 35 Lepsze fotki zrobię jak wyjadę z garażu tylko nie wiem kiedy to będzie a to już chcesz je tak zostawić ja to już na zimówkach znów za duże dziury na takie duże alu :gwizdanie: Zanim zrobią dziury będzie czerwiec [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 12:52_________________________________________________Wyjechałem na chwilę i zrobiłem troszkę lepsze fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Fela ladna, ale wg mnie nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 wg mnie tez nie pasuje... poprzednie byly lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Eee nie znacie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 moje przy twojej czarnuli by się ładniej komponowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Już mi się znudziły ciemne felgi może na przyszły sezon wsadzę 19" ale mieszane ciemny z jasnym. Teraz mi jest potrzebny ktoś z małopolski ewentualnie Katowic żeby zrobić deskę flokiem na czarno znacie kogoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 średnio wygląda ta fela Przydałoby się zaciski pomalować i może dać większe tarcze?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi